forum.gif
Interjeri (pieredze)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Interjeri (pieredze)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.04.11 16:12
 citēt
Fotogrāfi ar pieredzi modeļu fotografēšanā interesantos interjeros, jautājums Jums.

Kādus interjerus Jūs izmantojat, kur vieglāk tik klāt, kur grūtāk?
Viesnīcas, interjera saloni, muzeji?
Publicēts: 04.04.11 16:16
 citēt
muzeji? wtf?
Publicēts: 04.04.11 16:19 labots
 citēt
zo:muzeji? wtf?

Esmu redzējis skaistas bildes no muzejiem - Mencendorfa nams, arī Rundāles pils kā muzejs. Un nav ko fckot!
Publicēts: 04.04.11 16:29
 citēt
Visvieglāk pieejami dažāda veida grausti. :face-grin:
Publicēts: 04.04.11 16:32
 citēt
Laumonis:Visvieglāk pieejami dažāda veida grausti. :face-grin:

Tā gan ir, bet ne visu tur var fočēt un ne katram mērķim tie derēs. Vairāk interesē tādi skaistie interjeri, nevis iznīcinātie. Ar ko parasti runājat, cik aptuveni katrs konkrētais variants izmaksā.
Publicēts: 04.04.11 16:56
 citēt
Publicēts: 04.04.11 16:57
 citēt
Muzeji- memoriālajos muzejos nu ja sarunā ta var kaut kā , bet pēdējā laikā ari negrib pārāk atļaut, bija vajadzība kīno lokācijām sabildēt interjerus tad nācās gana sarežģīti to visu dabūt. Par samaxu var bildēt rundāles pilī un jugendstila muzejā.
Viesnicas- ir bildēts gana daudz, tur nav ne kādu problēmu tikai ja ir kas maxā par nummuru , parastie numuri nav interesanti bet grezni apartamenti maxā apaļas summas.
Vēl ir dažādi objekti ka nedzīvojamās ēkas, tur jarunā ar īpašniekiem vai apsaimniekotājiem, bet tikt iekšā var, protams par to ari jamaxā.
Par brīvu var bildēt visādos graustos kuru Rīgā un LV ir tik ka varētu uzņemt filmu par Staļingradas kauju vai Berlīnes ieņemšanu.
Publicēts: 04.04.11 17:16 labots
 citēt
CerambyX:http://www.fontaineroyal.lv/?id=rooms&lang=en

PIEVIENOJOS izmantoju jau kopš atklāšanas un ne tik šo vien:) Vietas galīgi nav problēmu ka jau te Arturs raksta MAKSA TIK un bus viss ko sirc vēlās :face-wink::face-grin: Man klienti kopš laika gala paši noskata un apmaksa interjērus , pie kam man pamatīga viesnīca netālu ar interjeriem:):)
Publicēts: 05.04.11 22:33 labots
 citēt
Schnircks:
CerambyX:http://www.fontaineroyal.lv/?id=rooms&lang=en

Fontēna mazā viesnīca ir ne mazāk pievilcīga:)

Sadalu viedokli!
Eklektikas pārpārēm.

Eku... Alberta ielā Jūgendstila muzejā ļot labi... pāris latu un šļāpas uc. aksesuāŗus dod lai.
Publicēts: 06.04.11 00:10
 citēt
Krāšņs un daudz aksesuāru
bit.ly...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):