forum.gif
ko darit un jusu viedoklis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ko darit un jusu viedoklis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.07 00:12
 citēt
Privātās sarakstes publicēšana forumā ir neētiska un aizliegta. Ja ir kādas pretenzijas pret citiem leitotājiem, lūdzu sūtīt meilu administrācijai uz info [at] fotoblog. Lietotājam "labasrokas" tiek izteikts brīdinājums, par neētisku rīcību forumā.

administrācija
Publicēts: 02.04.07 00:14
 citēt
Nu šis gājiens, manuprāt, tavu situāciju neuzlabo...
Publicēts: 02.04.07 00:27
 citēt
Prātam neaptverami :lol: [par "labasrokas" un "rectum" ķīviņu]
Moš labāk pamāciet viens otram fotografēšanas prasmes?
Publicēts: 02.04.07 00:29
 citēt
viena necieņa velk līdzi otru necieņu.... :(
Publicēts: 02.04.07 01:26
 citēt
Piekrītu cirslītim uz visiem 100. Savādāk apnicis skatīties, ka dažreiz pazīstamu niku īpašnieki par savām "miskastēm" saņem 555, tikmēr jaunos nober ar 1-3.
Publicēts: 02.04.07 01:40
 citēt
piekrītu anonimitātei, bet vērtējumu (arī vārdiski pamatotu) tomēr atstāt....
Publicēts: 02.04.07 08:16
 citēt
Piekrītu cirslītim uz visiem 100. Savādāk apnicis skatīties, ka dažreiz pazīstamu niku īpašnieki par savām "miskastēm" saņem 555, tikmēr jaunos nober ar 1-3.

Nu nevajag te ****,ja? KKāds b-shits, neviens te niku nevērtē! Niks tieši UZLIEK atbildību. Tev jānes savs vārds, un par vārdu 555 neviens nemet.

Varbūt vari parādīt kādu "miskasti" ar >6 no kāda populāra autora??
Publicēts: 02.04.07 08:18
 citēt
...met 555, bet met tie, kas to dara visiem...
Publicēts: 02.04.07 08:20
 citēt

Nu nevajag te ****,ja? KKāds b-shits, neviens te niku nevērtē! Niks tieši UZLIEK atbildību. Tev jānes savs vārds, un par vārdu 555 neviens nemet.

Varbūt vari parādīt kādu "miskasti" ar >6 no kāda populāra autora??

Taatad Tu apgalvo, ka neviens bildeem veerteejumus neboto, ja? :)) naivums ar aizveertaam aciim...

Parādi dzīvu piemēru? kur tad ir tie kas BOTO???

(ā, pareizi, izlasi 18. decembra ziņu. www.fotoblog.lv... )
Publicēts: 02.04.07 09:52
 citēt
Nu tad nevajg teikt nepatiesus apgalvojumus :)
Publicēts: 02.04.07 10:06
 citēt
Briedi, taatad Tev ir pieraadaami apgalvojumi, ka viss ir ok un skaisti??? Tak njebivaet! :DD

Pierādi pretējo :)
Publicēts: 02.04.07 10:36
 citēt
A vot es ta apvainojos! :twisted:
Publicēts: 02.04.07 11:01
 citēt
Un tu atkal apgalvo nepatiesus apgalvojumus!

Ko lai saka-cilveeki dazjaadi-nekaa apvainojosha.

Bet es tak apvainojos!
Publicēts: 02.04.07 11:19
 citēt
es arī domāju, ka vajadzētu panākt tādu stāvokli, ka bilde ir anonīma pirmās 3-4 dienas, kad sabirst visvairāk vērtējumu. Katram jau ir savs stils un vecie krabji saņems savas labās atzīmes un jaunie savas sliktās?
Publicēts: 02.04.07 11:35
 citēt
Interesanti zināt, ko gan labasrokas te ieraudāja? Kāds ne tā novērtēja? Kritiku jau viņš nepanes :)
Publicēts: 02.04.07 12:14
 citēt
labasrokas tu pats uzprasies.. nevajag vainot citus!
Publicēts: 02.04.07 16:30
 citēt
Briedim!
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

uz pēdējo linku vislielākais uzsvars!
Vēl kāpēc būtu anonīmā vērtēšana un anonīmie autori jāievieš? Daudzi niki kļūst kā brendi, uz kuriem visvairāk skatās. Reizēm labas jauno autoru bildes nemaz netiek ņemtas vērā, jo blakus tām stāv brieža un silrak bildes. Viens piemērs:

www.fotoblog.lv... -bez vērtējuma
līdzīgi kLown bildēm, tiesa , nav bildēts ar analogo, bet kompozīcija un doma ir. Un anonīmais IMHO būtu jāievieš pavisam ātri, pirms izveidojušās fotogrāfu sazvērnieku un vēl dažnedažādu autoru grupirovkas.
Publicēts: 02.04.07 16:39
 citēt
Un tā pēdējā bilde skaitās laba?

Smiekli nāk. Ja gribi pierādīt, ka labas bildes nenovērtē, ja to autors nav zināms, tad atrodi LABU BILDI, nevis kaut ko, kas nav novērtēts, jo visiem vienalga ...
Publicēts: 02.04.07 16:42
 citēt
Un tā pēdējā bilde skaitās laba?

Smiekli nāk. Ja gribi pierādīt, ka labas bildes nenovērtē, ja to autors nav zināms, tad atrodi LABU BILDI, nevis kaut ko, kas nav novērtēts, jo visiem vienalga ...

nesaku, ka laba, bet tomēr par tām 6+ dažām,kuras pieminēju, ir labāka.
Publicēts: 02.04.07 16:43
 citēt
Pēc kādām pazīmēm labāka?
Publicēts: 02.04.07 16:53
 citēt
Bildei ir vismaz kaut kāds asums un kontrasti salīdzinot ar sētnieci un kaiju vientuļnieci .(protams, ja tu tos linkus apskatījies, un zini, par ko tagad rakstu, nevis tikai pieprasi argumentus lietai, par kuru nav ne jausmas)
Bilde nav par tumšu, salīdzinot ar vientuļo kaiju. (Lai arī motīvi dažādi) Bilde ir normāla izmēra. Un skulptūrai nevari pavēlēt nopozēt, kā gribi, atšķirībā no večuka,kas paceļ alus skārdeni. Un vispār man tā bilde nav jāaizstāv - pietiek ar to, ka redzējāt.
Publicēts: 02.04.07 16:53
 citēt
es gaidu kaut kādus komentārus no administrācijas puses
Publicēts: 02.04.07 16:56
 citēt
es gaidu kaut kādus komentārus no administrācijas puses

par ko? par balagānu, ko esam te sataisījuši, vai jauno vērtēšanas sistēmu, ko daži vēlētos, lai ievieš? :)
Publicēts: 02.04.07 17:01
 citēt
es domāju par vērtēšanas sistēmas iespējamo maiņu.
reālajām iespējām un darbiem utt.
Publicēts: 02.04.07 17:01
 citēt
Es gaidu komentaarus no Briedis puses. :D

Lai arī ko Briedis rākstītu vai aizstāvētu bildes, vai mēģinātu pierādīt manu nekompetenci (lai nu kā, esmu galīgs iesācējs), bet diskusiju par nikiem un to ietekmi uz sabiedrību es nevēlos turpināt, jo tas pie rezultāta nenovedīs.Pašlaik tomēr te viss iecentrējās uz vērtēšanas sistēmu...
Publicēts: 02.04.07 17:14
 citēt
Tu nezini par ko runā. Neuzskatu nevienu no pieminētajām bildēm par labām, bet pieminekļa bilde ir viena no švakākajām kompānijā:

- nekustīgu pieminekli ir elementāri nobildēt;
- konkrētajā pieminekļa bildē ir tik izteiksmīguma, cik to tur ielicis tēlnieks, fotogrāfa nopelnus tur nemanu;
- kontrasts nav bildes kvalitātes rādītājs;
- kaijas bildē ir skaidri izteikta doma - viena pati kaija jūrā, smuks fons, kvalitāti varētu gribēt labāk un kompozīcija nav veiksmīgākā no visām, bet galvenais - doma tur ir izteikta radošāk, kā nobildējot pieminekli;
- sētnieces foto arī vairāk stāsta par cilvēku, par to, ko viņa tur dara, ar kādu rūpību strādā, interesanta gaisma;
- večuks ar alu ir vienkāršs snapshots, bet ir manāmi kompozīcijas aizmetņi, krāsas un subjektu akcentēšana gan nav izdevusies, bet tāpat puslīdz interesanti;
- par pārējām neizteikšos, tajās ir daudz vairāk pluspunktu nekā pieminekļa bildē;

Ja Tavi vienīgie kritēriji bilžu vērtēšanā ir "asums, kontrasts un liels bildes izmērs", tad labāk atturies no vērtēšanas - ar šādiem argumentiem vari nodarīt vairāk sliktuma savai iemīļotajai bildei nekā labumu.

Bildei ir vismaz kaut kāds asums un kontrasti salīdzinot ar sētnieci un kaiju vientuļnieci .(protams, ja tu tos linkus apskatījies, un zini, par ko tagad rakstu, nevis tikai pieprasi argumentus lietai, par kuru nav ne jausmas)
Bilde nav par tumšu, salīdzinot ar vientuļo kaiju. (Lai arī motīvi dažādi) Bilde ir normāla izmēra. Un skulptūrai nevari pavēlēt nopozēt, kā gribi, atšķirībā no večuka,kas paceļ alus skārdeni. Un vispār man tā bilde nav jāaizstāv - pietiek ar to, ka redzējāt.
Publicēts: 02.04.07 17:33
 citēt
Tu nezini par ko runā. Neuzskatu nevienu no pieminētajām bildēm par labām, bet pieminekļa bilde ir viena no švakākajām kompānijā:

- nekustīgu pieminekli ir elementāri nobildēt;
- konkrētajā pieminekļa bildē ir tik izteiksmīguma, cik to tur ielicis tēlnieks, fotogrāfa nopelnus tur nemanu;
- kontrasts nav bildes kvalitātes rādītājs;
- kaijas bildē ir skaidri izteikta doma - viena pati kaija jūrā, smuks fons, kvalitāti varētu gribēt labāk un kompozīcija nav veiksmīgākā no visām, bet galvenais - doma tur ir izteikta radošāk, kā nobildējot pieminekli;
- sētnieces foto arī vairāk stāsta par cilvēku, par to, ko viņa tur dara, ar kādu rūpību strādā, interesanta gaisma;
- večuks ar alu ir vienkāršs snapshots, bet ir manāmi kompozīcijas aizmetņi, krāsas un subjektu akcentēšana gan nav izdevusies, bet tāpat puslīdz interesanti;
- par pārējām neizteikšos, tajās ir daudz vairāk pluspunktu nekā pieminekļa bildē;

Ja Tavi vienīgie kritēriji bilžu vērtēšanā ir "asums, kontrasts un liels bildes izmērs", tad labāk atturies no vērtēšanas - ar šādiem argumentiem vari nodarīt vairāk sliktuma savai iemīļotajai bildei nekā labumu.

(lai nu kā, esmu galīgs iesācējs)

vai bij vērts visu to rakstīt Tev,Sandij? Es izmetu sliktās 6+ bildes, lai Briedis viņas apskatītos, nevis Tu salīdzinātu ,ar ko tās ir labākas vai sliktākas par to skulptūras bildi...
Publicēts: 02.04.07 17:42
 citēt
Nu tad raksti briedim privāti un pārliecini viņu, kas ir labs un kas slikts foto. Bet, ja reiz esi publiskojis savas tik ļoti viegli apgāžamās teorēmas ar strīdīgiem piemēriem, tad rēķinies ar kritiku :)

Diezgan smieklīgi skatīties, ka katru otro dienu te uzrodas jauns topiks par to, ka vērtēšana negodīga, sliktas bildes tiek topos, labās neievēro, bet tā arī neviens nevar parādīt bez ievērības palikušu labu bildi un pateikt, ar ko tā ir laba.
Publicēts: 02.04.07 17:44
 citēt
Nu tad raksti briedim privāti un pārliecini viņu, kas ir labs un kas slikts foto. Bet, ja reiz esi publiskojis savas tik ļoti viegli apgāžamās teorēmas ar strīdīgiem piemēriem, tad rēķinies ar kritiku :)

Diezgan smieklīgi skatīties, ka katru otro dienu te uzrodas jauns topiks par to, ka vērtēšana negodīga, sliktas bildes tiek topos, labās neievēro, bet tā arī neviens nevar parādīt bez ievērības palikušu labu bildi un pateikt, ar ko tā ir laba.

Neuztraucies, gan jau kāda drīz būs :)
Publicēts: 02.04.07 17:51
 citēt
Par NLO ir rakstīts daudz vairāk.
Publicēts: 02.04.07 19:30
 citēt
man gan nepatik tada tipa vertesana kad tev kads neparko saliek 333 :(
Publicēts: 02.04.07 20:15
 citēt
Pareizi, par "neparko" ir jāliek 111 !

Lai saņemtu 333, ir jāuztaisa vismaz kaut kāda bilde, kurā nobildēts kaut kas, kas gadījās pa rokai, izvēloties kaut kādu kompozīciju, kas neliek pārāk daudz piepūlēties!

man gan nepatik tada tipa vertesana kad tev kads neparko saliek 333 :(
Publicēts: 02.04.07 20:49
 citēt
333 ir jānopelna ar normālu bildi un izpildījumu
444 ir labs darbs
555 ir teicams darbs
Publicēts: 02.04.07 21:41
 citēt
nu ko kasaties! es tak viss labākais!...... :) :) :) :)
Publicēts: 02.04.07 21:51
 citēt
velns, ko var čīkstēt? tiem, kuri te par "veco" un "jauno" attiecībām vāvuļo vai katru dienu - piemēram, lietotājs silrak ir piereģistrējies šī gada 7. martā, līdz ar ko viņu nekādi par veco nevar uzskatīt. vēl pirms kāda laiciņa, kad piereģistrējās inini, viņa ar savu pirmo bildi izsita korķus vai pusei blogeru... varētu vēl un vēl saukt piemērus, kas apgāž jūsu gaudu dziesmas!

nezin, es ļoti reti skatos uz nikiem, kad balsoju...
protams, ja ir nobildēts kaķītis, šķībs saulriets vai puķīte tuvplānā, bilde vispār paliek bez uzmanības un ieskatīšanās tajā.
Publicēts: 02.04.07 22:11
 citēt
Silrak's ir atseviķš gadījums:)
Publicēts: 02.04.07 22:14
 citēt
Sender, Ok, silrak ir atsevišķs... :) Bet fakts ir tajā, ka viņš piepulcējās pavisam nesen, un jau pirmajai bildei bija ļoti augsts novērtējums - kas pierāda, ka ne jau pēc nikiem tiek vērtētas bildes, bet pēc to izpildījuma
Publicēts: 02.04.07 22:22
 citēt
Atgriezos, ienācu blogā, bladāc, kuča ar komentiem :))

Taatad, niki ko man iedevi -

archa (blogā tāds ir?)
fanfnir (blogā tāds ir?)
zandymama
shambala
gurka
zubzee

eem, zini, nevienam no viņiem neesmu metis pa 555 vispār pat neesmu vērtējis.

No dotajām bildēm, redzējis biju tikai gurkas, nu, vismaz atvēris :) un man viņa, personīgi, neliekas baigi labā. Neviena no viņām nav īpaši izcila...

...un tā pēdēja... nu jā, piemineklis kā piemineklis... nekas vairāk...

Zini dk1988, Tu man pilnīgi neko nepierādīji ar dotajiem piemēriem. Kā jau Sandijs teica, parādi kādu patiešām labu, neievērotu bildi...
Publicēts: 02.04.07 22:24
 citēt
Sirlak pēc kāda brīža būs pirmajā vietā fotogrāfa reitingā un viņš to arī būs pelnījis - 12 gadi nav joka lieta...:)
Publicēts: 02.04.07 22:28
 citēt
Sirlak pēc kāda brīža būs pirmajā vietā fotogrāfa reitingā un viņš to arī būs pelnījis - 12 gadi nav joka lieta...:)

Starp citu, Sender, cik ilgi Tu jau turi titulu? 8)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):