forum.gif
Lūdzu atsauksmes par šo!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lūdzu atsauksmes par šo!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.11 13:31
 citēt
Sveiki!
Neesmu profesionāle, mani interesē labs ziepjutrauks, ko vienmēr parocīgi nēsāt līdzi, iemestu somā (ir mazi bērni, tāpēc pekeļu pietiek arī bez lielas fotosomas :)). Esmu noskatījusi šo: CANON POWERSHOT SX210 IS - lūdzu atsauksmes! Varat ieteikt arī citu aparātu cenu kategorijā ap 150Ls. Jau iepriekš paldies!
Publicēts: 12.04.11 13:39 labots
 citēt
vai tas superpuper zuums buus vajadziigs ?
kautko fiksi nofocheet kamer izvilksi no sominjas kameer jams to super garo trubu iekurbules kadrs jau buus prom :D
it seviskji ja gribeesi mazos beernu focheet :D
Publicēts: 12.04.11 13:53 labots
 citēt
Nu nezinu vai super supar labs, bet bildēt var un parocīga arī ir :face-grin:

www.sonystyle.com...
Par pārējiem nezinu.
Un ja pareizi atceros...maksāja ap 149 Ls :face-grin:
Publicēts: 12.04.11 14:09
 citēt
no pieredzes ar savu siici ar objektiivu kas izlien diigdams nevar nofocheet kaa jams darbojas uzreiz luur ko es tur daru :D
Publicēts: 12.04.11 14:21 labots
 citēt
Ne jau vienmēr jāfočē skraidošs sīcis. Varbūt kādudien māmiņai uznāk sentiments un viņa grib iemūžināt mārīti uz zāles stiebriņa :face-grin:
Jā, par to objektīva dīkšanu, tā ir. Un tad sanāk bildes, kur sīcis nāk ar izstieptu roku a la - izslēdziet, pietiek fotografēt!
Atradu vēl vienu līdzīgā kategorijā ar touchscreenu - Canon IXUS 210. Vairāk sliecos tomēr uz to pirmo variantu, bet neesmu līdz galam izlēmusi. Un vispār man ir kaut kāds klikšķis uz Canon, laikam tāpēc, ka laba pieredze bijusi ar šiem.
Publicēts: 12.04.11 15:36
 citēt
didams:no pieredzes ar savu siici ar objektiivu kas izlien diigdams nevar nofocheet kaa jams darbojas uzreiz luur ko es tur daru :D

Tupatssaprotibezpieturzīmēm?
Publicēts: 12.04.11 15:36
 citēt
ja es njemtu ziepi, tad droshvien
www.dpreview.com...
shkjiet taads tiiri advanceets.. bet nu cenniks ir lielaaks gan
Publicēts: 12.04.11 15:49
 citēt
Krists_Locmelis:
didams:no pieredzes ar savu siici ar objektiivu kas izlien diigdams nevar nofocheet kaa jams darbojas uzreiz luur ko es tur daru :D

pilnifi mierizi jebkudu tepstu var izlazit bez piekurzimaam un sameinitem burdiem:face-devil-grin:
Publicēts: 12.04.11 15:52
 citēt
njā, nevis vnk lielāks, bet gandrīz 2x lielāks... Ja vēl es izmantotu visas tās fočika funkcijas, tad varbūt arī būtu vērts, bet tas nav mans gadījums. es tāds svētdienas bildētājs bez advancētām iemaņām. bet ar visu to protu nobildēt tā, lai bildējamajiem nav nogrieztas galvas un galvenais akcents netiek likts uz sienu virs dīvāna, uz kura sēž ciemiņi :face-grin:
Publicēts: 12.04.11 16:11
 citēt
didams:
Krists_Locmelis:

pilnifi mierizi jebkudu tepstu var izlazit bez piekurzimaam un sameinitem burdiem:face-devil-grin:

Jauki, bet nav vieglāk tā, ka kāds arī saprot? :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):