forum.gif
Tehnoloģiju laikmets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Tehnoloģiju laikmets
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.11 19:42
 citēt
Visai nopietni skaitļi :)

www.youtube.com...

un it kā parasta balīte, bet foto un video uzņemti vairāk nekā kādā fotoplenerā!
Publicēts: 07.04.11 21:03
 citēt
Labais balagans ar hororu un kritosjam cigam:):)
Publicēts: 07.04.11 21:58
 citēt
vai tas maz ir īstenība?
Publicēts: 07.04.11 22:05 labots
 citēt
Onion News Network, protams, ka izdomājums :)

Paturpinot joku tēmu
www.theonion.com...
Publicēts: 07.04.11 22:41
 citēt
Man radugabali arī neizpratnē, ka redz tikai desmit bildes no pasiģelkas. Kad krustamāte ar savu aparātu ņemās pie lietas, tad vismaz divsimt esot!

P.S. Onion ir labais.
Publicēts: 08.04.11 00:42 labots
 citēt
dropped the cigarette at 2:32 - aptaisīties var - nav tālu no tā, par ko Bils Geitss murgoja - ka varēs nodrāzties pa internātu un visu savu dzīvi uzfilmēt, lai, ja piesien slapju lietu, būtu alibi!:face-sad:
nezinu, kā jums, man personāli ir dirskomfots no tā, ka ne katram durikam, tak tomēr principā internātā pieejama informācija par to, cikos esmu maXXXmā pircis nocenoto šnabi un lēto desu!:grimace:
skat. arī Robertu Šekliju!:face-sad:
Publicēts: 08.04.11 10:24
 citēt
Publicēts: 08.04.11 10:36
 citēt
karliks:Onion News Network, protams, ka izdomājums :)

Paturpinot joku tēmu
http://www.theonion.com/video/cias-facebook-program-dramatically-cut-agencys-cos,19753/

Tas grafiks kurā parādīts kā samazinājies bezdarbs pēc farmville palaišanas :-)))))
Publicēts: 08.04.11 10:59
 citēt
Ko jūs gribat teikt,ka es vairs nevarēšu cēneri no sievas noslēpt?Šī ņems un pārbaudīs katru manu soli tai feisbukā vai kādā tur vēl onjonā?:face-crying:
Publicēts: 08.04.11 13:09
 citēt
tā purngrāmata točen kā gatavs archīvs priekš sievas un priekš policijas!:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):