forum.gif
Baltijas kāzu un portretu foto 2011
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Baltijas kāzu un portretu foto 2011
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.11 14:40
 citēt
Baltijas kāzu un portretu foto 2011: godalgotas tiek arī Ilmāra Poikāna portretfoto un Šleseru pāra foto

Par labāko Baltijas kāzu fotogrāfu 2011 tika atzīta Igaunijas slavenākā kāzu fotogrāfe Annika Metsla, daudzkārt godalgota gan Igaunijā, gan citur pasaulē. Savukārt labākā Baltijas portretu fotogrāfa godu 2011 gadā izcīnīja Algimantas Aleksandravicius no Lietuvas. Latvijas pārstāvji dažādās kategorijās, kopumā ieguva 11 nominācijas.

Ar labākajiem foto var iepazīties: www.wppb.eu...
Publicēts: 13.04.11 16:46 labots
 citēt
mhm - canoniste dabuuja Nikon d3x ;-((((

vareeji jau arii pierakstiit autorus tiem Poikaana un Shleesera bidleem. Vai nu bilde ir galvenais vai autors?
Publicēts: 13.04.11 16:52
 citēt
hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs, bet nu tas ir tikai mans IMHO
Jā , leitim super darbs.

Vai lasījāt kā ar Andreju tur mazliet nesmuki izdarījās. Var just, ka godalgas jau bija sadalītas.

twitpic.com...
Publicēts: 13.04.11 17:02
 citēt
Bildes jau cmukas, tik mazliet skumji, ka "gada cilvēka" godu ieguvis poikāns. Par KOOO????
Publicēts: 13.04.11 17:05
 citēt
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs, bet nu tas ir tikai mans IMHO
Jā , leitim super darbs.

Vai lasījāt kā ar Andreju tur mazliet nesmuki izdarījās. Var just, ka godalgas jau bija sadalītas.

http://twitpic.com/4k183c/full

ai ai, Andrejs tak bildē ar nikon kā tad tā :)
Publicēts: 13.04.11 17:14
 citēt
Andreass, nuuu .. un tu gribi teikt, ka Andreja bilde ir no reaalaam kaazaam un nevis uzstaadiijums?!?!?!?!

Nu nez, kaa tur ar balvu sadaliishanu - vieniigais, ko dzirdeeju, ka leiteitei neiedeva atkal Grand prix (bet dabuja 4 balvas dazhaadaas nominaacijaas) taapec, ka vinjai bija jau pagaajshgad ....

Elmaars, kas TAA par nominaaciju!?!!?
Publicēts: 13.04.11 17:17
 citēt
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs,

paklikšķināju kādus kadrus 15 no tām saitēm - godalgotā bilde ir vienīgā kurai vispār kautkāda kompene un uzbūve - viss bumbās - starp pārējām daudz bezveidīgas, neloģiskas čupas, par grupu bildēm vispār nodzītie mati stāvus ceļas
Publicēts: 13.04.11 17:35
 citēt
Maris, dajebkursh konkurss ir absoluuti subjektiivs pasaakums ;-))))
Publicēts: 13.04.11 17:35
 citēt
Andreass:hm, laikam, par maz zāle pīpēta, es Igaunietei neko nebūtu devis. Kaut kāds neizdevies kadrs, bet nu tas ir tikai mans IMHO
Jā , leitim super darbs.

http://twitpic.com/4k183c/full

13 datums viņiem! www.silive.com...
Publicēts: 13.04.11 17:51 labots
 citēt
A nafik tur kaut kāda labāko dzīvniekbilžu nominācija? :D
Publicēts: 13.04.11 18:02
 citēt
sadalja "Portrets" - vareeja protreteet dajebko ;-)
Publicēts: 13.04.11 18:34
 citēt
dansiga:Maris, dajebkursh konkurss ir absoluuti subjektiivs pasaakums ;-))))

vērtējumi (tajās nominācijās kur bij ko vērtēt), pa manam, ļoti atbilstoši

CerambyX:A nafik tur kaut kāda labāko dzīvniekbilžu nominācija? :D

a forša kartiņa pirmajai vietai
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):