...nu tā - jauns info, nepagāja ne 2 mēneši un dažas dienas kopš nodevu zipeni (Metz) pārdevējam, ka man tiek paziņots: remontiņš maksās ap 60 eu!!! tā esot izdomājuši friči. problēma esot displejā (bet tas bija vienīgais, kas vēl vizuāli funcionēja)!!!!!!! lieki teikt, ka ražotāja vainas nav... bet - ja nu vaina ir vietējā meistarā, kurš šeit nespējot diagnostcēt problēmu jaunai zipenei, pie reizes, to sajājis??? un kā tur ar patērētāju tiesībām (jau virs 2 mēn. guļ pie pārdevēja). Varbūt kāds ko sakarīgu ieteiks, vai pārdevējs te palasīs un pār viņu nāks apskaidrība pirms pastāstu kurš tas ir.
Lai ko sakarīgu ieteiktu kā minimums sakarīgi jāpaskaidro par ko ir runa , Metz ražo DESMITIEM zibspuldzju no ļoti lētām līdz ļoti lētām Nodedzināts zibspuldzi nav problēmu , visādus "Miestarus" esmu redzējis gan lietotājus gan remontētājus :
jams: lieki teikt, ka ražotāja vainas nav... bet - ja nu vaina ir vietējā meistarā, kurš šeit nespējot diagnostcēt problēmu jaunai zipenei, pie reizes, to sajājis???
Un kurā vietā ir tas slavenais meistars? Man pirms gadiem trim arī bija, nodevu remontā, blice pazuda kopā ar visu meistaru. Bet nu gods kam gods, firma vietā ieskapēja pilnīgi jaunu, ar kuru veiksmīgi strādāju vēl šodien.
vēl jau ceru uz viņu godaprātu... man patiešām nav izskaidrojuma problēmai jo tā bija otrā testēšanas reize (pirmā nopietnākā). zipene pat glabājās kastē, jo tikai nesen nopirku somu. fočēju no statīva ar pulti un pukš..., tad sākās: divas nedēļas bez info, braucu skaidroties, tad meistars skatījās nez cik tur ilgi, tad nebija remonta lapā neko atzīmējis, tad secināja, ka rūpnīcas vaina (un solīja pat iedot jaunu ja būs noliktavā - nebija), tad sūtījums uz vāczemi, tad - no manis 60 eu.... un tas viss tikai tad, kad pats izrādīju interesi!!! Luni, nu nezinu - es, kā jau pret jaunu lietu - ar "īpašu" cieņu. nu ko es tai varēju tā saregulēt, lai šī: pukš (skaļi, nospiežot pulti). Modelis 48, Pentaxam. Šķiet nodevu 2 februārī.
...pagājušas 3 dienas kopš sola precizētu atbildi (no Metz ražotāja) par plukšķa cēloni... pamazām paliek jautri. cik noprotu man jau tagad pienākās jauna zipene, tā teikt - atbilstoši likumdošanai.
jams:vēl jau ceru uz viņu godaprātu... man patiešām nav izskaidrojuma problēmai jo tā bija otrā testēšanas reize (pirmā nopietnākā). zipene pat glabājās kastē, jo tikai nesen nopirku somu. fočēju no statīva ar pulti un pukš..., tad sākās: divas nedēļas bez info, braucu skaidroties, tad meistars skatījās nez cik tur ilgi, tad nebija remonta lapā neko atzīmējis, tad secināja, ka rūpnīcas vaina (un solīja pat iedot jaunu ja būs noliktavā - nebija), tad sūtījums uz vāczemi, tad - no manis 60 eu.... un tas viss tikai tad, kad pats izrādīju interesi!!! Luni, nu nezinu - es, kā jau pret jaunu lietu - ar "īpašu" cieņu. nu ko es tai varēju tā saregulēt, lai šī: pukš (skaļi, nospiežot pulti). Modelis 48, Pentaxam. Šķiet nodevu 2 februārī.
nū. Deinātam reiz (un es to blici salaisīju, tak vairs tikai, kā no tīkla barojamu - a kamēr taisīju, bija citu nopircis un atvēlēja man izmantošanai saimniecībā!) rekā gadījās, Kulakova koncertu bildējot - sadomājās, ka pārlieku tas Kacēns piedūmojis zāli, tak nē - izrādās dūmi nāca no paša blices, kurā bija elementus otrādi iebāzis!
A kas ta šim par FIL vai Čaiku bija? Tagadējām visām, cik man zināms, ir aizsardzība pret baterijām "acprēkliņ". Ja saliec ne tā, vienkārši nedarbojas un viss.