forum.gif
Mazzā Jugglā lielli plūdi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Mazzā Jugglā lielli plūdi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.11 17:14
 citēt
Hei tauta, neviens nebildē Stopiņu pagastu plūdos? Mani aicināja glābējiem līdzi , bet alus un karbonāde ir tuvāks, varbūt kāds jaunēklis izjūt mākslas trīsas tuvāk?
Publicēts: 09.04.11 18:06
 citēt
Gribi teikt ka visi Rīgas "Pļavciemi" jar apvedceļu ir zem ūdens?
Publicēts: 09.04.11 18:11
 citēt
Tik traki nav, bet Stopiņu PP ar laivām evakuē namīpašniekus. Būtu laba reportāža, nu bet saulrietus jau foršāk bliezt kā reportāžu.
Publicēts: 09.04.11 18:38
 citēt
sinliv: Būtu laba reportāža, nu bet saulrietus jau foršāk bliezt kā reportāžu.

:cry::exciting::grimace::haha:
Publicēts: 09.04.11 18:39
 citēt
Ir jau ir tur jautri. Savulaik ņirdzu par lohiem, kas tur mājas ceļ. Būtu jau aborigēniem pajautājuši, kā ar paliem sastāv... A pērkot da vēl līzingā visi krrrruti.:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 18:50
 citēt
Elmarss: A pērkot da vēl līzingā visi krrrruti.:face-grin:

vajadzeeja njemt komplektaaciju ar laivu :bad_smile:
Publicēts: 09.04.11 19:09
 citēt
Man darba kolēģe lēti nopirka tur māju un brīnijās kāpēc tā. Brīnijās līdz pavasarim....:what:
Publicēts: 09.04.11 19:46
 citēt
sinliv:Man darba kolēģe lēti nopirka tur māju un brīnijās kāpēc tā. Brīnijās līdz pavasarim....:what:

SSā priekš vēl dažām "kolēģēm" hatoņi pa lēto vēl ir... Uz vasaru būs vairāk...:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 19:52
 citēt
sinliv:Tik traki nav, bet Stopiņu PP ar laivām evakuē namīpašniekus. Būtu laba reportāža, nu bet saulrietus jau foršāk bliezt kā reportāžu.

Kas Tev tādas muļķības ir iestāstījis..?:face-grin:-Tas par saulrietiem...:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 19:58
 citēt
Es jau pabildeetu, tikai kameer ar kaajaam aizieshu, tikmeer jau buus tumshs:face-grin:
Publicēts: 09.04.11 20:01
 citēt
Vavers:Es jau pabildeetu, tikai kameer ar kaajaam aizieshu, tikmeer jau buus tumshs:face-grin:

pastāv iespēja, ka kā reiz uz saulrietu (amož lēktu) tiksi :bad_smile:
Publicēts: 09.04.11 20:28
 citēt
Vavers:Es jau pabildeetu, tikai kameer ar kaajaam aizieshu, tikmeer jau buus tumshs:face-grin:
... bet toties no rīta būsi pirmais... :D
Publicēts: 09.04.11 20:31
 citēt
........ ehhh .. kur es biju agraak!!??!.........
Vaavers, riit uz Nikon pasaakumu dosies?
Publicēts: 09.04.11 20:32
 citēt
man koncerts (sk.draugos)
un varbuut, ka pluudus bildeeshu :face-grin:
Publicēts: 09.04.11 20:34
 citēt
nefigā tur nekādi plūdi nav :grimace:
Publicēts: 09.04.11 20:35
 citēt
es gan doshos, ceribaa balvu sanjemt;-ppppp;-)
Publicēts: 09.04.11 20:37
 citēt
Nupat ziņās rādija "bumbērīšu"* ģipškartona zemūdens pilis. :D :D :D Jautri. :D Kādus 20 gadus atpakaļ viens sirms jeņķu kungs mani mācija, ka izvēlēties namīpašumu iegādei ir ļoti vienkārši. Jāņem vērā tikai 3 lietas. 1. - location, 2. - location. 3. - location. Tas arī viss. :)

* multenes varoņa "Лошарик" vārda tulkojums latviski.
Publicēts: 09.04.11 20:57
 citēt
Plūdi, tas skan lepni! Kā tur V.Pūks devās glābt Sivnu lielajos plūdos, klasika!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):