forum.gif
PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 4.-5.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. ...
  13. 34
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.11 12:45
 citēt
Jauninos ari pienemiet? :what:
Publicēts: 09.04.11 12:57
 citēt
ticigais:
Sendra:Kā tad klājas visiem?

Labi ... un pat ļoti labi! :face-kiss:

pat tik labi, ka esi pieteicis savu dalību? :D

Ruuu:Jauninos ari pienemiet? :what:

Ir arī vietas, kur nepieņem? :)
Publicēts: 09.04.11 13:02
 citēt
Nu ir jau tadas tipa slegtaas grupas, kur prieciigi redzeet tik saveejos....
Publicēts: 09.04.11 13:05
 citēt
Sendra:
ticigais: Labi ... un pat ļoti labi! :face-kiss:

pat tik labi, ka esi pieteicis savu dalību? :D

Ruuu:Jauninos ari pienemiet? :what:

Ir arī vietas, kur nepieņem? :)

vēl nē.......nākamnedēļ būs skaidrība, bet ja būšu tad man ir 6 vietas brīvas mašīnā!:face-wink:
Publicēts: 09.04.11 13:41
 citēt
Ruuu, šī nav tāda iestāde :) Protams - welcome!

ticigais, nu, tad jau cerams, ka izdosies tikt :)
Publicēts: 09.04.11 13:45
 citēt
Sendra:Ruuu, šī nav tāda iestāde :) Protams - welcome!

Nu es jau arī ceru , jo cerība jau mirst pēdējā!!!!!:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 17:45
 citēt
Sendra:Ruuu, šī nav tāda iestāde :) Protams - welcome!

Paldies, Sendra! :face-smile::face-smile::face-smile: Tad jau variet rakstit mani barinjaa...
Publicēts: 09.04.11 19:11 labots
 citēt
Saprotu ka visiem ceļi nevedīs caur Ventspili.. tad laikam būtu nepieciešams pamainīt to info par tikšanās vietu, ko es kā katru gadu ielieku Tobago 12.00, kā arī līdz ar to atceļas kopējais gājiens pārtikas, dzeramo lietu iegādē..

Sendra, lūgtum jūsu priekšlikumus!

Man šķiet ka tad visi tiekamies uzreiz galapunktā Ventkrastos un savas ēdamdzeramlietas katrs sagādā kur nu kuram tas ir izdevīgāk pa ceļam, vai arī kaut mājās var sviestmaizes taisīt:)
Publicēts: 09.04.11 19:39
 citēt
Man ar liekas, ka nav ko tur daudz kopā Tobagoties, jo tāpat tas ir dikti laikietilpīgs un garlaicīgs pasākums.

Vislabāk, ja cilvēks pārtiku sagādījis jau iepriekšējā dienā. Kā arī, vēl pastāv ideja par to salātu konkursu.. :) Kas nozīmē, vai nu būs jāsaveido salāti jau mājās, vai arī, ja bail, ka saskābs, jāsapērk tik tam vajadzīgo produkti un salāti jau jātaisa uz vietas Ventaskrastos ;)
Publicēts: 09.04.11 20:32
 citēt
Var būt tomēr kaut kādam priekšnojautām par paiku tomēr vajadzētu būt, citādi visi iepirks desiņas un gurķus :D
Publicēts: 09.04.11 20:58 labots
 citēt
Tāpēc arī tā ideja par salātu konkursu.
Un, tas jau nekas, ja paliks pāri desas da gurķi -sadalīsim. Paliks baigi pāri un nevienam nevajadzēs - savākšu :D :D :D jo, galvenais, lai nav par maz.
Publicēts: 09.04.11 21:01
 citēt
ja paliks pāri tas nekas, gan jau kādam kāds ruksis ir pazīstams, kam atdot :D
Publicēts: 09.04.11 21:06
 citēt
nekad neesmu atbalstiijusi ne partikas, ne alko pirkshanu kpistiski tusinjiem ... gaumes/daudzumi tachu ir tik dazhaadi!!!! nopirks 20 komplektus desas - nu i pashi vainiigi - visi eediis desas .. tb nav ko cereet, ka kaads atvediis kaut ko citu uz ko cits cereetu ... jaacer tikai uz to ko pac nopeerc;-)))
Publicēts: 09.04.11 21:11
 citēt
dansiga:nekad neesmu atbalstiijusi ne partikas, ne alko pirkshanu kpistiski tusinjiem ... gaumes/daudzumi tachu ir tik dazhaadi!!!! nopirks 20 komplektus desas - nu i pashi vainiigi - visi eediis desas .. tb nav ko cereet, ka kaads atvediis kaut ko citu uz ko cits cereetu ... jaacer tikai uz to ko pac nopeerc;-)))

iepīkstējās :) Visus iepriekšējos gadus tā esam darījuši ;) Un neko, tīri labi sanāca. Tik tas, ka dikti paņem laiku.

Vismaz kaut kāda kopības sajūtas. Visi sabrauc vienviet, visi vienviet iepērkas, visi kopīgi brauc uz viesu namu, kopīgi tusē, kopīgi guļ.
Publicēts: 09.04.11 21:15
 citēt
nuu - kopiiga iepirkshanaas un peec tam kopeejaas summas sadaliishana pa galvinjaam - brrrrr - .... dazham labam baigi iegriezh , bet lielajiem eedaajiem ir plusaa;-))))

a ko iepiiksteejos .... i nemaz tik klus - es SKALJI pateicu .... ja likaas klusi - iznjem aizbaazhunjus no ausiim (aizmirstos) ;-pp;-))))))))
Publicēts: 09.04.11 21:17
 citēt
dansiga, netiek jau pirkts pa baigiem simtiem. Pietam, no ieskaitītās naudiņas, kas paliek pāri par pirtsmāju, tiek piemest par paiku un tad tiek sadalīts. Nosing spešal. Tā ir, ka nevienu gadu nav būts klāt, bet viedokli imejit :D
Publicēts: 09.04.11 21:24
 citēt
Sendra, NEBLJAU UZ MANI, ja?!??! ;-))) ............nuuu ... piedod, ka neesmu bijusi ;-)))) nu nezinu KAAPEEC, bet nevelk. Shobriid arii lasu juusu forumu un taadas daliitas juutas - braukt/nebraukt - pagaidama vairaak uz nebraukt ;-))) (kaapeec - nejauta aman - tas tiiri izjuutu lliimenii) .... un vispaar taa ir mana probleema - shii neizleemiiba ;_) Bet palasiit textus un izteikt savu viedokli es tachu varu ;-)))) (ij pieredze ar shito kopiigaas paikas pirkshanu pietiekami liela) ;-)))
Publicēts: 09.04.11 21:28
 citēt
dansiga, neštuko daudz - brauc :)
Publicēts: 09.04.11 21:50
 citēt
Sendra:Kā arī, vēl pastāv ideja par to salātu konkursu.. :) Kas nozīmē, vai nu būs jāsaveido salāti jau mājās, vai arī, ja bail, ka saskābs, jāsapērk tik tam vajadzīgo produkti un salāti jau jātaisa uz vietas Ventaskrastos ;)

Iisteniibaa taa salaatbuushana baigi forshaa ideja! Vai arii var uz vietas meeginaat sashtukot interesantus salatus no liidz panjemtajiem zaljumiem. Tas uzreiz ir taads kopiigs actions!
Publicēts: 09.04.11 22:00
 citēt
Sendra, naaks tuvaak - tad redzees ;-) nopriecaajos, ka Eltons njem naminju - nu vai nu man tur neatradiisies vietinja?;-))))
Publicēts: 09.04.11 22:10
 citēt
dansiga:.... nopriecaajos, ka Eltons njem naminju - nu vai nu man tur neatradiisies vietinja?;-))))

ja nu vienīgi ārpusē, sargsuņa vietā :D
Publicēts: 09.04.11 22:30
 citēt
dansiga:Sendra, naaks tuvaak - tad redzees ;-) nopriecaajos, ka Eltons njem naminju - nu vai nu man tur neatradiisies vietinja?;-))))

Sarunā ar Eltonu vietiņu viņa hauzē un brauc :face-wink: Beidz tielēties kā tāda maza meitene :face-wink:
.. bet Oļa izteicieni vispār nav jāņem vērā :bad_smile:
Publicēts: 09.04.11 22:34
 citēt
Ņemot vērā ka šeit ko izsaka un plāno labi ja trīs -četri no pasākuma dalībniekiem, grūti izlemt ko par to salātkonkursu :what:

Za to izdomāju balvas:
1.vieta - buča no Luņa
2.vieta - buča no Luņa
3.vieta - buča no Luņa

visss!!
Publicēts: 09.04.11 22:37
 citēt
pelle, da to ko Oliss raksta man, es galiigi galva nenjemu .. gandriiz .... ar smaidinju veeroju vinja negaacijas pret mani, BET - esmu pamaniijusi, ka nesmu vieniigaa, kas vinju nepamierina ;-)))) izskatas, ka puisim ir pprobleemas;_))) .. P.S> es nemeedzu tieleties, es vienkarshi pagaidama pati se vi nesaprotu U neiespringstu taapec, ka neiznu , kas un kaa man darba jomaa izpaudiisies - naask tuvaak, ta domaasim ;_) (p.S> bet patiikami, ka kads tomeer paluudz ;-))))) ... )
Publicēts: 09.04.11 22:44
 citēt
Nu lūgtum dansi, būsi gaidīts viesis :) ... kā nekā tu jau divus gadus ciemos pie manis brauc.. bet tā vēl neesi ieradusies ;-))
Publicēts: 09.04.11 23:29
 citēt
pelle!!?!??!?! tu jau man atteici , aizblidinoties, ka tev tur kadas probleemas!!!! es gatava brauceeja tieshi pie tevis .. nu nejau riit , bet meenesha laika avaru samenedhet savus laikus ;-))))
Publicēts: 09.04.11 23:51
 citēt
būtu priecīgs pievienoties tusiņam ....
Publicēts: 09.04.11 23:53
 citēt
pelle:
Za to izdomāju balvas:
1.vieta - buča no Luņa
2.vieta - buča no Luņa
3.vieta - buča no Luņa
visss!!

Pelle, Tu domā, ka vīriešu kārtas dalībnieki arī gribēs buču no Luņa? :D Tad jau vismaz jāatstāj izvēles iespēja - buča no Pelles ;)
Publicēts: 10.04.11 01:36
 citēt
Eu,par krāmu tirgu arī nevajag piemirst.
Oliss foršs puika dzīvajā.
Iespējams,ka parādīšu bildes no Indijas,ja paspēšu sagatavot.
Dansig,Tev jābrauc,būsi galvenā salātu menedžere.
Publicēts: 10.04.11 02:32
 citēt
ekoists, salaatus PROTU protu un sanaak neslikti .. bet ne uz TAADIEM daudzumiem ... ja tu mani veelies tikai shinii kategorijaa redzeet - njifiga nebraukshu!!!!!
Publicēts: 10.04.11 06:11
 citēt
Vajag darīt tā tie kas brauc caur Ventspili tiekas TOBAGO tie kas ne caur Ventspili tie kā nu sanāk. JOPROJĀM galvenā tikšanās un šopinga vieta paliek Ventspils caur kurieni noteikti brauks Vairums :) Nav ko lieki mētāties.
Publicēts: 10.04.11 10:45 labots
 citēt
dansi, problēmas nebija, bija dzīvesvietas maiņa, nu esmu nokomplektējusies jaunā dzīvesvietā, tad arī kaut kad novienosimies par konkrētu datumu :) Man jau gribētos vasarā, bet tu droši uz vasaru ne!?

x5x, esi iegrāmatots kā dalībnieks :)

ERA, tad vajag kādu citu, man ticība neļauj nevienam bučas dot :face-wink:

ekoists, to mēs zinām ka Oliss foršs puika dzīvajā, viņu jau pagaišgad dzīvajā redzējām :) bet komentārus te smagus brīžam liek :bad_smile: Par krāmu tirgu, pasvied tad kādu ideju ko un kā tur vajadzētu, es pati pagalma nezinoša kā krāmu tirgi rīkojami. Īsāk sakot iecēlam tevi par atbildīgo krāmu tirgus saorganizēšanā :)

Luni, un kurš tad brauks caur Ventspili? Es un Ventspils puikas :) Nevienam citam taču Ventspils nav pa ceļam, visi taču no Rīgas. Tu vislaik to šopingošanu piemini it kā kāds te brauktu kā uz Milānu ieprikties, varbūt es neattapīgs skuķis no laukiem, bet kam tā šopingošana ir aktuāla?? un kur mazpilsētā Ventspilī ir kādas iespējas šopingot ņemot vērā ka te NEKĀ nav!? Ēdamlietas taču var nopirkt jebkur, tā dēļ nav vajadzības liekus kilometru līkumus taisīt līdz Ventspilij.
Publicēts: 10.04.11 15:27
 citēt
Jā, drīzāk tad jau tiem, kuri no Rīgas brauks, ja ir vēlme kaut kā kopistoties, var sarunāt tiksanos kaut kādā punktā un tad smukā kolonniņā virzīties uz notikuma vietu. Lai nebūtu jākavē laiks Rīgas lielveikalos, pa ceļam var iemautk Talsu maximā, no v-pils šosejas kādi lieki 6 km vienā virzienā, tātad kopā 12 km līkums.
Kā tad ar to salātu konkursu? Varbūt tēma varētu būt - fotogēniskākie salāti? Tik aizgādāt tādus no mājām varētu būt pasarežģīti.
Publicēts: 10.04.11 18:11
 citēt
Kuldīgas rimi ir ētāk akkurāt pa ceļam, nekāda līkuma.
Publicēts: 10.04.11 18:27
 citēt
Elton, tu savu privātmāju norezervēji?
Publicēts: 10.04.11 18:30 labots
 citēt
Ruuu, rīdzinieki katru gadu brauc kopīgajās kolonnās :) Tu tikai piesakies uz transportēšanos ko un kā ieradīsies, lai varu tev ielikt transporta sarakstā un piebiedrojies citiem uz kopējo braukšanu :)
Publicēts: 10.04.11 18:47
 citēt
pelle:Elton, tu savu privātmāju norezervēji?

Sazvanīju, rezervēju.
Vai nu privātistabu vai privātmāju.
Saimniece teica, ka lielajā mājā arī uz to datumu esot bankets pieteikts, tikai vēl bez apstiprinājuma.
Ja mēs Ventaskrastos būsim vieni paši, tad arī lielajā mājā varēs kādu numuriņu dabūt (Čukmassovs, šķiet, ērtības vēlējās).
Publicēts: 10.04.11 18:58
 citēt
Nu ja jau bankets pieteikts, tad jau diez vai tie numuriņi viesu namā Čukmasovam spīd. Es vispār laikam rīt vēl uzzvanīšu īpašniecei.. es tak neko nezinu ne par iespējām desas cept, ne tiem bumbošānās laukumiem, ja nu kādam tomēr pēķšni kādas aktīvākas nodarbes sagribas..

Kā paliek ar salātiem un krāmu tirgu? To vispār kādam vajag??
Publicēts: 10.04.11 19:47
 citēt
CIENĪTIE tikai nesajaucat vietas VENTASKRASTI ir DIVI !!! Vieni ir 20Km no Ventspils Otri ~10Km no Kuldīgas!! Mums tie kas 20Km no Ventspils!!
Publicēts: 10.04.11 20:50
 citēt
pelle:Ruuu, rīdzinieki katru gadu brauc kopīgajās kolonnās :) Tu tikai piesakies uz transportēšanos ko un kā ieradīsies, lai varu tev ielikt transporta sarakstā un piebiedrojies citiem uz kopējo braukšanu :)

Aaa, kolonna tas ir forshi! Es veel iisti nezinu vai braukshu ar savu auto - tad buus 4 vietas liidzbrauceejiem, vai seediishos kaadam uz astes.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11