fotoreinis_lv:fons būs uz ko projicēt? man ir 2mx2m tripods, bet ne pārāk kompakts, negribētos vest! ir portable fona konstrukcija, ja kādam ir balts palags būtu super, man mājās visi raibi
Sendra:Luni, varbūt pastāstīsi īsumā, kas Tev padomā mums parādīt un pastāstīt?
Varu uzmest jebkadu filmu par Foto pec jusu izveles , kaut vai visu dien un nakti griest , man vinju daudz Speciali chiekurs varu sakt ar Araki , kadiem tinjiem par Paparaci (Paparazzi) kadiem citiem par Iraku Afganisitanu ar James Nachtwey un Ko Utt Valodas ar var variet pec velmem Anglju , Vacu , Francju , Krievu Var Maksimišina kino uzlikt no serijas "Ka kluvu Fotografs" var visu ko Var garum garus seminaru VIDEO likt pilnigi uz 2-3 dienam par daudzma Foto temam sakot no Exstrema foto beidzot ar Bernu un Kazu foto
Istenībā tev ARAKI kīno reāli patiks , viņš īstenībā baig smalks onka TIKA ar aziātu piesitienu brīžam protams nesaprotami bet Bjorka @ vēl dažās slavenas meitenes tur par šo izsakās labi Parsvarā Japāniski ar subtitriem Englišā , kautkādi Holandiešu čaļi uzņēmuši Šausmīgi intresants vecis izrādās , XXX tas tā "Aziātiska gaume" , pamatā viņš tīrākais vuārists bildē PILNĪGI visu ko redz , tai skatā arī XXX protams , apmeklējot bordeļus kā kārtīgs darbīgs Japānis. Japāņiem esot teiciens "Japānā nav lietas ko nebūtu nofocējis Araki"
Istenībā tev ARAKI kīno reāli patiks , viņš īstenībā baig smalks onka TIKA ar aziātu piesitienu brīžam protams nesaprotami bet Bjorka @ vēl dažās slavenas meitenes tur par šo izsakās labi Parsvarā Japāniski ar subtitriem Englišā , kautkādi Holandiešu čaļi uzņēmuši Šausmīgi intresants vecis izrādās , XXX tas tā "Aziātiska gaume" , pamatā viņš tīrākais vuārists bildē PILNĪGI visu ko redz , tai skatā arī XXX protams , apmeklējot bordeļus kā kārtīgs darbīgs Japānis.
Ņemot vērā ka man konts papildinās ģeometriskā progresijā, gribētu noskaidrot, kā jums ar spējām pašiem sevi sagrupēt ar blakusgulētājiem? Cik manīts no iepriekšējo gadu pieredzes, ne katram vienalga kāds frukts viņam naktī gultā blakus iezveļas. Varbūt uzreiz varat saplānot "kurš ar kuru" lai uz vietas esot nav jārīko lielais tirgus un nebūtu neviens apvainotais.
Tās pusotrvietīgās gultas ir domātas kā diviem gulētājiem .. lai spētu nomaksāt telpu nomu.. Gribējāt pa lēto, tad mazāk ekstru un vairāk rūmēšanās
pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu
Pelle - es gandrīz izdarīju tāpat kā Juulis Sameklēju pērnā gada maksājumos Peļļupirti un gandrīz samaksāju, kad iedomājos, ka jānočeko konta numurs - a ja nu tomēr cits
pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu
Pelle - es gandrīz izdarīju tāpat kā Juulis Sameklēju pērnā gada maksājumos Peļļupirti un gandrīz samaksāju, kad iedomājos, ka jānočeko konta numurs - a ja nu tomēr cits
Nu man kā ne-baņkierim izlasot pirmo lapu tā arī neradās skaidrība, kurā bankā tas konts ir Moš lielākiem burtiem vajag
A ko es te muldos, tā pat naudu neskaitīšu... pagaidām...