forum.gif
Studijas gaismas Bowens Prolite 120
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Studijas gaismas Bowens Prolite 120
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.11 20:34
 citēt
Varbūt kāds zina ko vairāk par viņām. Netā lasīju, bet viņas ir tik vecas, ka visi apraksti jau pazuduši.
un kāpēc tā zibeņa spuldze maksā tik milzīgas naudas, ko tas UV pārklājums tik ļoti dod?

Vai vispār tādas ir jēga pirkt, tiesa gan cena ir sviestmaize - par 6 gabaliem un dažiem statīviem prasa ap 150ls.
Publicēts: 09.04.11 21:35
 citēt
tikai plikas galvas vai ari kas vēl nāk klāt?
Normalas analogas zibenes, es ņemtu par tādu cenu, ja rokas nav greizas tad ari ar spuldzem nav problēmas ir iespējas pielāgort ko lētāku ari.
Publicēts: 09.04.11 22:50
 citēt
rokas greizas nav, tikai cik tās problēmas lielas. Man jau teorētiski arī liekas, ka var, tikai saskarsme ar šīm modernajām nav bijusi.
Krievu spuldzēm mainīju cokolus no skrūvējāmā uz to kas ar diviem puļķiem.

Statīvi un galvas. Visām galvām tie plastmasas vāciņi, nekas cits nenāk.
Publicēts: 10.04.11 05:47 labots
 citēt
Lietojis neesmu bet vienā Vācijas krāmu štrotā pirms gadiem 7-8 reiz pacilāju atgādināja 1:1 to ko var nopirkt zem nosaukuma POLO , gan korpus forma gan visu pārējo. Cenas nu nezinu manuprāt šobrīd viņām jāmaksā kapeikas toreiz friči gribēja 50Eur par čemodānu ar 3 gabalam , vienai lampa bij sadauzīta divām normāli melnas nodegušas, pats smieklīgākais ka nekur nevarēju atrast CIK tad viņam jauda jo tas nekur nebij rakstīts. Lampas pēc skata bija kā kaut kādam mūsdienu Walimexsam. Labakais ka toreiz sāku kaulētie saku "Sadegušas utt" uz ko fricis vienā mierā atbildēja TĀS GRABAŽĀS nāk bonusā , ČEMODĀNS maksā 50Eur :):) Tas bija normāla metāla transport kaste ar dzelzs klipšiem:face-grin::face-wink:
Publicēts: 10.04.11 14:06
 citēt
būtībā visvairāk satrauc zib-spuldzes iegāde, kopruss jau mūžīgs, detaļas kas tur var nobeikties, gan jau tās pašas kas ķīniešiem, tiekai šām virsū noteikti ir rakstīts kas par detaļu un tādu varēs sameklēt jaunu.
Meklēju par to spuldžu pielāgošanu, bet pagaidām neveiksmīgi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):