forum.gif
Poļu pircējs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Poļu pircējs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.11 11:34
 citēt
Te caur ZIP.LV manai kamerai ir uzradies pircējs no polijas, pagaidām pēc e-pastiem neizskatās pēc scamera. Jautājums, vai kādam ir bijis kāds gadījums ar pircējiem no polijas un vai ir bijis kāds piečakars?
Publicēts: 07.04.11 11:38
 citēt
iedod paypal vai bankas kontu un vārdu, kad nauda kontā, aizej uz banku un pārprasi vai viss kārtībā. Ar paypal tas pats, kad ieskaitās paypalā, tad pārsūti uz bankas kontu un atkal bankā uzjautā.

Ja sāk čakarēt ar to, ka sūtīs lielāku summu, vai no konta var tikai lielāku summu izsūtīt, tad met mieru.

Ja nauda kontā, tad ir vienalga no kādas pasaules malas ir pircējs.
Publicēts: 07.04.11 12:36
 citēt
Andri, nav tā. Nu, ir, bet ne tik skaisti.
Ja piķis no zagtas kredītenes, ātri vien var novilkt atpakaļ :) Un ja sāksi pīkstēt, pašam galus var piešūt.
Padomā loģiski. Ja vien tas nav ebay, tad kāda huja pēc kādam vajadzētu kameru no ārzemēm pirkt? Saki lai brauc ciemos ar skaidru naudu, tad nopārdosi. No Varšavsa līdz Rīgai ar busu padsmit stundas un nav arī tik dārgi...
Publicēts: 07.04.11 12:45
 citēt
Un ka ir ar Pircejem no Canadas kuriem berns dzivi Nigerija?! :face-grin:
Publicēts: 07.04.11 12:56
 citēt
vislabākais salikums:

Poļu pircējs = poļu nauda :D
Publicēts: 07.04.11 14:09
 citēt
es dažreiz kaut ko nopērku no vācijas ne caur ebaju, tiesa gan tad lieku LBSS maksāt, bet ne jau ebajs ir vienīgā vieta pasaulē kur pirkt preces.
Trāpās piedāvājumi kas ir lētāki par ebaju.

Man gan domāt, ja banka apstirpina ka viss ir kārtībā, tad atpakaļ neko paņemt vairs nevar. Bet nu tad tas bankā jājautā.

versatile:Andri, nav tā. Nu, ir, bet ne tik skaisti.
Ja piķis no zagtas kredītenes, ātri vien var novilkt atpakaļ :) Un ja sāksi pīkstēt, pašam galus var piešūt.
Padomā loģiski. Ja vien tas nav ebay, tad kāda huja pēc kādam vajadzētu kameru no ārzemēm pirkt? Saki lai brauc ciemos ar skaidru naudu, tad nopārdosi. No Varšavsa līdz Rīgai ar busu padsmit stundas un nav arī tik dārgi...
Publicēts: 07.04.11 14:18
 citēt
vispar, ja doma suutit tam polim, uzdavini man. pikji tapat nedabusi, bet vismaz aparats bus labaas rokaas :)
Publicēts: 07.04.11 15:14
 citēt
Kādus galus piešūt un kādu piķi atņemt? Kā es varu zināt, ka kaut kur kāds ir nozadzis kādam kaut ko? Un kā no zagtas kredītkartes, tas ir sveša cilvēka konta var kaut ko pārskaitīt :amazing:? Ar zagtu kredīteni vienīgais var Tullamorus labi daudz sapirkties, arī tad var nepaveikties (var izrādīties krutka) :grimace:.
Publicēts: 07.04.11 15:34
 citēt
Nu tipa arī parakstās uz paypal, gatavs maksāt dpd piegādi un paypal komisiju, kaut kā baigi skaisti izklausās :) Adresi ar reālu atsūtija, nu izskatās ka ir reāls, runājams cilvēks otrā pusē... Nez kā vēl nočekot situāciju...
Publicēts: 07.04.11 16:08 labots
 citēt
Sliktākajā gadījumā banka to naudu pēc policijas prasības var iesaldēt. Neko atskaitīt vai novilkt banka nav tiesīga :)
Publicēts: 07.04.11 16:25
 citēt
Laumonis:
Kādus galus piešūt un kādu piķi atņemt? Kā es varu zināt, ka kaut kur kāds ir nozadzis kādam kaut ko?

teorijā, jā, skaisti.
Tāpat gadījumi, kad iekš LV nopirka auto, kas izrādījās zagts ārzemēs - it kā labticīgs pircējs, utt., bet realitātē - mašīnu visbiežāk atgrieza īpašniekam... tjip, tik lēti pirki, ka zināji, ka nav tīrs. Un viss...
Banka jau arī nevilks. Vilks paipālis. Sākumā noņems piķi un tad sāks skaidroties.
Publicēts: 07.04.11 16:26
 citēt
Rupucs:Nez kā vēl nočekot situāciju...

tev to voispār vajag? sagaidi padsmitos datumus, kad algas izmaksās, un notirgo bez stresa LV.
Publicēts: 07.04.11 16:49
 citēt
Nevaru iedomāties kapēc polim vajadzētu pirkt un sūtīt 40D no Latvijas, maksāt transportus. Pie mums jau šitās matas daudz, tur noteikti vispār kā smiltis....
Man bija gadījums, kad UK pārdevējs neatsūtīja mantu pa kādiem 400 EUR un tēloja beigtu. Es pieteicu claim paypal'am, pēc divām nedēļām paypal vienkārši noskaitīja naudu no pārdevēja konta un atgrieza man atpakaļ.
Publicēts: 07.04.11 19:14
 citēt
Manu veco D40x ar gribēja tāds frukts non UK nopirkt, bet tur skaidri bija redzams ka nav tīrs. pāris epastus pretī uzrakstīju - atbilde nemainīga - nosauc savu galīgo cenu un sūti šurp :D

Vobšem te pat uz vietas atradu jaunu īpašnieku...
Publicēts: 07.04.11 19:22
 citēt
Nez, es moška no koka izgrebtu un aizsūtītu...
Publicēts: 07.04.11 20:08
 citēt
Runa jau neiet pat pa 40D bet manu visvecāko 20D... :) Nu fig viņ zin, pajautāšu paypalam. un bankai...
Publicēts: 07.04.11 20:13
 citēt
Jaceks ir fanātiķis varbūt? :face-grin:
Publicēts: 08.04.11 08:30 labots
 citēt
Nauda, ja kontā ienāks, tad atņemt neviens nevarēs...bet tas ja bankā, nevis kkādā paipalā:)

Redz kur te jau pati nāk virsū biznesa shēma:D

Nopērkam kādu dižpārdokli-kameru, vēl garantijas laikā par nelielu naudu uztaisam ka iet, bet nošķīdīs pēc 2 dienām...nu nezinu kaut ko jau var izdomāt, ja jau kosmosā var aizlidot un tā...
Iedodam pacanam ar nerviem kā trosēm(kompanjonam) - caur ss par naļiku noandelējam
Klaimojam kā zagtu, rāmja nummuru zinam, sagaidam kameru opiciālajā servisā ierodamies(garantija tak vēl)

Nu kaut kā tā šad tad bāleliņi nopēr "zagtus"autiņus, kurus tiešām atņem...
Publicēts: 08.04.11 12:11
 citēt
Man arī atnāca šāda te ziņa no poļu pircēja.
ēpasts to uzreiz definēja kā junk, tas nekas, ka ēpasts beidzas ar gmail.com .
Domāju 100 % metiens, jāpārdod aparāts kādām vietējām :)
Publicēts: 08.04.11 13:40
 citēt
uzprasi telefonu un uzzvani. Ja jau sarakstaties, tad viņš angļu valodu vai vācu zina.

ieraksti viņa epastu guglee, ko tur saka, vārdu un adresi arī. Tad jau manīs.
Publicēts: 08.04.11 13:58
 citēt
Google nedod neko, e-pasta adrese nekur nav figurējusi... Par uzzvanīšanu jāpadomā...
Publicēts: 08.04.11 16:14
 citēt
Skat ka otrā galā nav poļu karstā telefonlīnja par attiecīgu tarifu :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):