forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 34
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.11 09:17 labots
 citēt
Sendra:Luni, varbūt pastāstīsi īsumā, kas Tev padomā mums parādīt un pastāstīt? :)

Varu uzmest jebkadu filmu par Foto pec jusu izveles , kaut vai visu dien un nakti griest , man vinju daudz:) Speciali chiekurs varu sakt ar Araki , kadiem tinjiem par Paparaci (Paparazzi) kadiem citiem par Iraku Afganisitanu ar James Nachtwey un Ko :) Utt :):) Valodas ar var variet pec velmem Anglju , Vacu , Francju , Krievu :) Var Maksimišina kino uzlikt no serijas "Ka kluvu Fotografs" var visu ko :) Var garum garus seminaru VIDEO likt pilnigi uz 2-3 dienam :D :D par daudzma Foto temam sakot no Exstrema foto beidzot ar Bernu un Kazu foto :):)
Publicēts: 05.04.11 09:18 labots
 citēt
alvils: man gan plāns gultas vietu nepasūtīt, piemesties kādai daiļavai uz astes. :bad_smile:

ka tik piemesties......:D
Publicēts: 05.04.11 09:27
 citēt
Man nav ne jausmas cik no tiem sarakstā esošiem 30 plāno arī patiesībā ierasties, bet pēc manis rezervēto guļvietu skaita, tur 30 noteikti nesatilpst.. nu tad pēc iepriekšējo gadu taktikas.. ka uz aptuveni 20 iespējām sagulēt pirmie pretendē tie kas arī maksātājos ir pirmie. Par tām pusotrvietīgām gultasvietām.. katrs varbut sev var piemeklēt vēlamāku blakus gulētāju ... kā arī tai sešvietīgā kempinga mājiņā varbūt tie kam ir iespējas paņemt līdzi kādu guļammaisu var arī ietilpināties līdzās kādai gultai ..
Publicēts: 05.04.11 09:27
 citēt
alvils:Dambis tomēr nebūs? Tad jau varbūt arī es varu aizlaist... :) man gan plāns gultas vietu nepasūtīt, piemesties kādai daiļavai uz astes. :bad_smile:

pelle, šādos gadījumos tak ar jāmaksā, vai ne? Tie paši 7lasīši?

Lunis, aaa, nu filmas, labi. Bet pašam ko pastāstīt par kaut ko?
Publicēts: 05.04.11 09:29
 citēt
Izskatās ka visi uz pasākumu brauc gulēt :D gulēt var mājās.....:grimace:
Publicēts: 05.04.11 09:30
 citēt
Sendra:
alvils:Dambis tomēr nebūs? Tad jau varbūt arī es varu aizlaist... :) man gan plāns gultas vietu nepasūtīt, piemesties kādai daiļavai uz astes. :bad_smile:

Kā jau teicu Murchikam .. ja zem jumta un bez gultasvietas, tad 5laši, lai būtu taisnīgāk :face-smile:
Publicēts: 05.04.11 09:30 labots
 citēt
Sendra:Lunis, aaa, nu filmas, labi. Bet pašam ko pastāstīt par kaut ko?

Nu vairums filmu varu papildinat ar personigo pieredzi konkreta joma , nu bet tas taaa maz aktuali musdienu publikai :face-wink::face-grin:
Publicēts: 05.04.11 09:33
 citēt
Lunis:
Sendra:Lunis, aaa, nu filmas, labi. Bet pašam ko pastāstīt par kaut ko?

Nu vairums filmu varu papildinat ar personigo pieredzi konkreta joma , nu bet tas taaa maz aktuali :):)

Es ar visām četrām PAR kailfoto tēmu!! Tikai ar piebildi ka foto ar mani netiek rādīti.
Publicēts: 05.04.11 09:37
 citēt
Sorrrry, kas es tik vēlu tās maksas piekoriģēju... Cik cilvēku tik viedokļu kādos rakursos iespējams pārnakšņot :what:
Ja kāds no samaksājušiem grib ko mainīt, varu kādus lašus skaitīt atpakaļ!
Publicēts: 05.04.11 09:41
 citēt
Aha, tātad, kam slinkums iet uz pirmo lapu:

Dalības maksa:
7,-LVL nakšņotājiem zem jumta ar gultasvietu,
5,-LVL nakšnotājiem zem jumta bez gultasvietas,
3,-LVL nakšņotājiem teltīs, kā arī tiem kas atsevišķi sev rezervē kempinga mājiņas (par to ar katru indivuduāli vienojamies).
Publicēts: 05.04.11 09:42
 citēt
pelle: kailfoto

tas ir garlaicīgi. :) daudz vērtīgāk būtu, ja kāds sagatavotu augstvērtīgu biogrāfijas pārstāstu un bilžu analīzi kkādiem vecajiem krutajiem čaļiem, piem., Salgado, Kleinu (Viljamu, ne jau Valtu), Fentonu vai kaut vai to pašu Halsmanu. :)
Publicēts: 05.04.11 09:43
 citēt
Lunis, par cik novērots, ka Tev praktiski visās tēmās ir ko teikt (:face-kiss:), tad Peļļpirtī varētu izpausties :) Varbūt kāds no braucējiem var pamest tēmu Lunim, ko viņš varētu pastāstīt un kas jums interesētu ;)

Kailfoto - laba tēma!
Publicēts: 05.04.11 09:43
 citēt
Tikai ne War Photographer...
Publicēts: 05.04.11 09:48
 citēt
"Kailfoto - laba tēma!"

Par šo tēmu nav jārunā bet jāizved praktiskās nodarbības!
Publicēts: 05.04.11 09:50
 citēt
juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! :cry::cry::cry: Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu :cry::cry: Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu :super_man:
Publicēts: 05.04.11 09:52
 citēt
Lunis varētu pastāstīt par ceļojumu uz Mēnesi, jo tur jau viņš arī ir bijis :D

Sendra - kāda ir maksa tiem kas nenakšņos :amazing:
Publicēts: 05.04.11 10:12
 citēt
Oliss:Lunis varētu pastāstīt par ceļojumu uz Mēnesi, jo tur jau viņš arī ir bijis :D

pelle? Kā ir bijis iepriekšējos gadus?
Publicēts: 05.04.11 10:24 labots
 citēt
Sendra:
Oliss:Lunis varētu pastāstīt par ceļojumu uz Mēnesi, jo tur jau viņš arī ir bijis :D

pelle? Kā ir bijis iepriekšējos gadus?

Tādi atsevišķi iedalīti nenakšņotāji nav bijuši. Visi maksā kā visi un prom var braukt kad paši vēlas. Tā otrā pirtī bija ar liepājniekiem, kas skrēja uz nākamo pasākumu. Vismaz tā minimālā teltsvietu maksa ir.
Publicēts: 05.04.11 11:59 labots
 citēt
pelle:
Sendra:

Kā jau teicu Murchikam .. ja zem jumta un bez gultasvietas, tad 5laši, lai būtu taisnīgāk :face-smile:
Daudz nedomājot vakar pacentos samaksāt 7... ta jau redzēs pēc tam kas un kā, kur gulēs un vai vispār gulēs :)
Publicēts: 05.04.11 11:59
 citēt
Nu ja, kaut kāda samaksa jau ir jāatstāj. .
Publicēts: 05.04.11 12:01
 citēt
Citus gadus ar to gulēšanu tiešām nav bijusi problēma. Citreiz jau sanāk tā, ka vietu esi aizņēmis, bet nakts laikā tur iegūlis kāds cits, bet tas nenozīmē, ka pats paliec bez guļvietas.
Tā jau ir, kā Oliss saka - vai ta gulēt tur braucam :D

Man līdz šim pārsvarā ir bijis tā, ka ar gulēšanu ir kā ir. Sanāk kārtīgi noballēties :) Šogad gan padomā savu iekārtoto migu arī iekarot ;)
Publicēts: 05.04.11 12:12
 citēt
tikko samaksāju 7 ls (tā kā no swedbank uz unibanku tad maksājums varētu tikai rīt unibankas kontā ielidot...)
braukšu no Liepājas un pēc idejas varu kādu paķert līdzi (ja vēl kāds no Liepājas brauks) tikai protams būs mazliet jāpiemet par benzīnu :)
Publicēts: 05.04.11 12:17 labots
 citēt
Eltons:Tikai ne War Photographer...

Tas tak vecss un bij sen atpakal to tak visi redzējuši 101x man ir tāds ko reti kurš ir redzējis , ražots USA Lokālā TV kanālā bet labais , par veselu aģentūru "VII" ko šis kopā ar nu jau nelaiķi Alexandra Boulat @ Ko nodibināja uz Irakas vēlāk afgāņu kompāniju:) Man kā nekā draudziņi Canada "Specializētā" skolā paskolojušies šai jomā, tad jau gadās arī pa maz redzētiem materiāliem iegūt :) The photographers of VII — Christopher Anderson, Alexandra Boulat, Lauren Greenfield, Ron Haviv, Gary Knight, Antonin Kratochvil, Christopher Morris, James Nachtwey, and John Stanmeyer .
Publicēts: 05.04.11 12:22
 citēt
Traktorz:tikko samaksāju 7 ls (tā kā no swedbank uz unibanku tad maksājums varētu tikai rīt unibankas kontā ielidot...)
braukšu no Liepājas un pēc idejas varu kādu paķert līdzi (ja vēl kāds no Liepājas brauks) tikai protams būs mazliet jāpiemet par benzīnu :)

lapu atpakaļ, kāds tur pīkstēja meklējot šoferi no Liepājas :)
Publicēts: 05.04.11 12:26
 citēt
Lunis, lai arī neesmu tīnis (stukņit skora tricatņiks), tomēr man interesētu par Paparacci :) Vēl, no Tava piedāvātā saraksta, interesanti likās Maksimišina kino :) Bet tas man tādas intereses. Katram jau savs :) Man jau dikt patīk dok. filmas par kādām konkrētām personām un viņu dzīvi, pieredzi, piedzīvojiem utt.. Vēlamā valoda, protams, krievu, jo ir lietas ko es angļu valodā neierubīju. Bet tas tādas manas vēlmes. Citiem citas.

Iespējams, jāizdomā kaut kādas trīs lietas/vielas, ko varētu parādīt un katrai savu laiku.
Tur piemēra, plkst. 14:00 filma par to un šito, plkst 16:00 filma par to, plkst 19:00 filma par to, nu un tml ;)
Publicēts: 05.04.11 12:31
 citēt
Eltons:Tikai ne War Photographer...

To Alūksnes plenērā skatījām?
Publicēts: 05.04.11 12:32
 citēt
edphoto:Ja kāds no Liepājas brauc uz šo pasākumu, tad ja mani paķer un aizved/atved, tad varu piedalīties, citādi nav transporta. :face-sad:

Rekur, Traktorz brauc!
Publicēts: 05.04.11 12:36 labots
 citēt
Sendra:

Iespējams, jāizdomā kaut kādas trīs lietas/vielas, ko varētu parādīt un katrai savu laiku.
Tur piemēra, plkst. 14:00 filma par to un šito, plkst 16:00 filma par to, plkst 19:00 filma par to, nu un tml ;)

Ok tād būs jums sākumam BBC filma "Paparazzi: Next Generation" klāre inglišā vai "The photographers of VII" , turpinājumā vai nu Sergejs Maksimišins www.maximishin.com...= Krievu valodā vai par Foto žurnālistiku ar Krieviski :) Koroče paņemšu kādu čupu :) Uz nakti var uzlikt smukas Vācu vai Šveices mācību filmas par "Kailfoto" vai piemēram par 7 Šveices "Eksporta" fotogrāfiem :):)
Publicēts: 05.04.11 12:39
 citēt
Pelle, es Tev tikko pārskaitīju septītnieku :)

Lunis, nu dafai, varbūt sazinamies vēl vēlāk privāti un izštukojam par laikiem. Protams, pelli arī iesaistot ;) aa, btw, Tev ir skype?
Publicēts: 05.04.11 12:42 labots
 citēt
Sendra:Pelle, es Tev tikko pārskaitīju septītnieku :)

Lunis, nu dafai, varbūt sazinamies vēl vēlāk privāti un izštukojam par laikiem. Protams, pelli arī iesaistot ;) aa, btw, Tev ir skype?

Mans skype tev mana mīļotā sexretārite iedos :) Kā vienmēr DEJĀM fonā var uzlikt kādas mēmās vai avangarda vai propagandas filmas:):):) Piemēram ir jocīgs kāda trakā veidots Mixs , Triumph des willens + Pink Floyd - The Wall skaņu :D :D
Publicēts: 05.04.11 12:44
 citēt
Lunis, nu jā, dejām fōnā vajadzēs kaut ko :) :face-devil-grin: erotisku :D
Publicēts: 05.04.11 12:46
 citēt
Sendra:Lunis, nu jā, dejām fōnā vajadzēs kaut ko :) :face-devil-grin: erotisku :D

Jā bez problēmām BŪS :):)
Publicēts: 05.04.11 12:48
 citēt
hehe, nu labais :)

JA KĀDAM VĒL KĀDAS IDEJAS, ko varētu pasākumā sadarīties - WELCOMĒTI pieteikt ;)

Varbūt var arī sarīkot nelielu, pirms laika ekoista ieteikto, krāmu tirdziņu ;)
Publicēts: 05.04.11 12:51
 citēt
Sendra:Lunis, lai arī neesmu tīnis (stukņit skora tricatņiks), tomēr man interesētu par Paparacci :) Vēl, no Tava piedāvātā saraksta, interesanti likās Maksimišina kino :) Bet tas man tādas intereses. Katram jau savs :) Man jau dikt patīk dok. filmas par kādām konkrētām personām un viņu dzīvi, pieredzi, piedzīvojiem utt.. Vēlamā valoda, protams, krievu, jo ir lietas ko es angļu valodā neierubīju. Bet tas tādas manas vēlmes. Citiem citas.

Man ar šis tas no filmām par foto "arhīvā" glabājas...
jau pieminētais 101 x redzētais - War Photographer;
Blow Up (60tie gadi, ja nemaldos);
Rear Window (hičkoks);
Love exposure (āzijas kono)...
Publicēts: 05.04.11 12:52
 citēt
Sendra:hehe, nu labais :)

JA KĀDAM VĒL KĀDAS IDEJAS, ko varētu pasākumā sadarīties - WELCOMĒTI pieteikt ;)

Varbūt var arī sarīkot nelielu, pirms laika ekoista ieteikto, krāmu tirdziņu ;)

Es sapratu kā tā ir adminu lielā iecere, pirms laika gribēju piedāvāt apvienot to ar Ventspili, bet domāju ka viņi nepiekristu, tāpēc nepiedāvāju:bad_smile:
Publicēts: 05.04.11 12:55 labots
 citēt
Bet mēs tur filmas skatīties vai ko? :D Filmu nakti tepat Rīgā var noorganizēt, no pieredzes saku, ka pie 3šās filmas guļ 50% pie 4tās 75%... Bet nu filmas jau laikam pasākuma fonam ne nopietnai skatīšanai :)

Krāmu tirdziņš - laba doma...
Publicēts: 05.04.11 12:57
 citēt
pelle, domāju, ka tirdziņu var rīkot kad grib, kur grib :) jo, iespējams, tie kas tiek uz V-pili, netiks uz sarīkoto (ja sarīkos) tirdziņu pirms tam un otrādi ;)

Piemēram es, jau laicīgi noziņoju, ka varu piedāvāt, uz vietas, (gan jau tikai meitenēm, bet puiši ar welcome pieteikties) uzzīmēt hennas zīmējumu apm. 10x10cm pa 5Ls :) Ja nu kādam interese -kāpēc ne.
Publicēts: 05.04.11 12:58
 citēt
Murchiks:Bet mēs tur filmas skatīties vai ko? :D Filmu nakti tepat Rīgā var noorganizēt, no pieredzes saku, ka pie 3šās filmas guļ 50% pie 4tās 75%... Bet nu filmas jau laikam pasākuma fonam ne nopietnai skatīšanai :)

Krāmu tirdziņš - laba doma...

Mēs vienu gadu skatījāmies, un Lunis arī kaut ko komentēja - bija interesanti ;) Nav jau obligāti jābūt un jāskatās. Kam neinteresē filmas, tie pa tam laikam var arā pa lauku skraidīt sportot vai fočēties. Galvenais lai vispār ir padomāts par kaut kādam nodarbēm.
Publicēts: 05.04.11 13:03 labots
 citēt
Murchiks:Bet mēs tur filmas skatīties vai ko? :D Filmu nakti tepat Rīgā var noorganizēt, no pieredzes saku, ka pie 3šās filmas guļ 50% pie 4tās 75%... Bet nu filmas jau laikam pasākuma fonam ne nopietnai skatīšanai :)

Tāpēc filmas tiek piedāvātas "Dinamiskas" vai "Efektīgas" tādas kas skatāmas aŗi publikai kas neko nerubī un negrib rubīt neviss baigi iedziļinoši skatāmas:):) Parasti 1-2 filmas FONĀ ēšanai / dzeršanai tiek uzliktas tas tā no pieredzes :) Nekādi akadēmiski vai "Filasofiski" matereāli netiek piedāvāti , tādi man ir uz kādu mēnesi no vietas sktāities , bet tas ir šauri intresētai publikai un kādiem "Mācību" ne pirts pasākumiem :):) PIEMĒRAM ARAKI var naktī uzlikt fonā ar MUZIKU :face-wink::face-grin:Šai ziņā man plaša pieredze es deizgan labi zinu ka LV publiku parasti nekas neinteresē "Nopietni" , piemēram no pieredzes "Klubos" ļabi zinu ka publika ar intresi klausās kādas "Dumjas prezentācijas" ar acīm redzamām muļķībām teču NAV spējīga uztver profesionālu "Mācību materiālu" :):) Ja runa par Žurnalistiku man piemēramir nācies saskarties ka publika ļoti labprāt skatās diletantiskas meiteņu prezentācijas bet piemēram to pašu Paparazzi Next Generation www.youtube.com... nav spējīga skatītīties jo tā ir ANGLISKI ļoti primitīvā pamatskolas līmeņa Anglenē bet ANGLISKI :):) Kautgan tas istais vizriens kur izpausties 99% mūsu bildētājiem "paparazzi=photographers with no talent! "
Publicēts: 05.04.11 13:06 labots
 citēt
fons būs uz ko projicēt? :face-glasses:
man ir 2mx2m tripods, bet ne pārāk kompakts, negribētos vest!
ir portable fona konstrukcija, ja kādam ir balts palags būtu super, man mājās visi raibi :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...