forum.gif
Spilvas lidlauks..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Spilvas lidlauks..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.11 21:22
 citēt
hei..hei..klau vai kāds zina, vai Spilvas lidlaukā var focēties..Vai teritorija ir vaļā? Ja nav vaļā, ir kaut kādi kontakti, kur var sazvanīties, kas ielaistu..??:face-wink:
Publicēts: 08.04.11 21:33
 citēt
uz skrejceļa diez vai laidīs. kreisā puse gan ir vaļā
Publicēts: 08.04.11 21:45
 citēt
sn_kristaps:uz skrejceļa diez vai laidīs. kreisā puse gan ir vaļā

Kreisā puse ir no 14 vai 32 raugoties?
Publicēts: 08.04.11 21:47
 citēt
kas ir domāts ar apzīmējumu "kreisā puse" ???

a kāds nezin vai Spilves lidosta galvenajā ēkā var kautkā tikt pa zolīdo iekšā - jo negribas kautkā atrauties mēģinot nesankcionēti iekļūt - redz gribas man loham to gandrīz izjāto interjēru vēl paspēt nobildēt kamēr viss nava galīgi...????????????????????????????
Publicēts: 08.04.11 21:55
 citēt
kreisā puse ir domāta kreisā puse skatoties uz spilves lidostas ēku. tur pat ir kaut kas līdzīgs ceļam, pa kuru var braukt. ja ar kājām vai velo - ir arī ceļš no Spilves ielas.
Publicēts: 08.04.11 22:03
 citēt
sn_kristaps:kreisā puse ir domāta kreisā puse skatoties uz spilves lidostas ēku. tur pat ir kaut kas līdzīgs ceļam, pa kuru var braukt. ja ar kājām vai velo - ir arī ceļš no Spilves ielas.

A uz ēku no iekšpuses vai ārpuses skatoties??? :D :D :D

Labi, labi sapratu, piekļūšana ir pa kreisi no uz 32. skrejceļa :)
Publicēts: 08.04.11 22:47 labots
 citēt
Ko tur fočēt un ko tur līst, turienes apsardzes veči no visiem pokemonfotogrāfiem i tā ir šokā, man stāstija ka bises ar sāli pat uzlādējuši kad biju pagājušajā nedāļa. tur tiešām nav ko bildēt, vecā lidostas ēka ir ciet gan no arpuses gan no iekšpuses jo ir avārijas stāvoklī, no arpuses rēgojas bijušo'apsargu- zemesargu dizaina elements, skārda būda kura var sēdēt un blenzt lai nenāk "ļaundari".
Protams ja ir interese pabildēt lidmašīnas ta to var izdarīt saskaņojot ar lidaparātu īpašniekiem, bet es tur neredzēju ne ko ņemamu vērā bildēšanai. Vis pārejais tur ir gana khaotiskā stāvoklī no iekšpuses, ari vecā lidostas ēka ir ieaugusi džungļos.

Tas ir labākais kas ir redzams no attāluma, tuvumā piekļūt nav iespējams jo udens kas sakrājas no sniega turas lidz Jāņiem.
Publicēts: 08.04.11 23:41
 citēt
Blondā saule domā ka Lidlauks nosaukt Ketčupa vārdā :):) Nē tas nav piņķos tas ir Iļguciemā :):)
Publicēts: 08.04.11 23:55 labots
 citēt
ozoauto:Spilvas lidlauks
SpilvA, kā konservi?

Vai tomēr SpilvE? :D
Publicēts: 09.04.11 00:15
 citēt
smartins:
ozoauto:Spilvas lidlauks
SpilvA, kā konservi?

hhihiii..E tacu

a es gribēju tur sesiju ar meitenēm uzrīkot..:face-smile:
Publicēts: 09.04.11 00:18
 citēt
Spilves lidlaukā, kopš aizvāca visas relikvijas, tip Tu-104 un nolasīja skrejceļu, tiešām īsti nav ko darīt, no dzelzceļa puses piekļūt var diezgan brīvi, tak jau, ja gribas kko pamestu bildēt, ir atbilstošākas vietas.
Ja interesē aviācija un lidošana kā tāda, aizbrauc uz aviomuzeju pie lidostas, samaksā Ls 20 saimniekam un stundu no vietas bildē, kamēr zūd sajēga...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.04.11 00:22
 citēt
20Ls vai 2.00Ls ?? :amazing:
Publicēts: 09.04.11 00:24 labots
 citēt
martc:20Ls vai 2.00Ls ?? :amazing:

20 (divdesmit)
Ņemot vērā, ko viņš tur ir savācis, summa galīgi nav liela par stundas bildēšanu ;)
aviamuseum.org
Publicēts: 09.04.11 01:19
 citēt
es gribēju tieši pie tās vecās lidostas..:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 01:38
 citēt
ozoauto:es gribēju tieši pie tās vecās lidostas..:face-grin:

Da arpuse bildē cik uziet tur neviens neko neteiks
Publicēts: 09.04.11 01:44
 citēt
ozoauto:
smartins:pilvA, kā konservi?

hhihiii..E tacu

a es gribēju tur sesiju ar meitenēm uzrīkot..:face-smile:

..kas gan tev to var liegt?:) ja arī meitenēm nav pretenziju?:) Vai ir vērts klausīties "korifeju" tjipa iebildumus(aiz skaudības ,vai kā)
Publicēts: 09.04.11 17:09
 citēt
Uzpras Giskim, tas taču no turienes ceļas gaisā.
Publicēts: 09.04.11 18:53
 citēt
viencmuzikanc:
martc:20Ls vai 2.00Ls ?? :amazing:

20 (divdesmit)
Ņemot vērā, ko viņš tur ir savācis, summa galīgi nav liela par stundas bildēšanu ;)
http://aviamuseum.org/

Piedod, ja vari, bet tas cipars par iespēju stundu pabildēt lidmašīnu kapiņus īpaši neaizrauj tā iemesa dēl, ka par šādu naudu var 2 dienas ļoti pieklāīgā airšovā dienas braucienā no Rīgas bildēt visu, kas uz zemes un gaisā. Sākot ar kukuruzņiku un beidzot ar Eirofaiteri-Taifūnu, vai C5 Galxy :D + vēl noskatīties pasailes llīmeņa pilotāžas grupu lidojumus un suvenīru kioskā sievai dāvany nopirkt. :D thehangar.com...
Publicēts: 09.04.11 19:03
 citēt
Arii no iekspuses?
Publicēts: 09.04.11 20:36
 citēt
Sapper, man par tevi bija nopietnaaks viedoklis ;-pppp
Publicēts: 09.04.11 21:33
 citēt
viencmuzikanc:Arii no iekspuses?

Jā, pagājušajā vasarā Kecskemet air show (Ungārija) varēja īstā Mig 29 pasēdēt. Principā ja iepatiksies apkalpei, vari sarunāt arī tajos aparātos pasēdēt, kuri izlikti tikai apskatei no ārpuses. Šeit ir pagājušā hada dalībnieku saraksts. www.repulonap.hu...

Nākamajā vasarā noteikti atkal braukšu. IMHO civilizētajā austumeiropā pats krutākais air šovs.
Publicēts: 09.04.11 21:35
 citēt
dansiga:Sapper, man par tevi bija nopietnaaks viedoklis ;-pppp

:what: :what: :what:
Publicēts: 09.04.11 21:46
 citēt
Sapper:
viencmuzikanc:Arii no iekspuses?

Jā, pagājušajā vasarā Kecskemet air show (Ungārija) varēja īstā Mig 29 pasēdēt. Principā ja iepatiksies apkalpei, vari sarunāt arī tajos aparātos pasēdēt, kuri izlikti tikai apskatei no ārpuses. Šeit ir pagājušā hada dalībnieku saraksts. www.repulonap.hu...

Nākamajā vasarā noteikti atkal braukšu. IMHO civilizētajā austumeiropā pats krutākais air šovs.

labs info, paldies.
Žēl tikai, ka ar Debrecenas konkursu nesanāk apvienot ;)
Publicēts: 09.04.11 21:47
 citēt
Sapper, ;-ppppp
Publicēts: 09.04.11 22:24
 citēt
viencmuzikanc: Žēl tikai, ka ar Debrecenas konkursu nesanāk apvienot ;)
i

šitas būs labs un tuvu. www.airshow.sp.mil.pl

Vienīgi bildēšanai nav pateicīgākie rakursi, skrejceļš austrumu, rietumu virzienā, publika stāv ziemeļpusē :( Praktiski visu dienu saule sejā. :(
Publicēts: 09.04.11 22:25
 citēt
dansiga:Sapper, ;-ppppp

Tu tak zini, ka vislielākās muļķibas pasaulē vienmēr tie nopietnie sastrādā. :D
Publicēts: 09.04.11 22:35
 citēt
Sapper, klau ... skatos uz tavu avatar un nespeej atpaziit ... KAS ar tevi ir notiecies???? nozombeec?!!?;-pppp
Publicēts: 09.04.11 22:39
 citēt
dansiga:Sapper, klau ... skatos uz tavu avatar un nespeej atpaziit ... KAS ar tevi ir notiecies???? nozombeec?!!?;-pppp

ar ko viņš nozombētāks par Tavu rižo trusi? :D
Publicēts: 09.04.11 23:30
 citēt
a es taada smuka un puukaina un ikdienaa var kaut ko liidziigu rerdzet .. a TU .... oiii ....... galva saak griezties, ciitiigaak paskatoties uz tavu bildi ;-ppp;-)
PFFFF .. rizhais trusis .... smukais RUDAIS ;-ppp;-)
Publicēts: 10.04.11 00:16
 citēt
dansiga:a es taada smuka un puukaina un ikdienaa var kaut ko liidziigu rerdzet ..

nu jā.... Noblesse oblige....
Publicēts: 10.04.11 02:31
 citēt
sapper, ai - tik smalku s veshavlodu es nesaprotu ;-p
Publicēts: 10.04.11 07:34 labots
 citēt
dansiga:sapper, ai - tik smalku s veshavlodu es nesaprotu ;-p

tas pats spranciski, kas nobility oblige enģeļu valodā!:bad_smile:
Publicēts: 10.04.11 23:39
 citēt
...shaun uz Jelgavu.....still open:face-wink:
Publicēts: 14.04.11 14:57
 citēt
chukmasoff: tur tiešām nav ko bildēt, vecā lidostas ēka ir ciet gan no arpuses gan no iekšpuses jo ir avārijas stāvoklī, no arpuses rēgojas bijušo'apsargu- zemesargu dizaina elements, skārda būda kura var sēdēt un blenzt lai nenāk "ļaundari".

Es gan viss neteiktu, ka ēka ir avārijas stāvoklī,pagājušogad, kad bija izdevība tur ielavīties iekšā, to arī izdarīju. Nav nekāds grausts. Vismaz lielās zāles ir saglabājušās perfekti, visi tie sienu gleznojumi, lustras, viss autentisks ,kāds skaistums!!! Tur iekšā ir ļoti, ļoti skaisti un šķiet, ka nekur citur nav saglabājies tik neparasti "dzīvs" staļina laiku baroks, kas, piemēram, man izraisīja diezgan lielu W - T - F , jo paralēli grezniem rotājumiem bija sirpji, āmuri un cita psrs atribūtika. Sajūtas ļoti sirreālas tur iekšā, laiks it kā būtu apstājies pirms 60 gadiem...Gan jau, ka kādreiz vēlreiz ielavīšos iekšā. Un apsargs tur, vismaz pagājušogad, nezināmu iemeslu dēļ nepildīja savus dienesta pienākumus. Kā ir tagad - nezinu. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):