Sveiki! Un tā... Vai ir kāds, kurš varētu padalīties ar savu pieredzi, lietojot Sigma 24-70 f2.8 IF EX DG HSM? NAV runa par veco un vēl vecāko 24-70 modeli, bet gan par JAUNĀKO! Un tas izskatās precīzi šāds:
Ticu, ka Canon 24-70 būs labāks, taču es vēlos zināt kāds ir šis jaunais Sigmas stikls. Ja nu tomēr... Joprojām bildēju ar lēno un ne visai precīzo iepriekšējo Sigmas 24-70 stiklu, taču man tomēr patīk Sigmas bokeh. Jaunajam Sigmas stiklam grūti atrast kādus sampļus netā. Kā arī pašam ietestēt to ir pavisam kas cits, nekā skatīties bildītes un lasīties atsauksmes netā. Būtu forši, ja kāds īpašnieks atļautu to uzlikt savai kamerai un bišku uz vietas ietestēt. Aliņš garantēts!
Teikšu ka NAV savas cenas vērts , tuvu tam ja pameklē var nopirkt Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM , man ir šis pats vecais modelis un ir bijis arī jaunāks JO JAUNĀKS jo vairāk nepatīk.
Lunis:Teikšu ka NAV savas cenas vērts , tuvu tam ja pameklē var nopirkt Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM , man ir šis pats vecais modelis un ir bijis arī jaunāks JO JAUNĀKS jo vairāk nepatīk.
Cik paskatījos tos sapļus - nevisai. Taču tomēr 300 lati būs jāpiemet par L stiklu...