Visiem tiem, kuriem nepatīk mani darbi un it sevišķi manu darbu logo un rāmīši! Vai vienreiz nevariet "atšūties" ? Nu neskatat manus darbus, ja tas traumē Jūsu psihi! Tā ir lieliska Jūsu iespēja: ignorēt manus darbus! Vai ta nav vēl skaidrs, ka es nebūšu Jūsu vēlmju iemiesojums un , ka es ne ko nemainīšu! Bet , ja tomēr vēlaties skatīt manus darbus, tad rēķinieties ar manu atbildi, kas izteikta manā bildē "Sprīdīša atbilde........."
da man mīkstais uz visiem "nemīļiem", es tik vēlos aiztaupīt tiem laiku un veselību.... ja nav slinkums, tad kritizējiet vien tālāk! Viss paliks pa vecam!
86, Tu vari būt kaut visu savu mūžu kā vidējais statistiskais populācijas pārstāvis... un man, tev, kā populācijas viduvējībai, jāpiemērojas nav ....
Sham bļam, man labs garīgais un man, lai justos labi, nav jāpielej mūlis.... tādēļ vari mani nesalīdzināt ar CITIEM.......
Nu gan Tev plāša domāšana - pieņemt citu viedokli un ietekmēties no cita viedokļa manam prātam ir divas dažādas lietas. Bet Tev kā Ģēnijam jau sava taisnība
Tad sēdi vien un tīksminies par saviem rāmjiem , izcilo parakstu un lieliskajām bildēm
Bet ja nepatīk kritika, vari tak tīksmināties savā nostūrī
A kāpēc tu domā, ka tev ir taisnība Simti skatās un tiem iebildumu nav, bet redz' tev un vēl kādiem 10-15, tas traucē ..... es neesmu tik izglītots šai jomā, lai izpatiktu tev un līdzīgiem "Metriem"....
A kāpēc tu domā, ka tev ir taisnība Simti skatās un tiem iebildumu nav, bet redz' tev un vēl kādiem 10-15, tas traucē ..... es neesmu tik izglītots šai jomā, lai izpatiktu tev un līdzīgiem "Metriem"....
em, citē - parādi kaut vienu manu komentāru pie kāda no Taviem darbiem >? Dari ko gribi, bet kāda jēga čīkstēt forumā, ka redz Tev nabadziņam apnikuši tie ļaunie, kas nesaprot tavu mākslu ..,. brrr .
čīksti ta tu! man tak pie dirsas, ko tu tur raksti vai neraksti komentos.... es forumā ievietoju rakstīto, tik tādēļ, lai aiztaupītu Jums pūles.... es neko, vismaz pagaidām, netaisos mainīt, tākā, ja Jums nav ko darīt, tad varat komentēt, ka nepatīktas vai šitas... man pei dirsas
čīksti ta tu! man tak pie dirsas, ko tu tur raksti vai neraksti komentos.... es forumā ievietoju rakstīto, tik tādēļ, lai aiztaupītu Jums pūles.... es neko, vismaz pagaidām[esi uz šaubu ceļa ??], netaisos mainīt, tākā, ja Jums nav ko darīt, tad varat komentēt, ka nepatīktas vai šitas... man pei dirsas
es rakstu jautrībai, savai jautrībai . Es Tev tak nelieku neko mainīt !! Dari tak kā gribi. Es runāju par to attieksmi .. Ja pie Dirsas, tad kur ir šī topika tēma ?
gan jau es un visi citi par savu laiku paši parūpēsimies . Bet viens gan ir skaidrs, labu reklāmu esi ieguvis . Tas man rādās vairāk šī topika mērķis. Es piemēram par tavu eksistenci nemaz nezināju.
nu man ar ne visai raamji patiik, bet autors ir autors un tam ir tiesiibas savu darbu veidot kaa uzskata par pareizu, ja kaads var savas pretenzijas pamatot uz priekshu - citaadi pashlaik tas izklausaas peec tukshas mazgadenju muldonjas.....
nu man ar ne visai raamji patiik, bet autors ir autors un tam ir tiesiibas savu darbu veidot kaa uzskata par pareizu, ja kaads var savas pretenzijas pamatot uz priekshu - citaadi pashlaik tas izklausaas peec tukshas mazgadenju muldonjas.....
Protams, autors ir autors un skatītājs ir skatītājs. No manas puses te vairāk iet runa par šīs bēzjēdzīgās diskusijas uzākšanu.
Kādriez man kāds cilvēks pateica, ka pasaulē ir divas lietas, ka ir bezgalīgas - visums un cilvēka muļķība... Vēl joprojām neesmu spējis šo apgalvojumu apgāzt...
Kādriez man kāds cilvēks pateica, ka pasaulē ir divas lietas, ka ir bezgalīgas - visums un cilvēka muļķība... Vēl joprojām neesmu spējis šo apgalvojumu apgāzt...
Uz šīs tik tiešām zelta frāzes mēs [es] varētu arī beigt .[lai kā arī tas būtu domāts]
Paldies par jautro vakaru . Sen nebiju šitā izklaidējies. Vai pareizāk, pietiks spamot .
Un nevajag aizmirst, ka cilvēku skaits ar katru gadu pieaug......