forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 34
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.11 13:09
 citēt
pelle:
32. alvils (Meklē meiteni kas pavedinātu;) )

nēnu tik tieši jau nevajadzēja! aizbiedēsi vēl potenciālās kandidātes šitā! :bad_smile:
Publicēts: 05.04.11 13:16
 citēt
fotoreinis_lv:fons būs uz ko projicēt? :face-glasses:
man ir 2mx2m tripods, bet ne pārāk kompakts, negribētos vest!
ir portable fona konstrukcija, ja kādam ir balts palags būtu super, man mājās visi raibi :face-grin:

Ja nebūs fona, gan ja baltu palagu atradīsim :)
Publicēts: 05.04.11 13:24
 citēt
alvils:
pelle:
32. alvils (Meklē meiteni kas pavedinātu;) )

nēnu tik tieši jau nevajadzēja! aizbiedēsi vēl potenciālās kandidātes šitā! :bad_smile:

ja tā nerakstītu vēl puisīši pieteiktos un ko tad tu darītu??? :amazing: :face-grin:
Publicēts: 05.04.11 13:40
 citēt
Lunis:
Sendra:Luni, varbūt pastāstīsi īsumā, kas Tev padomā mums parādīt un pastāstīt? :)

Varu uzmest jebkadu filmu par Foto pec jusu izveles , kaut vai visu dien un nakti griest , man vinju daudz:) Speciali chiekurs varu sakt ar Araki , kadiem tinjiem par Paparaci (Paparazzi) kadiem citiem par Iraku Afganisitanu ar James Nachtwey un Ko :) Utt :):) Valodas ar var variet pec velmem Anglju , Vacu , Francju , Krievu :) Var Maksimišina kino uzlikt no serijas "Ka kluvu Fotografs" var visu ko :) Var garum garus seminaru VIDEO likt pilnigi uz 2-3 dienam :D :D par daudzma Foto temam sakot no Exstrema foto beidzot ar Bernu un Kazu foto :):)

Jā, lūdzu, tās man tieši sirdij tuvākas :face-grin:
Publicēts: 05.04.11 14:23 labots
 citēt
chiekurs:Jā, lūdzu, tās man tieši sirdij tuvākas :face-grin:

Istenībā tev ARAKI kīno reāli patiks , viņš īstenībā baig smalks onka TIKA ar aziātu piesitienu brīžam protams nesaprotami bet Bjorka @ vēl dažās slavenas meitenes tur par šo izsakās labi:):) Parsvarā Japāniski ar subtitriem Englišā , kautkādi Holandiešu čaļi uzņēmuši :face-wink::face-grin: Šausmīgi intresants vecis izrādās , XXX tas tā "Aziātiska gaume" , pamatā viņš tīrākais vuārists bildē PILNĪGI visu ko redz , tai skatā arī XXX protams :D :D , apmeklējot bordeļus kā kārtīgs darbīgs Japānis. Japāņiem esot teiciens "Japānā nav lietas ko nebūtu nofocējis Araki"
Publicēts: 05.04.11 14:28
 citēt
Lunis:
chiekurs:Jā, lūdzu, tās man tieši sirdij tuvākas :face-grin:

Istenībā tev ARAKI kīno reāli patiks , viņš īstenībā baig smalks onka TIKA ar aziātu piesitienu brīžam protams nesaprotami bet Bjorka @ vēl dažās slavenas meitenes tur par šo izsakās labi:):) Parsvarā Japāniski ar subtitriem Englišā , kautkādi Holandiešu čaļi uzņēmuši :face-wink::face-grin: Šausmīgi intresants vecis izrādās , XXX tas tā "Aziātiska gaume" , pamatā viņš tīrākais vuārists bildē PILNĪGI visu ko redz , tai skatā arī XXX protams :D :D , apmeklējot bordeļus kā kārtīgs darbīgs Japānis.

Ooo, es nešaubos :face-devil-grin:
Publicēts: 05.04.11 16:16
 citēt
Piesakos uz Peļupirti ar gulēšanas opciju - gultā :)

Maksājums no SWED, tāpēc Peles kontā tas parādīsies visdrīzāk tikai rīt..
Publicēts: 05.04.11 16:46
 citēt
Bzh:Piesakos uz Peļupirti ar gulēšanas opciju - gultā :)

Maksājums no SWED, tāpēc Peles kontā tas parādīsies visdrīzāk tikai rīt..
bankas būs jau latu nopelnījušas uz komisijas maksām :D
Publicēts: 05.04.11 17:30 labots
 citēt
Ņemot vērā ka man konts papildinās ģeometriskā progresijā, gribētu noskaidrot, kā jums ar spējām pašiem sevi sagrupēt ar blakusgulētājiem? Cik manīts no iepriekšējo gadu pieredzes, ne katram vienalga kāds frukts viņam naktī gultā blakus iezveļas. Varbūt uzreiz varat saplānot "kurš ar kuru" lai uz vietas esot nav jārīko lielais tirgus un nebūtu neviens apvainotais.

Tās pusotrvietīgās gultas ir domātas kā diviem gulētājiem .. lai spētu nomaksāt telpu nomu.. Gribējāt pa lēto, tad mazāk ekstru un vairāk rūmēšanās :face-smile:
Publicēts: 05.04.11 17:43
 citēt
Samaksāju trīnīti ;)
p.s. bet 100% vēl neesmu drošs ka būšu ;)
Publicēts: 05.04.11 18:40
 citēt
Ja tā turpināsies, tad uz pasākuma laiku būs kādi 50+ cilvēki, kas jau ir bardaks, it īpaši, kad maz vietas:)

Bet nu varbūt tā arī vajag
Publicēts: 05.04.11 19:02
 citēt
Ok izlēmu, ka es dzīvošu teltī, viena!
Publicēts: 05.04.11 19:16
 citēt
dolldia:Ok izlēmu, ka es dzīvošu teltī, viena!

Ņem taču Alvilu klāt!
Publicēts: 05.04.11 19:21 labots
 citēt
Senders:Ja tā turpināsies, tad uz pasākuma laiku būs kādi 50+ cilvēki, kas jau ir bardaks, it īpaši, kad maz vietas:)

Bet nu varbūt tā arī vajag

Esi bez bēdu būs KA VIENMĒR ~20-25 Max :face-wink::face-grin:
Publicēts: 05.04.11 19:26 labots
 citēt
Eltons:

Ņem taču Alvilu klāt!

Tad sanāk, ka pavedinātāja būšu es...
Elton, nekādā gadījumā :face-grin:
Publicēts: 05.04.11 19:29
 citēt

teltī, nu tas gan ir ne visai erti
Publicēts: 05.04.11 19:44
 citēt
chukmasoff:

teltī, nu tas gan ir ne visai erti

Ir gan un absolūta privātā telpa :face-grin:
Publicēts: 05.04.11 19:50
 citēt
dolldia, tad sarunāts!! Alvils būs un tu apžēlosies par viņu neliekot nakšņot zem klajas debess un vienam salt ņemot zem sava jumtiņa :face-smile:
Publicēts: 05.04.11 20:06 labots
 citēt
Nu principā varētu.... Alvil, ko saki? :what:
Publicēts: 05.04.11 20:08
 citēt
Vispirms jau jāsapazīstas, lai ar kādu gultasvietu dalītu, ja vispār tik tālu nonāks :D
Publicēts: 05.04.11 20:10 labots
 citēt
Afs:Vispirms jau jāsapazīstas, lai ar kādu gultasvietu dalītu, ja vispār tik tālu nonāks :D

Afs, atceries man melnā josta...tākā viss kārtībā :face-grin:
Publicēts: 05.04.11 20:13
 citēt
dolldia:
Afs:Vispirms jau jāsapazīstas, lai ar kādu gultasvietu dalītu, ja vispār tik tālu nonāks :D

greizsirdīgs...:face-grin:

Nē, kad es to teikumu rakstīju, tu vēl neko nebiji uzrakstījusi :P
Publicēts: 05.04.11 20:49
 citēt

un uz salas :D
Publicēts: 05.04.11 21:12
 citēt
Taaks, aizmirsu ierakstiit, ka no rīta puses es arī 7 ls pārskaitīju. Taa ka ne seb banka, tad kameer naudinja aizies... :)
Publicēts: 05.04.11 21:14
 citēt
Riebiga:Taaks, aizmirsu ierakstiit, ka no rīta puses es arī 7 ls pārskaitīju. Taa ka ne seb banka, tad kameer naudinja aizies... :)

Laikam lasīt uz vakaru nemāki :amazing: :face-grin: :face-crying:
Publicēts: 05.04.11 22:08
 citēt
pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! :cry::cry::cry: Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu :cry::cry: Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu :super_man:

Pelle - es gandrīz izdarīju tāpat kā Juulis :D Sameklēju pērnā gada maksājumos Peļļupirti un gandrīz samaksāju, kad iedomājos, ka jānočeko konta numurs - a ja nu tomēr cits ;)
Publicēts: 05.04.11 22:19
 citēt
ERA:
pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! :cry::cry::cry: Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu :cry::cry: Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu :super_man:

Pelle - es gandrīz izdarīju tāpat kā Juulis :D Sameklēju pērnā gada maksājumos Peļļupirti un gandrīz samaksāju, kad iedomājos, ka jānočeko konta numurs - a ja nu tomēr cits ;)

Nu man kā ne-baņkierim izlasot pirmo lapu tā arī neradās skaidrība, kurā bankā tas konts ir :) Moš lielākiem burtiem vajag:)

A ko es te muldos, tā pat naudu neskaitīšu... pagaidām...
Publicēts: 05.04.11 22:37 labots
 citēt
Eww... tiešām, kuŗā bankā tad?
UNLA...
Publicēts: 05.04.11 22:39
 citēt
Eltons:Eww... tiešām, kuŗā bankā tad?
UNLA...

seb bankā ;)
Publicēts: 05.04.11 22:40
 citēt
Iekopējot bankas konta numuru, banka pati parādās pārskaitījuma paraugā :)
Publicēts: 05.04.11 23:05
 citēt
Oliss:
Riebiga:Taaks, aizmirsu ierakstiit, ka no rīta puses es arī 7 ls pārskaitīju. Taa ka ne seb banka, tad kameer naudinja aizies... :)

Es vai tu? :DDD
Publicēts: 05.04.11 23:18
 citēt
Riebiga:
Oliss: Laikam lasīt uz vakaru nemāki :amazing: :face-grin: :face-crying:

Es vai tu? :DDD

pirmo lapu izlasiji :amazing:
Publicēts: 06.04.11 00:13
 citēt
Kādi mums te neatapīgie un neredzīgie :P
Publicēts: 06.04.11 00:16
 citēt
Oliss:

Oliss - Tu laikam nesaprati, ko Riebiga ar to domāja :grimace: Riebigai pašai nav SEB, viņai citā bankā konts ;)
Publicēts: 06.04.11 08:51
 citēt
samaksāju 25ls,man lūdzu rezervēt 2 dārgās vietas,pārējo izmanto administratīviem izdevumiem,vai nu kādam,kurš finansiālu apstākļu dēļ nevar nakšņot.
Publicēts: 06.04.11 09:01
 citēt
ekoist, Tev priekš krāmu tirdziņa kāds stilīgs un lēts ekspometrs nav iesūnojis garāžā? :)
Publicēts: 06.04.11 09:07
 citēt
kaut kāds leningrad ir,nezinu,vai darbojās....
Publicēts: 06.04.11 09:53
 citēt
Ak, pellei uz viesu namu būs jābrauc no paša rīta- priekš ekoista jāizpušķo vissmukākā gultas vieta diviem :D
Publicēts: 06.04.11 09:58
 citēt
es ari es arii es arii brauksshuu lidz kuram jasamaksaa par gultas veitu zem jumtaa??? :)
Publicēts: 06.04.11 10:09
 citēt
Elis_pelis:es ari es arii es arii brauksshuu lidz kuram jasamaksaa par gultas veitu zem jumtaa??? :)

jo ātrāk ,jo lielāka iespējamība vispār pie gultas vietas tikt :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...