Es tagad zināšu, ko uz pasākumiem aicināt kā mūzikas koriģētāju.. Paldies Tev Reini Paldies, protams, arī Sapper, ka sagādāja visu, lai tā mūzika skanētu. Domāju, mūs dzirdēja tuvākos 3km
Protams, paldies tām dažām meičām, kas palīdzēja saorganizēt traukus un uzklāt galdu, paldies Lunim par idēlo maršrutu braucot uz pirti, paldies Olissam par pārsteiguma momentu - superīgo SALŪTU, paldies ekoistam par balodīšiem paldies daudziem citiem par šausmīgi smieklīgajiem brīžiem. Nemelošu- man sāp presīte
Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....
ekoists:Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....
haha, mēs uz viena viļņa, jo arī es plānoju Sendraspirti vasaras viducī
paldies visiem - saimniecei, organizētājiem,salūtistiem, muzikantiem, šašlika meistariem, aukstās zupas pavāriem, visiem kas fočēja, visiem kas pozēja, smīdinātājiem, dzērājiem, jautruļiem, klusētājiem, īsāk sakot visiem paldies tiem kas nenobijās no manis un piegāja parunāties vai iepazīties paldies ekoistam par smaržīgo plastalīnu no Indijas
gribētu kādu, pat sliktas kvalitātes un neizdevušos bildi, ar sevi, jo reti kāds mani nofočē uz foto@andreart.net
Sveiciens! Pievienojos pārējiem un saku lielu paldies Pellei par pirts organizēšanu un visiem, kas palīdzēja, lai tā būtu tik lieliska! Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama! Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos! Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem
Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos...
Ruuu:Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos...
jā atradu tādu, man liekas Lunis pēdējais centās to kādam notirgot
Sendra,taisam kopā ar balodīšiem....Pelle malacits.Oliss malaciits,visi tādi malacīši...patika vienotības sajūta(ne politiskā).Krāmu tirgus gan izpalika un visu atvedu mājās,pārāk jautri bija,lai ar kaut kjo vēl krāmētos....
Jā paldies visiem par jauku,jautru kompāniju.Paldies par ceļabiedriem,kas mani izklaidēja braucot šo gaisa gabalu.Divas dienas aizskrēja nemanot un balodīšu laišana,tas bija topā
ja mans erotiskais feiss ir kādam kadrā trāpījies tad sūtiet bildes uz creator@recovered.lv P.S. no manis reportu negaidiet - es tādus netaisu - bet pāris interesanti feisi man ir kadrā trāpījušies - ja jūs redzējāt ka es jūs bildēju tad piesakieties un iedošu bildes
Ah, cik jauki bīja... ah, cik jauki bīja.... Lielisks pasāciens, lieliska audience!
P.S. Īpašs paldies Fotoreinim par fantastiski ātro un negaidīto skaņas deinstalāciju noslēgumā. Atnāku no peldes, pastos busā - a tur jau jau visa skaņa smuki sēž iesaiņojumos.
Sendra:Traktorz neslinko, neslinko -saliec bildītes vienviet, lai cilvēki redzētu vai ir vispār bildēti
nu ja tu domā reporta stila bildes tad laikam ka 3 vai 4 tādas man ir - bet kopā bildes apm 160 (bet tās bildes es došu tikai modeļiem un publiski nerādīšu )
labots: tikko pārbaudīju un izrādījās ka man ir veselas 9 reporta stila bildes - pēc kāda brītiņa uzmetīšu viņas uz sava serva un iekopēšu šeit linkus
ekoists:Idejāli,man šis pasākums ļoti patika un mājupbraucot domāju par ekoistpirti,tuvāk Rīgai uz vasaras nogali.Sapper tik ar mūzikas kasti jāsarunā,tā iepatikās dziedāt....
Mierīgi! Ar skaņu nebūs problēmas. Sāc tik dzert jēlas olas un gatavot repertuāru. Ops, īstenībā Tu jau pasviedi ideju pasāciena tematam.
Foto un Mūzika - spēks briesmīgs! Katrs dalībnieks sagatavo muzikālu priekšnesumu.
Sapper: P.S. Īpašs paldies Fotoreinim par fantastiski ātro un negaidīto skaņas deinstalāciju noslēgumā. Atnāku no peldes, pastos busā - a tur jau jau visa skaņa smuki sēž iesaiņojumos.
Ruuu:Sveiciens! Pievienojos pārējiem un saku lielu paldies Pellei par pirts organizēšanu un visiem, kas palīdzēja, lai tā būtu tik lieliska! Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama! Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos! Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem
Ak jā, no rīta tika sludināts, ka atrasts ir 58mm Hoyas filtrs... mājupbraucot konstatēju, ka tas nomucis no mana stikla. Priecātos vienoties ar atradēju par tikšanos...
Sveiciens! Pievienojos pārējiem un saku lielu paldies Pellei par pirts organizēšanu un visiem, kas palīdzēja, lai tā būtu tik lieliska! Sendra, rīta zupa bija neatkārtojama! Oliss, Tavs salūts bija izcils - labāks kā valsts svētkos! Ir aizvadītas 2 lieliskas un jautras dienas! Paldies visiem
Blogā uz šito ieliec... Stikliņu var dabūt pie Haiduka Pērnavas 10.
šīs visas ir samazinātas līdz 1000 pikseļiem pa garāko malu - ja kāds kas atpazīst sevi bildē vēlās bildi pilnā izmērā tad meilojiet man (creator@recovered.lv) vai meklējiet mani traukos - www.draugiem.lv...
Sveiciens visiem , ceru ka gala visji tika laimigi. Taa par cik es vel tuseju pa Ventspils pludmali tad te jums buss sitaja saule sacepts grupnika variants , tizlajam Vajo gan skibs monis seviskjji pludmales saule bet nu atruma ders paluret deres reku bildes ir leila TAKA saglabajiet un tad redzesit LIELU , Nu jaa pasakums bija jauks ceru ka jums patika , reku GALVENAIS brauciena marsruts ja kadam vaig
Ja sveiciens visiem no Pelles un ka izlurejam grupnjika trukst vel ~10 feisi no Tussetajiem , Ekoistrs , Agris @Ko , Pelle guljava un vel dazji Visiem lidzbraucejiem lidztusetetajiem lidzblaveliem baigais paldies par vissu Saluti Dziesmas Bildes un Zjupas Sasluki bija kruti , SOGAD uzstaditss ari rekords prombraucot leduisskapi palika tik kadi 4-5kg saslika un 4-5L piena kefira biesju suilu utt Visiem bucjas , bilzju turpinajums kad noklusju lidz Rigai pec dazjam dienam.
Jā, kopbildi gribējās uzcept pirmajā vakarā, bet jautrība sita augstu vilni -tā arī nesanāca Tad būtu visi kopbildē. Ļoti daudz, starpcitu, nav redzami kopbildē
Lunis, kad būsi atpakaļ mājiņās, gaidīsim pārējā bildes