forum.gif
laptop.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / laptop.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.11 20:07
 citēt
Laptop.lv nomainījušies īpašnieki. Kāds ir šogad pie šiem ko pircis?
Publicēts: 03.04.11 20:14
 citēt
Nu dzīvo šie uz Brīvībenes. Stiklu pirms pāris mēnešiem pirku. Ar īpašnieku jau nebučojas:face-grin: Stikls bij īsts ne uzzīmēts.:face-smile:
Publicēts: 04.04.11 06:41
 citēt
Nesen Laptopā iegādāju D3100. Viss normāli. Runājami cilvēki.:face-smile:
Publicēts: 04.04.11 08:21
 citēt
Manfrotto-109 ar galvu pirku. Sazvanījos ar Vladimiru, kā agrāk, bet kas tur bija par īpašnieku un maiņu, tur man nav nekāda daļa.
Publicēts: 04.04.11 12:29
 citēt
nu nez, pirms pāris mēnešiem interesējos par specifisku fixu, solīja piezvanīt kad būšot uz vietas, tā ar nav piezvanijuši, laikam pie vainas visa tā padarīšana ar Japānu...
Publicēts: 04.04.11 12:47
 citēt
nav tur nekāda Japāna vainīga. es septembrī gribēju kameru pasūtīt, arī zvanīšot utt... bet skuju !
Publicēts: 04.04.11 12:53
 citēt
Pirms pāris mēnešiem nopirku stiklu tur.
Attieksme ok, problēmu nebija :face-wink:
Publicēts: 04.04.11 13:48
 citēt
Nu es arī daudz ko esmu pirkusi pie viņiem un esmu apmierināta, BET to atzvanīšanu gan viņi sola , bet nepilda - jāzvana vien pašam un jāintersējas ;-)
Publicēts: 04.04.11 18:49
 citēt
dansiga:Nu es arī daudz ko esmu pirkusi pie viņiem un esmu apmierināta, BET to atzvanīšanu gan viņi sola , bet nepilda - jāzvana vien pašam un jāintersējas ;-)

jā, man ar neatzvanīja
Publicēts: 05.04.11 07:45
 citēt
fandango:Vai īpašnieki nomainījušies, lai nav atbildība par otrā gada LV likumdošanā noteikto garantiju?
Man tā izgāja ar M79 kantori. Gāju ar pāris loriņiem, šie saka- īpašnieks cits, gali ūdenī.

nesen daudzi tā darīja, pārsvarā gan ne garantijas dēļ, bet tagad vairumbāzes taisa savas datubāzes. Protams, paliek problēma ar pelēko preci.
Publicēts: 05.04.11 07:56
 citēt
Kāpēc tāda pārliecība, ka esat tik ''nozīmīgi" klienti, un darbinieka pamatpienākums - zvanīt? Nolaidieties uz zemes. Pēdējo smiekliņu izrāva!:face-grin:
Publicēts: 05.04.11 08:06
 citēt
Voldemorts:Kāpēc tāda pārliecība, ka esat tik ''nozīmīgi" klienti, un darbinieka pamatpienākums - zvanīt? Nolaidieties uz zemes. Pēdējo smiekliņu izrāva!:face-grin:

Pārsavarā tomēr sarunā, ka veikala darbinieks atzvanīs, tā ineta tigus darbojas... Bet tā kultūra Latvijā tāda ir kā ir. Saprotu tirgotājus... katram, kas painteresējas no "neko darīt" atzvanīt...:face-smile:
Par smiekliņu, tak ir bijusi saskarsme ar vāciešiem, veikalu darbinieku attieksme nav salīdzināma ar Latviju. Gribas jau te ar kādu kripatu civilizācijas.:face-smile:
Publicēts: 05.04.11 11:13
 citēt
Voldemorts:Kāpēc tāda pārliecība, ka esat tik ''nozīmīgi" klienti, un darbinieka pamatpienākums - zvanīt? Nolaidieties uz zemes. Pēdējo smiekliņu izrāva!:face-grin:

Bet tad lai nesola, bet pasaka - piezvaniet mums tad un tad!!!!!
Publicēts: 05.04.11 21:50
 citēt
dansiga:

Bet tad lai nesola, bet pasaka - piezvaniet mums tad un tad!!!!!

tieši tā
Publicēts: 05.04.11 22:01
 citēt

Kāpēc tik zems pašnovērtējums?? Labam tirgonim katrs klients svarīgs ;)
Publicēts: 18.04.12 21:05
 citēt
Kāds ir kaut ko pēdējā laikā pircis?Kantoris joprojām drošs un uzticams ?:what:
Publicēts: 18.04.12 21:08
 citēt
forelljjanka:Kāds ir kaut ko pēdējā laikā pircis?Kantoris joprojām drošs un uzticams ?:what:

Pirrms jaungada pirkos... Kā parasti. :face-smile:
Pa galvu ar nesit.:face-grin:
Publicēts: 18.04.12 21:22
 citēt
Man jau kā fototehnikas dinozaura lietotājam grūti,visi kā viens sola pēc divām nedēļām,par laptopu fotoblogā vairums tomēr raksta pozitīvi...:face-wink:
Publicēts: 18.04.12 22:36 labots
 citēt
forelljjanka:Man jau kā fototehnikas dinozaura lietotājam grūti,visi kā viens sola pēc divām nedēļām,par laptopu fotoblogā vairums tomēr raksta pozitīvi...:face-wink:

Nu, nezinu. Divas reizes esmu pie viņiem dažus štruntiņus nopircis, bet vairāk reizes palicis gribot. Pie tam, negribēju neko eksotisku - dažus lētā gala Canona fiksus. Tevis lietotā tehnika, cik saprotu, vairāk uz eksotiskās pusi... Vislabākā pieredze man bijusi ar xnet.lv - gan serviss (apkalpošanas ātrums, piegādes un apmaksas iespējas) vienmēr ir bijis labs, gan prece bijusi dabūjama, ja lapā tā rakstīts. Kaut gan, varbūt tieši tādēļ, izvēle nav nekāda dižā. Bet, vismaz, nečakarē smadzenes ar mītisku atzvanīšanu. Ir - ir, nav - nav. Un naudiņa ietaupās...
Publicēts: 19.04.12 09:41
 citēt
Nesaprotu, ja pats grib lētāk nopirkt, laptop ir lētā gala veikals, tad kādēļ pats nevar piezvanīt, vai ta gabals nokritīs? :D
Publicēts: 19.04.12 11:59
 citēt
Romis:Nesaprotu, ja pats grib lētāk nopirkt, laptop ir lētā gala veikals, tad kādēļ pats nevar piezvanīt, vai ta gabals nokritīs? :D
lai pateiktu "IR" zvana vienreiz, kad IR. "IR, nav, būs. nebūs, kad būs?" var zvanīt ik pa stundai. :face-sad:
Publicēts: 19.04.12 14:20
 citēt
ja jau gribās lētāk, tad var izmantot citu EU valstu veikalus, garantijas laiks tas pats, ja ne pat lielāks. Vienīgi ar to sūtīšanu atpakaļ nepatikšanu gadījumā var iznākt vairāk sam7aksāt. Bet būtībā lielākam EU viekalam ticamībias efekts lielāks par dažu LV interneta kantori.

Neko sliktu par Laptops.lv nevaru pateikt, neesmu neko daudz pircis, bet bija laiks kad iegādājos 40D un pēc mēneša no anglijas par 257ls lētāk iegādājos otru 40D, pēc 2,5 gadiem laptopa camerai sākās dīvainas izdarības un garantijas talons kā vienmēr nebija aizpildīts. Bet nu garantijas laiks arī bija cauri.
UK iegādātās kameras garantijas lapiņa bija skaisti aizpildīta, kamera joprojām veiksmīgi darbojas un nekādu problēmu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):