Nezinu kā citiem, bet vismaz man augusta sākums labāk patiktu Jūlijā var mēģināt ap 20.tajiem datumiem, jo jūlija sākuma nedēļas nogales jau rezervētas citiem pasākumiem...
Nezinu kā citiem, bet vismaz man augusta sākums labāk patiktu Jūlijā var mēģināt ap 20.tajiem datumiem, jo jūlija sākuma nedēļas nogales jau rezervētas citiem pasākumiem...
augusta sākumā es esmu aizņemts - tad es rīkoju vienu fotopasākumu ar tēmu kailfoto - un sorr pieteikties gribētājiem - tas ir ekskluzīvs pasākums tikai Liepājas fotokluba fotast dalībniekiem
Traktorz:augusta sākumā es esmu aizņemts - tad es rīkoju vienu fotopasākumu ar tēmu kailfoto - un sorr pieteikties gribētājiem - tas ir ekskluzīvs pasākums tikai Liepājas fotokluba fotast dalībniekiem
Patiesi, bija jauki Prieks satikt vecus paziņas un iegādāties jaunus. Visvairāk izbrīnu (vairākiem) radīja Andrē... kurš galīgi salauza iespaidu par viņu netā. Kolosāls puisis
FINĀLAM , tie kuri pirmajā un otrajā dienā ceļoja kopā ar mani kuriem vēlēšanās pec "GPS" bildēs tie var savakt manu abu dienu maršruta GPS treku reku www.ogresbalss.lv... ar šo programmiņu www.picmeta.com... sašut kopā arī ar savām bildēm. TIKAI tie kas bbija tuvumā!!! Vienkarsji atzortejiem asevišķi bildes kur kopa bija Kandava , Abavas ieleja Renda , Aleksupe , Ventas rumba , Rimi , Pirts vieta un satagojiet tass , pavisam vienkarsji ar paris peles klikskiem softinjs sadzīs bildes GPS kordinates , tie kas otra diena bija Uzava un Ventspili ari var ta darit. TIKAI paskatieties ieprieksj vai jums KAMERAS pulkstenis rada +/- pareizu laiku Reku cels uz kartes
Tie kuri vienkarsji grib paluret KUR esam bijusji var atvert arhiva esosjo failu Google map vai Google Earth
Haiduks:Patiesi, bija jauki Prieks satikt vecus paziņas un iegādāties jaunus. Visvairāk izbrīnu (vairākiem) radīja Andrē... kurš galīgi salauza iespaidu par viņu netā. Kolosāls puisis
griežaties pa tiešo pie www.fotoblog.lv... ... ja spēs, tad viņa mācēs atbildēt... un pie www.fotoblog.lv... , lai iedarbina savu štatu, nevis luni tenkā ... varbūt vēl ir laiks pasākumu pamodināt... ... pagājušo gadu sanāca, ka pelle izdzēsās tieši pirts priekšvakarā, un pat admini par tādu rīcību pagrieza spēkratus atpakaļ un neieradās Tātad ir divas iespējas neatkarīgi no pasākuma nosaukuma 1. Venspils apkārtne ievērojot tradiciju 2. Citur, kur ir kas saorganizē vietu, un tauta dodas... nosaukums???, bet pati tradicija maija pēdejā svetdiena saskrieties būtu glābta... Es esmu par tikšanos, jo kur gan citur, kā tādā saietā vislabāk norakt virtuālos tomahaukus
Jā saku godīgi bizneeess pa vairākām valstīm privāti radoši un komerc projekti aizņem pārāk daudz laika lai ņemtu dalību organizēšanā , Pellei ar gana lielas izmaiņas dzīvē tieši pirms pagājušās pirts ienākušās , taka saka šodad būtu 5 gads kopš ORGANIZĒJAM šo ikgadējo Ventspils plenēru diemžēl nu vairs nav "Varēšanas" tas ir LAIKA to celt un vilkt , JA KĀDS VĒLĀS uzņemties organizēšanu kā saka "Karogs Rokā" , Reģions gana interesants cenas tur ja pameklē gana draudzīgas. Vieta kā parasti starp Ventspili un Kuldīgu "Pie Ventas" , pagājušo gad Pellespirts bija vienīgais "Plenērs" kuram varēju atļauties veltīt laika visa gada garumā , šogad laika ir vēl mazāk , pat Bildes no iepriekšējā neesmu vēl atradis "Spējas" uztaisīt dažām saulītēm līdz atdodamai stadijai TAKA mēģiniet pierunāt Pelli vai Sendru bet man šoreiz GRŪŠI pie kādiem pienākumiem , ja paveiksies varēšu vien PIEBRAUKT uz desām Pagājušā gadā PIEDALĪJĀS ~50 Blogeri @ Draugi , reku kopbilde uz AIZBRAUKŠANU! Jauka Bloga + Pelles iedibināta tradīcija bija.