Man naudiņu ir pārskaitījis Andis, bet man nav ne jausmas kurš no jums šeit ir Andis Ikgadējos dalībniekus atpazīstu pēc īstajiem vārdiem, bet Andis man nav zināms
pelle:Man naudiņu ir pārskaitījis Andis, bet man nav ne jausmas kurš no jums šeit ir Andis Ikgadējos dalībniekus atpazīstu pēc īstajiem vārdiem, bet Andis man nav zināms
pelle:Man naudiņu ir pārskaitījis Andis, bet man nav ne jausmas kurš no jums šeit ir Andis Ikgadējos dalībniekus atpazīstu pēc īstajiem vārdiem, bet Andis man nav zināms
nu panesās,Te saka,ka abas puses ir bijušas,bet citi kautkā nav manījuši................skan jancīgi,vai nu par daudz dzerts,vai par maz.......................
Sendra:Lunis Eee, bet Tu ne tikai pucē kurpes, bet arī savu aparātu :P Būs jāņem meičas visās pōzās
Jū , mēs laidīs caur Kuldīgu vai caur Pilteni tas ir nemetīsim līkumu uz Ventspili bet PA SMUKO pa smukajām foto vietām Ceru ka startesim agri no rīta un vakara busim "Pirti" tad vusu dienu PA SMUKO !
All 17 suspects, a mix of club operators and "B-Girls" mostly from Latvia and Estonia, face charges of wire fraud conspiracy, which carries a 20-year maximum prison sentence. The women and some of the operators made initial court appearances Wednesday, despite a delay caused by an unavailable Russian translator.