Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts Būs man auto arī no iekšpuses balts
Senders:Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts Būs man auto arī no iekšpuses balts
Senders:Es tā sāku domāt - moš tiešām prātīgi tos produktus tuvāk galamērķim iepirkt. Kefīrs siltumā forši uzpūšas... a ja nu sprāgsts Būs man auto arī no iekšpuses balts
Balts tas veel nekas - gaishs salons tas tak forshi! Bet toties aromaats peec tam....
Ķļume šai gadijās un ne tikai šeit , karsta piektdiena un saspringts darbs tas saucas Jau sazvanīta un viss esot O.k . Rītā visi tiekamies pirtīs , būs šamējā klāt kā jau ši tradicionālā pasākuma mamma, varēsim tusēt kopā ar viņu uz nebēdu. Taka kreņķiem nav pamata Galamērķis mums ir šis www.balticmaps.eu...
Ruuu: Jaa, lai atpaziitos... mums buus vecs sarkans opels 2 pasazhierdurviim un grabazhnieka durviim - gan jau ka tajaa iesatilpsies Tev bus daudz mantas?
Viena liela foto mugurene un neliela foto soma Tel: +37129751389
andre:kur ir "SPICES BOULINGA CENTRA STĀVVIETA" ???
Pieļauju ka ir domāts Bowlero Lielirbes 27 (blakus t/c "Spice") Ielas pusē laikam boulinga stāvieta aiz ēkas Spices stāvieta [url=http://www.balticmaps.eu/?lang=lv¢erx=502250¢ery=6309734&zoom=-2&layer=orto
]http://www.balticmaps.eu/?lang=lv¢erx=502250¢ery=6309734&zoom=-2&layer=orto[/url] tā arī ir.
Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.
P.S. Ja nu pēkšņi kādam sildošo dzērienu rezultātā, vai tāpat uznāk baigā vēlme visus pārsteigt ar karaoke dziedāšanu, tad nejauši paņēmās gana pieklājīgu rokas bezvadu miķu pārītis. fonogrammas gan gādājiet paši.
Sapper:Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.
P.S. Ja nu pēkšņi kādam sildošo dzērienu rezultātā, vai tāpat uznāk baigā vēlme visus pārsteigt ar karaoke dziedāšanu, tad nejauši paņēmās gana pieklājīgu rokas bezvadu miķu pārītis. fonogrammas gan gādājiet paši.
super tad es savus piikstuljus nenjemu un paskatīšos kas manā karaoke repertuārā ir labs
Tātad tie, kas agri negrib mosties un netiekas 8:00 pie Spices, tiem piedāvāju nākamo laiku 11:00! 15 min pīpējam, kādu gaidām un laižam pa iepriekš noteikto maršrutu - ej.uz... Pirtī plānots ierasties 17:00-19:00
Nebraucam uz V-pili, braucam uz pirti pa ceļam stājamies bildējamies, pīpējam, pi-pii, un bla bla
Sapper:Tā, lai nebūtu tā, ka bilde ir, bet skaņas nav, ņemu līdzi 2 x 200w RMS "bļāvējus" + mixeri. Vadi ir lai piespraustu pc un kaut ko uz banāniem.
super tad es savus piikstuljus nenjemu un paskatīšos kas manā karaoke repertuārā ir labs
Paldies organizētājiem par feino pasākumu, maniem līdzbraucējiem (sevišķas uzslavas Murčikam) un visiem pārējiem, kas uzturēja jautrību. Godam notusēta PEĻĻUPIRTS. Cerams, ka nepaies ne pāris gadi, kad ieraudzīsiet safilmēto materiālu - tā, ka 3šajā cēlienā man izdevās saglabāt skaidru prātu , safilmētā materiāla ir pietiekami daudz. PS. Ja kādam kamera piefiksējusi manu seju - failus droši var sūtīt uz armands@lutums.lv
jaa pasaakums bija super, tie kas nebija paši vainīgi, paldies Pellei par pirti, paldies Sapper par skaņas atbalstu, paldies 85mm.lv par gurķīšiem un gaļu un pārējiem kurus neminēju un piedalījās šajā pasākumā - PALDIES
Manu feisu sūtiet uz info@fotoreinis.lv
p.s. vareetu vairaak pirtis katru nedēļu
lutumspirts fotoreinispirts ekoistspirts alvilspirts un .....
Nu tā, ir mājās, bet līdz Siguldai netiku. Paliku Rīgā. Jo ilgāk braucu, jo vairāk sapratu, ka laikam alkometrs šodien nebūs man sabiedrotais Pasākums bija dikti labs Bildes lūdzu nesūtiet uz zemdega [at] gmail.com, man jau pietiks ar Ekoista brīnumiem