forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 26
  5. 27
  6. 28
  7. 29
  8. 30
  9. 31
  10. 32
  11. 33
  12. 34
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.06.11 21:50
 citēt
normunds rutulis uuuu uuuu uuuuu uuuuuuuu :grimace:
Publicēts: 05.06.11 21:52
 citēt
Hei!
Paldies Pellei par saorganizēto pirti. Vieta ļoti jauka, cilvēki arī.

Bildes ar mani un manu mazo meitēnu droši sūtiet uz gunita.barisa@gmail.com

Paldies jau iepriekš! ;)
Publicēts: 05.06.11 21:58
 citēt
fotoreinis_lv:normunds rutulis uuuu uuuu uuuuu uuuuuuuu :grimace:

Armands Lutums.......... :D

Protams - Irāna un Živačka arī saņem pa bučai :haha:
Publicēts: 05.06.11 22:06
 citēt
Sendra:
fotoreinis_lv:normunds rutulis uuuu uuuu uuuuu uuuuuuuu :grimace:

Armands Lutums.......... :D

jaa tas arii bij topaa :face-grin:
Publicēts: 05.06.11 22:13
 citēt
Es tagad zināšu, ko uz pasākumiem aicināt kā mūzikas koriģētāju.. :) Paldies Tev Reini ;) Paldies, protams, arī Sapper, ka sagādāja visu, lai tā mūzika skanētu. Domāju, mūs dzirdēja tuvākos 3km :)

Protams, paldies tām dažām meičām, kas palīdzēja saorganizēt traukus un uzklāt galdu, paldies Lunim par idēlo maršrutu braucot uz pirti, paldies Olissam par pārsteiguma momentu - superīgo SALŪTU, paldies ekoistam par balodīšiem :D paldies daudziem citiem par šausmīgi smieklīgajiem brīžiem. Nemelošu- man sāp presīte :)
Publicēts: 05.06.11 22:18
 citēt
Paldies, paldies, paldies! :)
Publicēts: 05.06.11 23:27
 citēt
Nu gan izdevies pasākums!
PĀLDIES!
Oliss, paldies arī Tev par lielisko salūtu!
:money:
Publicēts: 05.06.11 23:35
 citēt
BILDES NO ULDA - "uljena (marinātora) atskats uz pasākumu - 85mm.lv... "

:face-glasses:

p.s. man patika :face-wink:
Publicēts: 06.06.11 00:02
 citēt
Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....
Publicēts: 06.06.11 00:03
 citēt
ekoists:Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....

haha, mēs uz viena viļņa, jo arī es plānoju Sendraspirti vasaras viducī :D
Publicēts: 06.06.11 00:08 labots
 citēt
paldies visiem - saimniecei, organizētājiem,salūtistiem, muzikantiem, šašlika meistariem, aukstās zupas pavāriem, visiem kas fočēja, visiem kas pozēja, smīdinātājiem, dzērājiem, jautruļiem, klusētājiem, īsāk sakot visiem :)
paldies tiem kas nenobijās no manis un piegāja parunāties vai iepazīties :) paldies ekoistam par smaržīgo plastalīnu no Indijas :)

gribētu kādu, pat sliktas kvalitātes un neizdevušos bildi, ar sevi, jo reti kāds mani nofočē :) uz foto@andreart.net
Publicēts: 06.06.11 00:17
 citēt
Sveiciens!
Pievienojos pārējiem un saku lielu paldies Pellei par pirts organizēšanu un visiem, kas palīdzēja, lai tā būtu tik lieliska!
Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama! :face-smile:
Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos! :face-smile:
Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem :face-wink:

Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos... :big_smile:
Publicēts: 06.06.11 00:22 labots
 citēt
Ruuu:Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos... :big_smile:

jā atradu tādu, man liekas Lunis pēdējais centās to kādam notirgot :face-grin:
Publicēts: 06.06.11 00:24
 citēt
Sendra,taisam kopā ar balodīšiem....Pelle malacits.Oliss malaciits,visi tādi malacīši...patika vienotības sajūta(ne politiskā).Krāmu tirgus gan izpalika un visu atvedu mājās,pārāk jautri bija,lai ar kaut kjo vēl krāmētos....
Publicēts: 06.06.11 00:38
 citēt
Jā paldies visiem par jauku,jautru kompāniju.Paldies par ceļabiedriem,kas mani izklaidēja braucot šo gaisa gabalu.Divas dienas aizskrēja nemanot un balodīšu laišana,tas bija topā:face-wink:
Publicēts: 06.06.11 01:34
 citēt
Paldies Pellei par pasākuma organizēšanu! :) Sendrai par tautas uzkarsēšanu, kūdīšanu un par atbalstu :face-kiss:

Paldies Metrapolei par vizināšanu turp, Olisam par salūtu un vizināšanu atpakaļ! ;)

Paldies arī visiem pārējiem par ieguldījumu pasākumā, par piedalīšanos, klātbūtni, sarunām, smiekliem utt., utjp.! :)

Ja kādam ir kāda bilde ar mani, lūdz, atsūtiet uz etide@apollo.lv ;)
Publicēts: 06.06.11 01:34
 citēt
izskatās, ka dikti feini Jums gājis ;-))))
Publicēts: 06.06.11 08:33
 citēt
dansiga - nenormāli feini, tiešām :) Bijām ļoti daudz (tā ap 40) un visiem bija ļoti jauki!

ekoists:Sendra,taisam kopā ar balodīšiem....

:D dafai, taisam :) Iesaistīsim arī krāmu tirdziņu, piedomājot par to nopietnāk. :)
Publicēts: 06.06.11 09:12
 citēt
ja mans erotiskais feiss ir kādam kadrā trāpījies tad sūtiet bildes uz creator@recovered.lv
P.S. no manis reportu negaidiet - es tādus netaisu - bet pāris interesanti feisi man ir kadrā trāpījušies - ja jūs redzējāt ka es jūs bildēju tad piesakieties un iedošu bildes :)
Publicēts: 06.06.11 09:14
 citēt
Traktorz neslinko, neslinko -saliec bildītes vienviet, lai cilvēki redzētu vai ir vispār bildēti :)
Publicēts: 06.06.11 09:18
 citēt
Ah, cik jauki bīja... ah, cik jauki bīja.... :D Lielisks pasāciens, lieliska audience!

P.S. Īpašs paldies Fotoreinim par fantastiski ātro un negaidīto skaņas deinstalāciju noslēgumā. Atnāku no peldes, pastos busā - a tur jau jau visa skaņa smuki sēž iesaiņojumos. :D
Publicēts: 06.06.11 09:30 labots
 citēt
Sendra:Traktorz neslinko, neslinko -saliec bildītes vienviet, lai cilvēki redzētu vai ir vispār bildēti :)

nu ja tu domā reporta stila bildes tad laikam ka 3 vai 4 tādas man ir :D - bet kopā bildes apm 160 (bet tās bildes es došu tikai modeļiem un publiski nerādīšu :D )

labots: tikko pārbaudīju un izrādījās ka man ir veselas 9 reporta stila bildes :D - pēc kāda brītiņa uzmetīšu viņas uz sava serva un iekopēšu šeit linkus
Publicēts: 06.06.11 09:49
 citēt
ekoists:Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....

Mierīgi! Ar skaņu nebūs problēmas. Sāc tik dzert jēlas olas un gatavot repertuāru. :face-wink: Ops, īstenībā Tu jau pasviedi ideju pasāciena tematam.

Foto un Mūzika - spēks briesmīgs! Katrs dalībnieks sagatavo muzikālu priekšnesumu. :super_man:
Publicēts: 06.06.11 09:55
 citēt
Sapper:
P.S. Īpašs paldies Fotoreinim par fantastiski ātro un negaidīto skaņas deinstalāciju noslēgumā. Atnāku no peldes, pastos busā - a tur jau jau visa skaņa smuki sēž iesaiņojumos. :D

:face-glasses:
Publicēts: 06.06.11 10:03
 citēt
Ruuu:Sveiciens!
Pievienojos pārējiem un saku lielu paldies Pellei par pirts organizēšanu un visiem, kas palīdzēja, lai tā būtu tik lieliska!
Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama! :face-smile:
Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos! :face-smile:
Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem :face-wink:

Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos... :big_smile:

Sveiciens!
Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama!
Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos!
Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem

Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos...

Blogā uz šito ieliec...
Stikliņu var dabūt pie Haiduka Pērnavas 10.:face-wink:
Publicēts: 06.06.11 10:12
 citēt
reports (tipa :D ) no manis:
recovered.lv...
recovered.lv...
recovered.lv...
recovered.lv...
recovered.lv...
recovered.lv... (šo bildi jau pilnā izmērā nosūtīju modelim)
recovered.lv...
recovered.lv...
recovered.lv...

šīs visas ir samazinātas līdz 1000 pikseļiem pa garāko malu - ja kāds kas atpazīst sevi bildē vēlās bildi pilnā izmērā tad meilojiet man (creator@recovered.lv) vai meklējiet mani traukos - www.draugiem.lv...
Publicēts: 06.06.11 10:19
 citēt
Traktorz, paldies! ĻOTI smukas bildes :)
Publicēts: 06.06.11 10:29
 citēt
Sendra:Traktorz, paldies! ĻOTI smukas bildes :)

nu es neesmu īsti reportāžists :) - man labāk patīk būt par bildes režisoru un inscenētāju un nevis momentus ķert :)
Publicēts: 06.06.11 11:00 labots
 citēt
Sveiciens visiem , ceru ka gala visji tika laimigi. Taa par cik es vel tuseju pa Ventspils pludmali tad te jums buss sitaja saule sacepts grupnika variants , tizlajam Vajo gan skibs monis seviskjji pludmales saule bet nu atruma ders paluret deres reku bildes ir leila TAKA saglabajiet un tad redzesit LIELU , Nu jaa pasakums bija jauks ceru ka jums patika , reku GALVENAIS brauciena marsruts ja kadam vaig

Ja sveiciens visiem no Pelles un ka izlurejam grupnjika trukst vel ~10 feisi no Tussetajiem , Ekoistrs , Agris @Ko , Pelle guljava un vel dazji :) Visiem lidzbraucejiem lidztusetetajiem lidzblaveliem baigais paldies par vissu Saluti Dziesmas Bildes un Zjupas Sasluki bija kruti , SOGAD uzstaditss ari rekords prombraucot leduisskapi palika tik kadi 4-5kg saslika un 4-5L piena kefira biesju suilu utt:):) Visiem bucjas , bilzju turpinajums kad noklusju lidz Rigai pec dazjam dienam.
Publicēts: 06.06.11 11:10
 citēt
metrapole:
Blogā uz šito ieliec...
Stikliņu var dabūt pie Haiduka Pērnavas 10.:face-wink:

Ok, paldies par info! :face-kiss:
Publicēts: 06.06.11 11:13
 citēt
Zavackis ar to glāže arī guļēt kāja?
Publicēts: 06.06.11 11:19 labots
 citēt
Bildes no PELLUPIRTS 2011 :face-wink:

Lunis (kopbilde) - www.ogresbalss.lv...
Ekoists - www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv...
Dambis - www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv...
Sendra - www.fotoblog.lv...
Traktors - www.failiem.lv...
Uljens - 85mm.lv...
Ludmila-Ratikova - www.fotoblog.lv...
Haiduks - www.fotoblog.lv...

Gaidam vēl :face-glasses:
Publicēts: 06.06.11 11:19
 citēt
Jā, kopbildi gribējās uzcept pirmajā vakarā, bet jautrība sita augstu vilni -tā arī nesanāca :) Tad būtu visi kopbildē. Ļoti daudz, starpcitu, nav redzami kopbildē ;)

Lunis, kad būsi atpakaļ mājiņās, gaidīsim pārējā bildes :)
Publicēts: 06.06.11 11:53
 citēt
Traktorz:
Sendra:Traktorz, paldies! ĻOTI smukas bildes :)

nu es neesmu īsti reportāžists :) - man labāk patīk būt par bildes režisoru un inscenētāju un nevis momentus ķert :)

jā.. labi sanācis... Tev:face-smile:
adresi aizsūtīšu draugos....
Publicēts: 06.06.11 14:06
 citēt
Skatoties reportāžas no Peļļupirts pavisam citāda sajūta, tāds smaidiņš un tik jauki, tā, kad klāt būts! :) :) Foršie jūs! :)
Publicēts: 06.06.11 14:28
 citēt
Mollija:Skatoties reportāžas no Peļļupirts pavisam citāda sajūta, tāds smaidiņš un tik jauki, tā, kad klāt būts! :) :) Foršie jūs! :)

un foršais es :D
Publicēts: 06.06.11 15:26
 citēt
A ko tur Uljens dara tai kopbilde? :)
Publicēts: 06.06.11 15:52
 citēt
Pasákums labs. Derétu kaut ko vél uz augustu sákumu noorganizét.
Publicēts: 06.06.11 16:07
 citēt
Maigonis:Pasákums labs. Derétu kaut ko vél uz augustu sákumu noorganizét.

+++ :face-glasses:
Publicēts: 06.06.11 16:15
 citēt
Viss bija ļoti labi :big_smile: tikai Lunis piečakarēja, solīto filmu nerādīja :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 26
  5. 27
  6. 28
  7. 29
  8. 30
  9. 31
  10. 32