Tik traki jau nav, ka katrs grib kaut ko citu Pārsvarā visi grib aizbraukt, padzerties un tikt gultā, daži vēl grib pabildēties pa ceļam un "celt" teltis
un galu galā... www.youtube.com... varētu visi kopistiski dziedāt. neatceros, ka peļļupirtī būtu notikusi dziedāšana... dejas jā, bet normāls drunk dziedājums līdz šim ir izpalicis...
Interesanti kāda ir tās pirteles ietilpība? jo baigais bars jau ir pieteicies un līdz pasākumam gandrīz vēl 2 mēneši, var sanākta ka atbrauc pāris simti
Oliss, pameklē googlē Ventkrastus, tai viss.lv lapā daudz bildes redzamas. Liela daļa gan tur viesu nama bildes, tur mēs nebūsim, bet ir aŗi bildes kur tieši pirtsmāja redzama un pirtiņa Domāju ka mazāka tā telpa varētu būt par Ķīvīšu apartamentiem, bet nu... saspiedīsimies. Un nav jau visiem vienuviet jāveģetē, katrs varēs spēlēt savu bolu un tad vietas būs
Par gultasvietām man joprojām nav skaidrs, vai dalībnieki saprot ka gultvieta ir nevis gulta bet puse no puotrvietīgas gultas, ..ceru neviens nebūs vīlies par tādu neekstru
Sendra:pelle, gan jau ir sapratuši (tas par gultsvietām). Ja ne, paši vainīgi, ka nevar iedziļināties
Bet, uztraukties, ka būs par daudz cilvēku -nav vajadzības. Vairāk jāuztraucas par to, lai nav par maz
Bieži vien jau tā, ka piesakās bariem, bet atbrauc tikai daļa.
pelle, parēķinot, tie, kas jau samaksājuši, takš vēl nenosedz visu pirts īres summu, ne?
Saraksts ar summām man darba datorā, bet tā sīki nerēķinot, uz šo brīdi vajadzības pasākumu atcelt vairs nepastāv. Pašlaik tā mīļi saguļot nokomplektēta pirtsmāja, un pat ja vairs neviena maksātāja nebūtu, man atliktu atcelt pierezervēto kempinga mājiņu un mēs dzīvotos par pirtsmāju vien
P.S. Protams nopelni arī pasākuma ģenerālsponsoram ekoistam
Sendra:Būs mīļa sagulēšana - kruta Dažiem tas var beigties interesanti
varbūt dažām kuras tiks izstumtas no gultas
vai dažiem, kas tiks izmesti no gultas :P
pelle, nu forši tad Gan jau parādīsies vēl maksātāji Par to vienu kempingmāju, cik nopratu, ņem Eltons. Būtu forši, ja šis arī saorganizētu tos cilvēkus, lai ir skaidrs, kas tur tusēs un vai vispār tusēs..
ekoistam tiešām kniksis
Sjo, es uz migu. Man mājās auksti -gribas siltumā. Plus acis kaut kā šodien krīt ciet.