Paldies tiem, kas pieteicās kaut ko paķert parādā nepalikšu!
Aukstā zupa NAV kopgalda, bet ir 7dienas RĪTA ZUPA!
Kopgaldam - katrs paņem ko grib. Bija pirms tam runāts par salātiem.. tipa, katrs uztaisa kaut kādus savus firmenijos salātus (vai jau mājās vai uz vietas). Tad, protams, kāda desa, gaļa. Derēs VISKAS kas, Tavuprāt, būs vajadzīgs.
PROTAMS, PROTAMS -neaizmirsties LABU garastāvokli, uzlikt smaidīgo masku, sakrāmēt toleranci un izstudēt cieņas grāmatu...
Pilnīgi piekrītu Laigan - tur Sendrai teikšana, jo tā tak viņas zupa
Es domaju, ka truukstoshaas lietas vajadzetu sapirkt kaut kur pa celjam tuvaak pirtij. Jo nu... kas gan paliks no taam dilleem un lokiem, ja shamie visu dienu buus pa karstu mashiinu nocelojusjies????
Era, ja Tu esi pa celjam uz Vpili, tad vai tiesham Tev verts ar visaam pekeleem nesties uz Spici? Domaju, ka shoferishi neiebilstu pa celjam nobraukt garaam... Nu tas tads mans mazais shoferisha viedokliitis...
Ruuu:Era, ja Tu esi pa celjam uz Vpili, tad vai tiesham Tev verts ar visaam pekeleem nesties uz Spici? Domaju, ka shoferishi neiebilstu pa celjam nobraukt garaam... Nu tas tads mans mazais shoferisha viedokliitis...
Ruuu, pa ceļam gan esmu, bet no šosejas tāpat nobraukt sanāk. Gan jau tikšu līdz Spicei
Oliss:Nopirku 48 karotes un 6 burkas vasaru, divu veidu lai Sendra mani nesistu, 3 gab parasto un 3 gab ar KOKU
Vispar jau vislabaak buutu bijushas parastaas marineetaas bietes, taas ir stipras, izteiktu garshu... bet taa kaa nav mana zupe, es kluseeju... Bet kas ir vasara ar KOKU????
Oliss:Nopirku 48 karotes un 6 burkas vasaru, divu veidu lai Sendra mani nesistu, 3 gab parasto un 3 gab ar KOKU
Vispar jau vislabaak buutu bijushas parastaas marineetaas bietes, taas ir stipras, izteiktu garshu... bet taa kaa nav mana zupe, es kluseeju... Bet kas ir vasara ar KOKU????
Nav gan labāk. "Vasara" ir kā punkts uz i. Marinētās dod marinētu garšu.
Tik ilgi te runāts un diskutēts, ka man neliekas, ka viss pasāciens ir rīt. Pluss vēl nojukušas nedēļas dienas. Bet fakts paliek fakts. Rīt visi tiekamies