pelle:juuuuli!!! Es tevi piekaušu!!! Es šodien taisījos iet uz banku slēgt Swedbank kontu un tu man tur ieskaiti naudu Es tak pirmā lapā esmu minēju SEB kontu
ups.. piedodi.. man bija Tavs konts es pat nepārbaudīju
Alvil, pie Zirguca pieteicos uz jautājuma zīmes, jo vēl neko par savām org kom meičām nezināju Tagad zinu. Tāpēc piesaku. Metropole - vibiraj Vēlams, protams, bez alvila jo moš Lāsmuks ar būs.
metrapole:Alvil tu esi baigi prasīgais kroksis............bet,ja mani pa ceļam bildēsi,tad ņemu
izskatās, ka nesanāks, orgkomitejs aizsita VISAS vietas. un Sendras līdzdalība liek domāt, ka mana prasība pēc mūzikas izkritīs. negribu atkal tizlu un bezjēdzīgu strīdu kā pagāšgad, tāpēc es tad labāk pagaidīšu kādu citu mašīnu piedāvājumā.
fotoreinis_lv:manaa autinaa var dariit visu, iznemot trauceet stuureet
super! bet kā nākas tas, ka brīvas vietas tikai 2? Tev ir dikti maza tā mašīnīte? jautrāk jau lielākā barā... teiksim četratā vai piecatā ir nais, arī par benzīnu lētāk mesties, ja ir vairāk... paskaidro lūdzu, kas domāts ar to, ka Tev tur divas vietas!
Sendra:alvil, atgādini -bija kāds strīds? Čota neprepomņu. Jebšu Tu atkal kaut ko sadzemdēji no plika gaisa?
gudrākais piekāpjas, tāpēc skaļš strīds nebija, līdz tam nepavilkos, taču rūgtumiņš palika, dēļ kā dabūji dūrienu te blogā un galu galā pat no bloga izdzēsies... bija taču tā vai ne?
alvil, cik atceros, ja par mūziku, tad pati mašīnas saimniece nevēlājās to, kas viņai nepatīk. Un man arī ne panksrocks, ne alus neinteresē. Cilvēka mašīna, viņa noteikumi Šogad, prieks, ka gudrāks un meklē savus dombiedrus, jo tev tas ir svarīgāk. Kādam ne tik ļoti.
fotoreinis_lv:manaa autinaa var dariit visu, iznemot trauceet stuureet
super! bet kā nākas tas, ka brīvas vietas tikai 2? Tev ir dikti maza tā mašīnīte? jautrāk jau lielākā barā... teiksim četratā vai piecatā ir nais, arī par benzīnu lētāk mesties, ja ir vairāk... paskaidro lūdzu, kas domāts ar to, ka Tev tur divas vietas!
garaa megane, vispaar plaani pamainiijaas un briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir, japanjem kautkas no tehnikas, ja nu gadiijumaa kaads kautko uzpiipee
alvils:
garaa megane, vispaar plaani pamainiijaas un briivas triis vietas, un bagazhniekaa mantaam veel vieta ir, japanjem kautkas no tehnikas, ja nu gadiijumaa kaads kautko uzpiipee
Nu, mož atstājam iespēju pieteikties diviem vēl?! Bet, ja piesakās viens, lai ir viens. A aizmugurē 3 nav problēma, īpaši ja pa ceļam laiku pa laikam pamainās ar to, kas sēž priekšā. Rotācija vispār ir nodarīga fīča ceļojumos. Un bez zaļajām (arī fočējamām) pieturām jau neiztikt, īpaši, ja dzer alu.
alvils:Nu, mož atstājam iespēju pieteikties diviem vēl?! Bet, ja piesakās viens, lai ir viens. A aizmugurē 3 nav problēma, īpaši ja pa ceļam laiku pa laikam pamainās ar to, kas sēž priekšā. Rotācija vispār ir nodarīga fīča ceļojumos. Un bez zaļajām (arī fočējamām) pieturām jau neiztikt, īpaši, ja dzer alu.
piekriitu tad lai paliek veel +2 pieteiksies pieteiksies, ja nee whatever