forum.gif
Canon EF 28-135
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EF 28-135
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.11 20:07
 citēt
varbūt zinat kādu labu meistaru, kurš varētu salabot augstākminēto objektīvu?
problēma tāda, ka zooms ķerās un neiet līdz galam iekšā. pakratot, var dzirdēt, ka pa iekšu kautkāda skrūve/metāla gabals lēkā.
Publicēts: 10.04.11 21:55
 citēt
Es domātum, ka jāsāk ar Canon IB servisu Mūkusalas-15, ja nemaldos.
Publicēts: 10.04.11 22:03
 citēt
vai nu tur,vai arī kantoris uz briāna ielas.nosaukumu gan neatceros. pašam jaukt neiesaku.
Publicēts: 10.04.11 22:27
 citēt
pēc atrašanās vietas, briāna iela derētu labāk, varbūt kāds arī zin numuru? vai vēl kādu vietu vairāk centrā?
Publicēts: 10.04.11 23:59
 citēt
vieta ir pie līkuma,tāds mazs skabūzītis..
Publicēts: 11.04.11 00:22
 citēt
shvaboc: pašam jaukt neiesaku.

nu nez. chomam bija Nikko 18-55 saluuzis AF, arii - ieksha kaut kas klab. ar roku izgriezu zoom gredzenu no pzoicijas, aizgaja, bet tas shtrunts ieksha palika.
atjaucu valjaa, atradu suudu, saliku pa jaunam - AF shancee. Tiesa, noravu vienu vadinju, tagad neshancee MF, bet chomam po, un kad dabushu smalko lodamuru, pielodeshu...
Publicēts: 11.04.11 00:31
 citēt
es arī 28-135 jaucu,kopā ar andreasu :face-grin: tur tas pasākums drusku sarēžģītāks.
Publicēts: 11.04.11 00:44
 citēt
es visaadus esmu jaucis. atkarigs, kaada vaina, cik alus ribaas, un kadi instrumenti pieejami.
vienu gaisho zuumu jaucu tikai ar skalpeli :D
Publicēts: 11.04.11 02:28
 citēt
es varu gandrīz jebko izjaukt, pat šķietami nejaucamas lietas... salikt, kā kuro reizi... baigi bieži kaut kas paliek pāri un interesantākais, ka pa lielam viss darbojas :D
Publicēts: 11.04.11 07:18
 citēt
talavietis:es varu gandrīz jebko izjaukt, pat šķietami nejaucamas lietas... salikt, kā kuro reizi... baigi bieži kaut kas paliek pāri un interesantākais, ka pa lielam viss darbojas :D

"pa lielam objektīvs darbojas" varētu nozīmēt, ka šamam gaisma spēj izspraukties cauri...:face-grin:
Publicēts: 11.04.11 08:07
 citēt
Pavisam tuvu centram ir kaut kāda darbnīca pie cirka,tur visu remontē.
Publicēts: 11.04.11 08:38
 citēt
nobraucu garām šodien... a.briāna iela 12,ir šilte "fotoserviss".
Publicēts: 11.04.11 09:04
 citēt
ekoists:Pavisam tuvu centram ir kaut kāda darbnīca pie cirka,tur visu remontē.

Nav briesmīgākas vietas, kā tā kur visu remontē, no pletīzera, līdz lidmašīnai... Reklāmas par šiem esmu daudz redzējis, tik atsauksmes nemana..:face-smile:
Publicēts: 11.04.11 15:22
 citēt
ar objektīva jaukšanu ir tā ,ka izjaukt un salikt jav nav problēmas, bet parasti justirovka nobrūk un to mājas vai darbnicas apstākļos savest kārtībā ir gana sarežģīti bez speciālās aparatūrs.
Publicēts: 11.04.11 15:36
 citēt
japiekrit chukmasoff. tapec gaishos stiklus majas jaukt nevajag :) ar tumshajiem lielu probl. nav.
Publicēts: 11.04.11 19:37 labots
 citēt
Man Ilgvars pat parasto 7 lēcu Takumaru 50/1,4 iztīrīja tikai līdz noteiktai vietai, tālāk nejauca, jo varot nosist centrējumu. Bet šeit zūms ar padsmit lēcām un vēl stabilizatoru pa vidu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):