Baltijas kāzu un portretu foto 2011: godalgotas tiek arī Ilmāra Poikāna portretfoto un Šleseru pāra foto
Par labāko Baltijas kāzu fotogrāfu 2011 tika atzīta Igaunijas slavenākā kāzu fotogrāfe Annika Metsla, daudzkārt godalgota gan Igaunijā, gan citur pasaulē. Savukārt labākā Baltijas portretu fotogrāfa godu 2011 gadā izcīnīja Algimantas Aleksandravicius no Lietuvas. Latvijas pārstāvji dažādās kategorijās, kopumā ieguva 11 nominācijas.
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs, bet nu tas ir tikai mans IMHO Jā , leitim super darbs.
Vai lasījāt kā ar Andreju tur mazliet nesmuki izdarījās. Var just, ka godalgas jau bija sadalītas.
Andreass, nuuu .. un tu gribi teikt, ka Andreja bilde ir no reaalaam kaazaam un nevis uzstaadiijums?!?!?!?!
Nu nez, kaa tur ar balvu sadaliishanu - vieniigais, ko dzirdeeju, ka leiteitei neiedeva atkal Grand prix (bet dabuja 4 balvas dazhaadaas nominaacijaas) taapec, ka vinjai bija jau pagaajshgad ....
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs,
paklikšķināju kādus kadrus 15 no tām saitēm - godalgotā bilde ir vienīgā kurai vispār kautkāda kompene un uzbūve - viss bumbās - starp pārējām daudz bezveidīgas, neloģiskas čupas, par grupu bildēm vispār nodzītie mati stāvus ceļas
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs, bet nu tas ir tikai mans IMHO Jā , leitim super darbs.
Vai lasījāt kā ar Andreju tur mazliet nesmuki izdarījās. Var just, ka godalgas jau bija sadalītas.