forum.gif
Lunis bik apzagts !! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Lunis bik apzagts !! :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.11 22:12
 citēt
Šodien darbā skatos vietējo žurnālu,ups pazīstamas bildes,tikai ar nogrieztiem logo. Zvanu Lunim,lai painteresētos,kādu auto pirks par LDZ honorāru,bet atklājas šmuce.Šamie ir tik nabadzīgi,ka nolēmuši nedaudz ietaupīt ,un vienkārši novilkuši bildes no saita un nodrukājuši :anger::haha:

www.ogresbalss.lv...
Publicēts: 12.04.11 22:16
 citēt
:what: Kas tagad notiksies? :amazing:
Publicēts: 12.04.11 22:19
 citēt
:big_smile::face-grin::money:
Publicēts: 12.04.11 22:22
 citēt
dolldia::what: Kas tagad notiksies? :amazing:

Redaktors aiz kauna nošausies:grimace:
Publicēts: 12.04.11 22:22
 citēt
uuuuuuuiiiiiijjjjjjjjj
Publicēts: 12.04.11 22:24
 citēt
Lunis 'par tādiem sīkumiem diez vai uztrauksies .......
Publicēts: 12.04.11 22:25
 citēt
Žurnālam datums 1.aprīlis... :D
Pateiks april, april un miers :D
Publicēts: 12.04.11 22:35 labots
 citēt
H ehe he , labais :):)
negatIvs:Lunis 'par tādiem sīkumiem diez vai uztrauksies .......

Lunis nesatraucas, bet jebkurā variantā paldies acīgajiem kolēģiem:) , Komerctiesības uz bildēm praktiski uzreiz tika pārdotas citam īpašniekam par ko liecina arī EXIF kopiraiti katrā bildē , kāda problēmas , vienkārši izstādīs standarta rēķinu kāds viņiem pieņemts + kādu % par bildēs ietvertās informācijas dzēšanu apgriešanu un autora nepieminēšanu un reķins pa pastu , visa darbība . Par šiem darbiem tāpat esmu saņemis gana dāsnu atlīdzību nu papildus neliels bonuss LV pienēmto ciparu ietvaros man netraucē. Nedomāju ka te kādas pārākās problēmas , gan jau ka cilvēki "Gribēja samaksāt" bet piemirsās uzreiz , būs rēķins no bilžu īpašniekiem atcerēsies un samaksās:) Ja vispār par šāda tipa bildēm tad tās tiek pārdotas momentā un tikai tad viņām ir vērtība , velāk jau vairs nav jēgas tirgot TĀPĒC parasti pardod pirmajam kas piedāvā labāko cenu un visu vairumā , tā arī es uzreiz izdariju , jūtos ārkārtīgi apmierināts ar ŠO pasākumu :)
Publicēts: 12.04.11 22:38
 citēt
Rolands66:

Kāpēc tad redaktoram jāšaujas?Ne prātā nenāk!Viņš tāpat kā ekonomikas ministrs pateiks,ka tā jau viņa sieva un viņš pats par to neko pat dzirdējis nav.:face-grin:Kā tad lai es zinu ko tur vecenes muhļī?:face-wink:
Publicēts: 12.04.11 22:54
 citēt
viecha:
Rolands66:

Kāpēc tad redaktoram jāšaujas?Ne prātā nenāk!Viņš tāpat kā ekonomikas ministrs pateiks,ka tā jau viņa sieva un viņš pats par to neko pat dzirdējis nav.:face-grin:Kā tad lai es zinu ko tur vecenes muhļī?:face-wink:

.....un nošaus sievu:face-grin:
Publicēts: 12.04.11 23:53 labots
 citēt
Mahačs - 'Ogres Balss' pret LDz :D Un Lunis atkal sabildēs reportāžu un uz karstām pēdām kaut kur notirgos :D
Publicēts: 13.04.11 00:10
 citēt
kad jūs, cilvēki, beidzot sapratīsiet, ka patiesībā jūsu "šedevri" nav neko vērti?
Publicēts: 13.04.11 00:30
 citēt
alvils:kad jūs, cilvēki, beidzot sapratīsiet, ka patiesībā jūsu "šedevri" nav neko vērti?

Pavasara depresija?
Publicēts: 13.04.11 00:50
 citēt
smartins:
Mahačs - 'Ogres Balss' pret LDz :D Un Lunis atkal sabildēs reportāžu un uz karstām pēdām kaut kur notirgos :D

Balsij vairs nekāda sakara , tā bija īpašnieks tik pāris stundas , ~8.30 jau viss bija pārdots un ar komerciju vairs nekāda sakara:):) Tas mans privātais blogs , man ir autortiesības joprojām , bet īapšuma tiesības jau sen ir citiem):) To starp ncitu var izsekot pēc "Maliņām"
Publicēts: 13.04.11 08:29
 citēt
da kam tas Lunis vajadziigs...
Publicēts: 13.04.11 08:36
 citēt
Tikai muļķi nezog.
Publicēts: 13.04.11 09:03
 citēt
Eliza_Lace:da kam tas Lunis vajadziigs...

Jārīko aptauja :what:
Publicēts: 13.04.11 09:09 labots
 citēt
Tik tālu esam nonākuši...:face-grin: :face-grin:
Publicēts: 13.04.11 10:08
 citēt

1.Jautrībai
2.Daudz jauna un interesanta var uzzināt.:face-grin:Ja māk daudzmaz lasīt.
Publicēts: 13.04.11 10:49
 citēt
Lunis:...man ir autortiesības joprojām...

Tai ogresbalsī el vē bildēs exifā gan rakstīts - Photographer: Ieva Purina - nevis Rihards Purins :) Tad kas īsti bildēja to avāriju :)
Publicēts: 13.04.11 11:19
 citēt
RobertsJ:
Lunis:...man ir autortiesības joprojām...

Tai ogresbalsī el vē bildēs exifā gan rakstīts - Photographer: Ieva Purina - nevis Rihards Purins :) Tad kas īsti bildēja to avāriju :)

Ieva Purina acīmredzot ir finanšu BOSS

:exciting:
Publicēts: 13.04.11 11:25
 citēt
Rihards bliez un tikmēr Ieva purināja...
Publicēts: 13.04.11 11:26 labots
 citēt
RobertsJ:Photographer: Ieva Purina - nevis Rihards Purins :) Tad kas īsti bildēja to avāriju :)

Rolands66: Ieva Purina acīmredzot ir finanšu BOSS :exciting:

Tieši tā , tas arī ir BILŽU īpašnieku pārstāvis kuram ar Ogresbalss nav nekāda sakara , es tikai ražoju , ar to mana funkcija šai jomā ir izsmelta. Reizēm Varu paradīt savā blogā vai vēl kāda blogā tas arī viss:)

PRECĪZI , viena no 2 sexretārēm - finasu boss:)
Publicēts: 13.04.11 12:16
 citēt
viecha:

Ja māk daudzmaz lasīt.

Arī Haralda, agrākajiem Nātana un Zaulona tekstiem lasītprasme ir/bija būtisks faktors :)
Publicēts: 13.04.11 12:31
 citēt
versatile:
viecha: Ja māk daudzmaz lasīt.

Arī Haralda, agrākajiem Nātana un Zaulona tekstiem lasītprasme ir/bija būtisks faktors :)

aizmirsi vismantu ekkkk:face-wink:
Publicēts: 13.04.11 12:36
 citēt
bro-tip:
versatile:

aizmirsi vismantu ekkkk:face-wink:

Andris tak joprojām dzīvāks par dzīvu , Liepājniekiem šad tad paskatos bildes palasos :)
Publicēts: 13.04.11 14:40
 citēt
alvils:kad jūs, cilvēki, beidzot sapratīsiet, ka patiesībā jūsu "šedevri" nav neko vērti?

kad tu, cilveek sapratiisi, ka reportaazhas buus veertas vienmeer...:money:
Publicēts: 13.04.11 20:00
 citēt
Vavers:

kad tu, cilveek sapratiisi, ka reportaazhas buus veertas vienmeer...:money:

kur te tādas var redzēt ?
Publicēts: 13.04.11 20:14
 citēt
NilsS:
Vavers: kad tu, cilveek sapratiisi, ka reportaazhas buus veertas vienmeer...:money:

Kā parasti, samaisa putru ar ķīseli... VISI, izņemot Alvilu par cenu runā... Cena un vērtība ir dažādas lietas. Pikaso, ibio.:face-grin:
Publicēts: 13.04.11 20:18
 citēt
Kad būs brīvāks laiciņš būs jāpainteresējas, ka ar reportāžu bilžu pārdošanu Latvijā. Mazums, trāpās kāds ārkārtīgi rets notikums, kuram tu esi aculiecinieks (t.i. notikumu esi nofotogrāfējis), par to varētu dabūt kādu naudiņu, bet tomēr to neiegūsti, jo neesi zinājis kam tās bildes var pārdot...
Varētu jau arī blogā kādu topiku par to uztaisīt, bet pagaidām kamēr neko vairāk neesmu lasījis, tā nedaudz neērti...
Publicēts: 13.04.11 20:27 labots
 citēt
Elmarss:
NilsS:

Kā parasti, samaisa putru ar ķīseli... VISI, izņemot Alvilu par cenu runā... Cena un vērtība ir dažādas lietas. Pikaso, ibio.:face-grin:

varētu to pašu vēlreiz, tikai šoreiz latviski ?
Publicēts: 13.04.11 20:45 labots
 citēt
Ritz:jo neesi zinājis kam tās bildes var pārdot...

Šeit arī slēpās ATSLĒGA , vienmēr jau bildējot šādas lietas jāzina jāpatur prātā kam būtu vajadzīgs tas ko tu taisi , svarīgi lai POTENCIĀLAIS KLIENTS arī zinātu vai vismaz nojaustu ka TEV IR tas kas viņam nepieciešams, galvenais panākt situāciju ka tieši TEV zvana PIRMAJAM , tev tiešām arī ir tas kāpēc zvana vai momentā zini kur dabūt:):) Lai atvieglinātu tavas pūles uzreiz varu teikt Latvijā MĒDIJI nav maksātāji , pat ja šeit marsieši izceltos uz zemes normāla piķa neviens tev principā nepiedāvās , da arī nav viņiem :D :D Taču ir pircēji kas PĒRK un pērk pa ļoti labiem cipariem , jo viņiem tas ir LIELAS NAUDAS jautājums. Svarīgi ir būt pirmajam kam zvana :face-wink::face-grin: Visas zināšanas rodas no pieredzes vai labiem skolotājiem un jāsaka ka šoreiz LABĀKO biznesa ideju šai gadījumā man pameta tieši cilvēks blogā domāju ka pats to pat nenojaušot:) Es bildēju divas reizes "Ekskluzīvo" kas tika uzreiz pārdots un ne ekskluzīvo bet ļoti specifisko kas kā izrādījās ir pilnīgi TUKŠA niša , tieši tāpēc ar cenu piedāvāja ārkārtīgi labu :D Vēlak man vairs nebija nekādas jēgas ko vēl tirgot par zemāku cenu:) Pieklājīgi ieteicu zvanītājiem braukt pašiem un sabildēt ko daži ar izdarīja NENORMĀLI SŪDĪGI un nekur praktiski neliekami. Kā ekskluzīva ziņa bija nokavēts , kā kas cits nevērtīgi :face-wink::face-grin: Mūsdienās nav nekāda jēgas konkurēt ar mobilajiem telefoniem un "Aculieciniekiem" ideja ir tik vienā punktā TAISĪT SAVĀDĀK vai vel ātrāk:)
Publicēts: 14.04.11 10:09
 citēt
Pofik Lunis ar visām bildēm bet Tevi Roland gan atlaidīs par to ka savu darba devēju nostučīji!
Publicēts: 14.04.11 11:50
 citēt
kasparsf:Pofik Lunis ar visām bildēm bet Tevi Roland gan atlaidīs par to ka savu darba devēju nostučīji!

Es arī par to uzreiz iedomājos, nezkāpēc
Publicēts: 14.04.11 11:56
 citēt
kasparsf:Pofik Lunis ar visām bildēm bet Tevi Roland gan atlaidīs par to ka savu darba devēju nostučīji!

:face-crying::face-crying:Čibriks viņu rāvis,dienests ir dienests-čomi ir čomi,padzīs,iešu Lunim atstarotāju turēt pa 0,66Ls stundā:grimace:
Publicēts: 14.04.11 11:58 labots
 citēt

Rolands žurnalu atnesa , redaktori jau bij izcekojusji ka bildes skatas un atlasa konkreta redakcija :):) Atlika tik atrast Kur lika , taka sai joma Rolandam paldies paradija KUR lika :) Butiba ir ta ka no "Latvju Preses" tik viens dabuja publikacijas atlauju , bet ar visiem "Logo" jo bij pats pirmais gribetajs:):) Lielakais Latvijas pircejs apsaluti nav ar medijiem sastits , bet gan Juristiem :D :face-wink:
Publicēts: 14.04.11 14:28
 citēt
Izlasīju 2x veiksmes stāstu par notikuma fotogrāfiju pārdošanu kaut kam, kaut kur, bet galvenais- par kaut ko :) Protams, es arī tā gribu :), tāpēc mazliet aizdomājos par rakstīto.
Vispirms- kam tādas bildes varētu būt vajadzīgas? Pilnīgi pareizi, mēdijiem, kuriem tā ir dienas aktualitāte. Tomēr- aktualitāte, tas ir ļoti nosacīts un stiepjams jēdziens. Latvijā jā, dienas ziņa, bet tikai vienas dienas ziņa. Intereses pēc pārskatīju ziņu portālus, visos šī ziņa bija (bet loģiski), visos kaut kādas bildes saliktas, vai ar EOS50D, vai ar mobilo, portāliem tas ir nu gandrīz vienalga. Tātad- ziņu portāli šādas bildes varētu iepirkt, bet kā jau autors stāsta, tie nav maksātāji. Mazliet gribu pastrīdēties- nav jau tā, ka nav maksātāji, bet nav jau par ko maksāt...
Cik šogad vilcieni salikušies ar mašīnām uz pārbrauktuves? Ka tik katru otro mēnesi nav pa kādai... Nesen viens baļķinieks vispār novilka lejā no viadukta pie Sēnītes... Kopumā ņemot, ja ne katru, tad reizi nedēļā jau nu noteikti ir līdzīgas aktualitātes notikums.
Intereses pēc, iemetu Googlē, Kegums Railway, protams, nevienā ārzemju vietā šāda ziņa nav bijusi..., interese tieši 0. :(
Aktualitāte Eiropas vai pat pasaules līmenī? Uz kopējā fona, kas notiek Āfrikā, Japānā vai skaļākās ziņas Eiropā, piemēram, lidos itāļi bumbot Lībiju vai nē? Jo ātrāk tur kāds vinnēs, jo ātrāk nomierināsies naftas cenu lēkāšana, tas interesē visus un visu laiku. Līdz ar to- bilde ar pirmo itāļu bombardieri ceļā uz Lībiju, jā, man liekas, ka par to kāds kaut kur Eiropā vai pasaulē būs gatavs samaksāt... Bet par bildēm, kur kaut kur kādā ne tikai pasaules, bet pat Latvijas nomalē (atvainojos visiem, ja kādu tas ķēra personīgi... :)), vilciens mazliet ar smago mašīnu saskrējās, pie tam neviena asins pile, kam tas interesē 100km tālāk no Ogres vai Ķeguma? Vietējiem galvenais jautājums, kad atjaunos vilcienu satiksmi, pārējiem, labi, ka neviena cietušā. Portālā dažas miglu bildes, vakarā TV sižets, viss- aizmirstam. :)
Nu lūk, fināls ir tāds, ka joprojām nespēju pat iedomāties, ka kāds ir gatavs maksāt pieklājīgu naudiņu (šeit es saprotu, ka runa ir par vairākiem tūkstošiem EUR, nevis dažiem simtiem vai pat desmitiem...) par Eiropas, un arī Latvijas, mērogā pilnīgi nenozīmīgu notikumu bez jebkādām paliekošām sekām. Bet, ja tomēr tas ir iespējams, tad apsveicu autoru ar to. ;)
Par kašķi ar to Dzelzceļa žurnālu? Nu atvainosies bilžu autoram un parādīs līgumu ar Jāni Bērziņu Nr.3452 par to, ja šis pasažieris :) pārdeva šīs bildes kā savējās, par ko saņēma 5 latus... Ak tās nebija viņa bildes? Viņš bija nozadzis? Nu jā skumīgi, bet mēs taču esam nu tādi kā labticīgie ieguvēji... Labi, ievietosim nākošajā žurnālā atsaukumu... Maksāt par bildēm? Meklējiet Jāni Bērziņu un prasiet viņam... , re ku viņa adresīte: Purva mala, 3.grāvju līnija, Cinis Nr.5, ... :) Punkts. :(
Nu vienīgais, kam tādas bildes varētu interesēt, tie ir apdrošinātāji... Kurš tad galu galā bija vainīgs? Vai vilciens varēja apstāties vai nē? Kāds bija vilciena bremzēšanas ceļš, ātrums crash brīdi... Jo vilciens nav bijis apdrošināts un arī smagā apdrošinātājam kaut kā negribās pa OCTA to vilcienu remontēt... ;) Citus interesentus nu nekādi nesaskatu, bet noteikti neapgalvoju, ka tādu uz pasaules nav... ;)
Publicēts: 15.04.11 14:52 labots
 citēt
es varu iedomāties tikai divus cilvēkus no mūszemes, kuru reportāžas tiešām ir nopelnījušas zolīdus honorārus un publicētas kur vairāk, par lauku avīzi- ER un šis vīrs....

www.janispipars.lv...
Publicēts: 15.04.11 16:56 labots
 citēt
NilsS:es varu iedomāties tikai divus cilvēkus no mūszemes, kuru reportāžas tiešām ir nopelnījušas zolīdus honorārus un publicētas kur vairāk, par lauku avīzi- ER un šis vīrs....

www.janispipars.lv...

Sjitā nav tā labākā Pipariņa reportāža divas viņam ir vienkārši FANTASTISKAS par abām viņš dabūja arī godalgas , viena pat ir tīri sadzīviska saucas "Ražots Žlobinā" par milzu rotaļlietu šuvējiem Krievijā un otra par Ukrainas revolūcijas nakts bildēm Maidanā:) Janka protams ir viens no vislielākiem Latvijas preses raspizģajiem avantūristiem , BET nu darbaspējas un talantu no tā viņam mazāk nekļūst Pēc laikam joprojām nesaņemtā KA diploma viņš ir Operātors , kundzīte starp citu viņām ir spica TV Operatore :) Man totas spējas fāters Romualds Pipars visai zināmais dokumentālā kīno Operators un režisors:) Starp citu daudz daudz vairāk pasūtījumu darbu ir tādi par kuriem viņš nestāsta un tā taikt "Izvairās" runāt , viņš laikam vienīgais no "Civīlajiem" no šitās puses amanijās ielīst Libānā kad Izraēla te pēdējo reiz karoja ar viņiem:) Istenībā ir kautkas vēl labaks , viņš māca vienā kaktu skoliņā Reportāžu un nedēļas sākumā no tā sskoliņas apzīmejās viens Krievu skuķis kurš bija uatasijis SUPERĪGU perportu par savu Omu , bij izgriezis pogas dundukiem konceptuālisma cepējiem vienos vārtis un MINĒJA kā galveno iedvesmotāju un skolotāju Janku Piparu!:)
Publicēts: 15.04.11 18:05
 citēt
Rolands66:

:face-crying::face-crying:Čibriks viņu rāvis,dienests ir dienests-čomi ir čomi,padzīs,iešu Lunim atstarotāju turēt pa 0,66Ls stundā:grimace:

Brauksi uz ārzemēm? :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas