forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 27
  5. 28
  6. 29
  7. 30
  8. 31
  9. 32
  10. 33
  11. 34
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.11 14:18
 citēt
Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts:) Būs man auto arī no iekšpuses balts :)
Publicēts: 03.06.11 14:19
 citēt
Senders:Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts:) Būs man auto arī no iekšpuses balts :)

toties ekskluzīvi :big_smile: nevienam tāds auto nebūs :big_smile:
Publicēts: 03.06.11 14:28
 citēt
Lunis: Lābai , es vienkārši 7.29 Iebraucu , rēķinu ka 7.35 varu būt uz KAUT KUR uz laukuma :)

Nu Tev vajadzeetu staaveet mazliet pirms taas pieturas, kas pretim Stockmann, jo nu no Laukuma Tevi nu nekadi nesavaksim.
Publicēts: 03.06.11 14:29
 citēt
Ruuu:
Lunis: Lābai , es vienkārši 7.29 Iebraucu , rēķinu ka 7.35 varu būt uz KAUT KUR uz laukuma :)

Nu Tev vajadzeetu staaveet mazliet pirms taas pieturas, kas pretim Stockmann, jo nu no Laukuma Tevi nu nekadi nesavaksim.

LABI sarunāts:)
Publicēts: 03.06.11 14:31
 citēt
Oliss:
Senders:Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts:) Būs man auto arī no iekšpuses balts :)

toties ekskluzīvi :big_smile: nevienam tāds auto nebūs :big_smile:

Es laikam pat zinu, kāpēc nevienam vēl nav...
Publicēts: 03.06.11 14:37
 citēt

Balts tas veel nekas - gaishs salons tas tak forshi! Bet toties aromaats peec tam.... :haha::haha::haha:
Publicēts: 03.06.11 14:53
 citēt
Ruuu:

zvans draugam un Luni savāks arī no laukuma :haha: :haha: :haha:
Publicēts: 03.06.11 14:55
 citēt
kāpēc pelle ir izdzēsusies :amazing:
Publicēts: 03.06.11 15:20
 citēt
vnk visi kas brauc uz peļļupirti tiem ir jāizdzēšās :bad_smile:
Publicēts: 03.06.11 15:22
 citēt
jo???
Publicēts: 03.06.11 15:45 labots
 citēt
Oliss:kāpēc pelle ir izdzēsusies :amazing:

Ķļume šai gadijās un ne tikai šeit , karsta piektdiena un saspringts darbs tas saucas :face-wink:Jau sazvanīta un viss esot O.k :face-kiss:. Rītā visi tiekamies pirtīs , būs šamējā klāt kā jau ši tradicionālā pasākuma mamma, varēsim tusēt kopā ar viņu uz nebēdu. Taka kreņķiem nav pamata :) Galamērķis mums ir šis www.balticmaps.eu...
Publicēts: 03.06.11 18:00
 citēt
Lunis:
Ruuu: Nu Tev vajadzeetu staaveet mazliet pirms taas pieturas, kas pretim Stockmann, jo nu no Laukuma Tevi nu nekadi nesavaksim.

LABI sarunāts:)

Jaa, lai atpaziitos... mums buus vecs sarkans opels 2 pasazhierdurviim un grabazhnieka durviim - gan jau ka tajaa iesatilpsies :haha: Tev bus daudz mantas?
Publicēts: 03.06.11 18:02
 citēt
Jā, uz vietas Peļļpirtī esot mazais ledusskapis.
Publicēts: 03.06.11 18:03
 citēt
Ruuu: Jaa, lai atpaziitos... mums buus vecs sarkans opels 2 pasazhierdurviim un grabazhnieka durviim - gan jau ka tajaa iesatilpsies :haha: Tev bus daudz mantas?

Viena liela foto mugurene un neliela foto soma :) Tel: +37129751389
Publicēts: 03.06.11 18:10
 citēt
kur ir "SPICES BOULINGA CENTRA STĀVVIETA" ???
Publicēts: 03.06.11 18:20 labots
 citēt
andre:kur ir "SPICES BOULINGA CENTRA STĀVVIETA" ???

Pieļauju ka ir domāts Bowlero Lielirbes 27 (blakus t/c "Spice") Ielas pusē laikam boulinga stāvieta aiz ēkas Spices stāvieta:) www.balticmaps.eu...
Publicēts: 03.06.11 20:44
 citēt
Lunis:
andre:kur ir "SPICES BOULINGA CENTRA STĀVVIETA" ???

Pieļauju ka ir domāts Bowlero Lielirbes 27 (blakus t/c "Spice") Ielas pusē laikam boulinga stāvieta aiz ēkas Spices stāvieta:) [url=http://www.balticmaps.eu/?lang=lv¢erx=502250¢ery=6309734&zoom=-2&layer=orto
]http://www.balticmaps.eu/?lang=lv¢erx=502250¢ery=6309734&zoom=-2&layer=orto[/url] tā arī ir.
Publicēts: 03.06.11 21:05 labots
 citēt
Te smukāka - www.bing.com... :face-glasses:
Publicēts: 03.06.11 22:15
 citēt
Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.

P.S. Ja nu pēkšņi kādam sildošo dzērienu rezultātā, vai tāpat uznāk baigā vēlme visus pārsteigt ar karaoke dziedāšanu, tad nejauši paņēmās gana pieklājīgu rokas bezvadu miķu pārītis. :) fonogrammas gan gādājiet paši. :)
Publicēts: 03.06.11 22:24 labots
 citēt
Sapper:Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.

P.S. Ja nu pēkšņi kādam sildošo dzērienu rezultātā, vai tāpat uznāk baigā vēlme visus pārsteigt ar karaoke dziedāšanu, tad nejauši paņēmās gana pieklājīgu rokas bezvadu miķu pārītis. :) fonogrammas gan gādājiet paši. :)

super tad es savus piikstuljus nenjemu un paskatīšos kas manā karaoke repertuārā ir labs :)
Publicēts: 03.06.11 22:29
 citēt
Vo, to es sqprotu, cilveki nopietni gatavojas. Vel viens alus un ieshu meklet tiras zekes. Mosh fotoaparatu uzladet?
Publicēts: 03.06.11 22:39 labots
 citēt
ATKĀRTOJU :haha:

Tātad tie, kas agri negrib mosties un netiekas 8:00 pie Spices, tiem piedāvāju nākamo laiku 11:00!
15 min pīpējam, kādu gaidām un laižam pa iepriekš noteikto maršrutu - ej.uz...
Pirtī plānots ierasties 17:00-19:00

Nebraucam uz V-pili, braucam uz pirti pa ceļam stājamies bildējamies, pīpējam, pi-pii, un bla bla

+371 26127037 - BITE
+371 28666205 - LMT

:face-glasses:
Publicēts: 03.06.11 22:55
 citēt
fotoreinis_lv:
Sapper:Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.

super tad es savus piikstuljus nenjemu un paskatīšos kas manā karaoke repertuārā ir labs :)

NEM NEM uzrikosim mozj dalitus seansus VELAK ):)
Publicēts: 03.06.11 22:59
 citēt
Lunis:
fotoreinis_lv:

Tad man moška vēl viens skrīns un prodžektors jāņem????
Publicēts: 03.06.11 23:04
 citēt
Sapper:
Lunis:

Tad man moška vēl viens skrīns un prodžektors jāņem????

Mierigi! :D
Publicēts: 03.06.11 23:30 labots
 citēt
Ai, kāds man prieks šo visu lasīt :) lai gan pati joprojām nespēju noticēt, ka tulīt jāceļas lai brauktu uz peļļpirti!

GAIDĪŠU jūs, saules, pie Spices BOWLING centra 8:00 (ak, nožēl par tiem, kas nezin kur tas ir :P) un dosimies ceļā kopā!

Ekskluzīva iespēja, ko varēs labot pēc tam.... mans nr, --- bija :) zvaniet, ja any kuešens!
Publicēts: 04.06.11 00:22
 citēt
Labi jums blogeri atpūsties un gaidam foršās bildes :)

Darba rūķa sveiciens :D
Publicēts: 04.06.11 01:32
 citēt
eu, tac tack jau šodin.
Publicēts: 04.06.11 09:58
 citēt
nivins neaizguļejs?
Publicēts: 04.06.11 11:49
 citēt
susurs:nivins neaizguļejs?

aizgulejas gan :( ietusejiet labi, miiliishi :*
Publicēts: 04.06.11 13:12
 citēt
bildes raportiņā gaidam! Jauku ballēšanu!
Publicēts: 04.06.11 19:32
 citēt
HMmm... Ikdienas steiga un darbu-darbi dara savu. Esmu vienīgais, kas aizmirsa? :/
Publicēts: 05.06.11 20:26
 citēt
Paldies organizētājiem par feino pasākumu, maniem līdzbraucējiem (sevišķas uzslavas Murčikam) un visiem pārējiem, kas uzturēja jautrību. Godam notusēta PEĻĻUPIRTS.
Cerams, ka nepaies ne pāris gadi, kad ieraudzīsiet safilmēto materiālu - tā, ka 3šajā cēlienā man izdevās saglabāt skaidru prātu :bad_egg:, safilmētā materiāla ir pietiekami daudz.
PS. Ja kādam kamera piefiksējusi manu seju - failus droši var sūtīt uz armands@lutums.lv
Publicēts: 05.06.11 20:38 labots
 citēt
jaa pasaakums bija super, tie kas nebija paši vainīgi, paldies Pellei par pirti, paldies Sapper par skaņas atbalstu, paldies 85mm.lv par gurķīšiem un gaļu un pārējiem kurus neminēju un piedalījās šajā pasākumā - PALDIES :face-glasses:

Manu feisu sūtiet uz info@fotoreinis.lv :face-glasses:

p.s. vareetu vairaak pirtis katru nedēļu :face-grin:

lutumspirts
fotoreinispirts
ekoistspirts
alvilspirts
un .....
Publicēts: 05.06.11 20:44 labots
 citēt
Pāldies Pellei par organizēšanu! Biju pirmo reiz šajā pasākumā un ļoooti patika! :) Daudz foršu cilvēku, viss super! :) Galīgi nenožēloju, baigais prieks! :)

ulla.perkune@gmail.com
Publicēts: 05.06.11 21:13
 citēt
jaaaa, shogad pasaakums bija dikti jautrs.
Paldies organizaatoreem un Andrejam par pretiedegumkreemu....!

manu seju uz dambis@inbox.lv
paldies visiem....!
Publicēts: 05.06.11 21:22
 citēt
Pasakums tik tiešām labs, kaut ari pirmo reizi viesojos pie pelles :)

Manus portretus uz polis@e-no.lv
Publicēts: 05.06.11 21:33
 citēt
fotoreinis_lv:

lutumspirts
fotoreinispirts
ekoistspirts
alvilspirts
un .....

Vieni spirti :D
Publicēts: 05.06.11 21:35
 citēt
ak jā -bučas visiem! Bija forši!

Obligāti reportus - neslinkojiet!
Parādiet, cik forš bija šis pasākums!

Un mans ģīmītis uz info@henna.lv
Publicēts: 05.06.11 21:44
 citēt
Nu tā, ir mājās, bet līdz Siguldai netiku. Paliku Rīgā. Jo ilgāk braucu, jo vairāk sapratu, ka laikam alkometrs šodien nebūs man sabiedrotais:)
Pasākums bija dikti labs :)
Bildes lūdzu nesūtiet uz zemdega [at] gmail.com, man jau pietiks ar Ekoista brīnumiem :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 27
  5. 28
  6. 29
  7. 30
  8. 31
  9. 32
  10. 33