forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 34
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.11 10:33
 citēt
es ar gribu kautkā nokļūt zem jumta:face-grin:,un noteikti būšu ar savu transportu,ir vietas līdzbraucējiem:face-wink:
Publicēts: 06.04.11 10:42
 citēt
samaksaats par gulasvietu, ja veel ir :face-glasses:
Publicēts: 06.04.11 10:44
 citēt
Guļavas :D :D :D
Jūs ko visi gulēt tur braucat :amazing: :amazing: :amazing:
Publicēts: 06.04.11 10:46
 citēt
es kā auto braucēja,man tākā kā nāktos kādu stundu pazvīņot zem jumta:face-grin:
Publicēts: 06.04.11 10:48
 citēt
nu nee, bet ko var zinaat :face-grin:
Publicēts: 06.04.11 10:49
 citēt
pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! :cry::cry::cry: Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu :cry::cry: Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu :super_man:

ups.. :shame: piedodi.. man bija Tavs konts es pat nepārbaudīju :(
Publicēts: 06.04.11 10:50
 citēt
es piesakos uz to mašīnu, kurā drīkstēs klausīties pankroku un dzert alu. who?
Publicēts: 06.04.11 10:52
 citēt
metrapole:es kā auto braucēja,man tākā kā nāktos kādu stundu pazvīņot zem jumta:face-grin:

Tev mašīnā jumta nav :amazing:
 citēt
Alvil tu esi baigi prasīgais kroksis............:face-grin:bet,ja mani pa ceļam bildēsi,tad ņemu:face-wink:
 citēt
metrapole:es ar gribu kautkā nokļūt zem jumta:face-grin:,un noteikti būšu ar savu transportu,ir vietas līdzbraucējiem:face-wink:

mēs, 3s meičas no FB orgkomitejas (es, elis, era) aizsitam visas vietas :)
Publicēts: 06.04.11 10:54
 citēt
Oliss,ir,ir jumts un ne tas vien...............:grimace:,bet gribās jau izbaudīt citus labumus:face-grin:
Publicēts: 06.04.11 10:55
 citēt
pelle:D
šoferētājs Zirgucs no Rīgas, brīvas vietas ... , līdzbraucēji Sendra, ...

Sendra izvietosies pa uzreiz divām mašīnām vai arī "es" ir vēl kāds cits personāžs? :bad_smile:

Sendra:
metrapole:es ar gribu kautkā nokļūt zem jumta:face-grin:,un noteikti būšu ar savu transportu,ir vietas līdzbraucējiem:face-wink:

mēs, 3s meičas no FB orgkomitejas (es, elis, era) aizsitam visas vietas :)
 citēt
es skatos būs jāņem 7 vietīgais buss,tik daudz gribētāju:face-grin::grimace:
 citēt
metrapole:Oliss,ir,ir jumts un ne tas vien...............:grimace:,bet gribās jau izbaudīt citus labumus:face-grin:

nu re .."mēs, 3s meičas no FB orgkomitejas (es, elis, era) aizsitam visas vietas" te jau tev būs visi 3 labumi :D
Publicēts: 06.04.11 10:56 labots
 citēt
Alvil, pie Zirguca pieteicos uz jautājuma zīmes, jo vēl neko par savām org kom meičām nezināju ;) Tagad zinu. Tāpēc piesaku.
Metropole - vibiraj :D Vēlams, protams, bez alvila :) jo moš Lāsmuks ar būs.
Publicēts: 06.04.11 10:57
 citēt
manaa autinaa var dariit visu, iznemot trauceet stuureet :)
Publicēts: 06.04.11 10:57
 citēt
metrapole:Alvil tu esi baigi prasīgais kroksis............:face-grin:bet,ja mani pa ceļam bildēsi,tad ņemu:face-wink:

izskatās, ka nesanāks, orgkomitejs aizsita VISAS vietas. :) un Sendras līdzdalība liek domāt, ka mana prasība pēc mūzikas izkritīs. negribu atkal tizlu un bezjēdzīgu strīdu kā pagāšgad, tāpēc es tad labāk pagaidīšu kādu citu mašīnu piedāvājumā. :bad_smile:
Publicēts: 06.04.11 10:58
 citēt
Sendra:Vēlams, protams, bez alvila :) jo moš Lāsmuks ar būs.

a kas Lāsmai pret mani? :amazing:
Publicēts: 06.04.11 10:58
 citēt
alvil, atgādini -bija kāds strīds? Čota neprepomņu. Jebšu Tu atkal kaut ko sadzemdēji no plika gaisa? :)
Publicēts: 06.04.11 11:00
 citēt
fotoreinis_lv:manaa autinaa var dariit visu, iznemot trauceet stuureet :)

super! bet kā nākas tas, ka brīvas vietas tikai 2? Tev ir dikti maza tā mašīnīte? :) jautrāk jau lielākā barā... teiksim četratā vai piecatā ir nais, arī par benzīnu lētāk mesties, ja ir vairāk... paskaidro lūdzu, kas domāts ar to, ka Tev tur divas vietas! :face-glasses:
Publicēts: 06.04.11 11:00
 citēt

piesakos! jo arī es gribēšu dzet alu, trokšņot un klausīties punkroku! :money:
Publicēts: 06.04.11 11:01
 citēt
man ir lielais buss,pietiktu vietas 6 cilvēkiem,neieskaitot mani:face-grin::grimace:
Publicēts: 06.04.11 11:01
 citēt
Sendra:alvil, atgādini -bija kāds strīds? Čota neprepomņu. Jebšu Tu atkal kaut ko sadzemdēji no plika gaisa? :)

gudrākais piekāpjas, tāpēc skaļš strīds nebija, līdz tam nepavilkos, taču rūgtumiņš palika, dēļ kā dabūji dūrienu te blogā un galu galā pat no bloga izdzēsies... bija taču tā vai ne? ;)
Publicēts: 06.04.11 11:04 labots
 citēt
alvil, cik atceros, ja par mūziku, tad pati mašīnas saimniece nevēlājās to, kas viņai nepatīk. Un man arī ne panksrocks, ne alus neinteresē. Cilvēka mašīna, viņa noteikumi :) Šogad, prieks, ka gudrāks un meklē savus dombiedrus, jo tev tas ir svarīgāk. Kādam ne tik ļoti.
Publicēts: 06.04.11 11:06
 citēt
metrapole:man ir lielais buss,pietiktu vietas 6 cilvēkiem,neieskaitot mani:face-grin::grimace:

tad jau vēl +trīs puišus jāsavāc? :haha:
Publicēts: 06.04.11 11:07 labots
 citēt
alvils:

super! bet kā nākas tas, ka brīvas vietas tikai 2? Tev ir dikti maza tā mašīnīte? :) jautrāk jau lielākā barā... teiksim četratā vai piecatā ir nais, arī par benzīnu lētāk mesties, ja ir vairāk... paskaidro lūdzu, kas domāts ar to, ka Tev tur divas vietas! :face-glasses:

garaa megane, vispaar plaani pamainiijaas un briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir, japanjem kautkas no tehnikas, ja nu gadiijumaa kaads kautko uzpiipee
Publicēts: 06.04.11 11:10
 citēt
fotoreinis_lv:
alvils:

garaa megane, vispaar plaani pamainiijaas un briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir, japanjem kautkas no tehnikas, ja nu gadiijumaa kaads kautko uzpiipee

raksti mani iekšā kā līdzbraucēju :) :face-glasses:
Publicēts: 06.04.11 11:11
 citēt
man ar būs:face-wink::face-grin: crysler voyager
Publicēts: 06.04.11 11:12
 citēt
fotoreinis_lv: briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir

raksti mani sarakstā pie sevis! ;)

tad cik vietas vēl brīvas MŪSU mašīnā? :)

Reinis, Jūlis, alvils. Paliek pāri vēl viena vai vēl divas?
Publicēts: 06.04.11 11:15
 citēt
skatos vēl viena mašīna ir nokomplektēta:face-wink:
Publicēts: 06.04.11 11:16
 citēt
alvils:
fotoreinis_lv: briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir

raksti mani sarakstā pie sevis! ;)

tad cik vietas vēl brīvas MŪSU mašīnā? :)

Reinis, Jūlis, alvils. Paliek pāri vēl viena vai vēl divas?

Ja kads grib seedeet aimuguree 3jataa, luudzu tad Reinis, Jūlis, alvils +2 , vietas pilns, piespradzeties var :)
Publicēts: 06.04.11 11:19
 citēt
Nu, mož atstājam iespēju pieteikties diviem vēl?! Bet, ja piesakās viens, lai ir viens. A aizmugurē 3 nav problēma, īpaši ja pa ceļam laiku pa laikam pamainās ar to, kas sēž priekšā. Rotācija vispār ir nodarīga fīča ceļojumos. :) Un bez zaļajām (arī fočējamām) pieturām jau neiztikt, īpaši, ja dzer alu. :bad_smile:
Publicēts: 06.04.11 11:20
 citēt
alvils:Nu, mož atstājam iespēju pieteikties diviem vēl?! Bet, ja piesakās viens, lai ir viens. A aizmugurē 3 nav problēma, īpaši ja pa ceļam laiku pa laikam pamainās ar to, kas sēž priekšā. Rotācija vispār ir nodarīga fīča ceļojumos. :) Un bez zaļajām (arī fočējamām) pieturām jau neiztikt, īpaši, ja dzer alu. :bad_smile:

piekriitu :face-glasses: tad lai paliek veel +2 pieteiksies pieteiksies, ja nee whatever
Publicēts: 06.04.11 11:22
 citēt
dolldia jāņem. galu galā Alvilam ar viņu 2 dienas jāguļ būs vienā teltī :bad_smile:
Publicēts: 06.04.11 11:23
 citēt
juulis:dolldia jāņem. galu galā Alvilam ar viņu 2 dienas jāguļ būs vienā teltī :bad_smile:

bet viņa teica, ka neuzmāksies... :face-crying:
Publicēts: 06.04.11 11:27
 citēt
ko raudi,ka neuzmāksies,bet Tev pašam ir lieliskas iespējas uzmākties,kā labajā parunā,ja kalns neiet pie Muhameda,tad Muhamedam jāiet pie kalna:face-grin::grimace:
Publicēts: 06.04.11 11:29
 citēt
es labāk sāku domāt par ceļojuma pleilisti :bad_smile: www.youtube.com...
Publicēts: 06.04.11 11:29
 citēt
alvils:
juulis:dolldia jāņem. galu galā Alvilam ar viņu 2 dienas jāguļ būs vienā teltī :bad_smile:

bet viņa teica, ka neuzmāksies... :face-crying:

nu re, būs garš ceļš kopā, gan jau ;)
Publicēts: 06.04.11 11:30 labots
 citēt
būs labs, ar gribu šo to parādīt, bet nesanāk linku ierakstīt :bad_egg:
www.youtube.com...
Publicēts: 06.04.11 11:30
 citēt
jā jā,:face-grin: jo ātrāk sadomāsi,jo labāk
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <