forum.gif
Pasažieris?...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pasažieris?...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.11 11:10
 citēt
Lūdzu, paskaidrojiet, ko fotogrāfijā nozīmē termins "pasažieris"? Vairākkārt esmu sastapusies ar šo apzīmējumu pie bildēm, kurās nav nekāda sakara ar satiksmes līdzekļiem, pat ne ar ceļiem... Arī attiecībā uz mani tas ticis lietots, taču neesmu varējusi to atšifrēt. Paldies!
Publicēts: 14.04.11 11:19
 citēt
termins pasažieris tikai plaši lietots ieslodzīto vidē, blogā šo terminu ja nemaldos ievazāja portreti.lv :big_smile:
apzīmē vienkārši cilvēku, tādu pašu kā visi pārējie ..
Publicēts: 14.04.11 11:43
 citēt
martc:termins pasažieris tikai plaši lietots ieslodzīto vidē, blogā šo terminu ja nemaldos ievazāja portreti.lv :big_smile:

laba reklaama :exciting::exciting:
Publicēts: 14.04.11 11:54
 citēt
pasažieris ir nepietiekoši pašpietiekams fotoamatieris, kurš, līdzīgi kā neprofessionāls noziedznieks, agri vai vēlu nonāk cietumā = cietumā/zonā, lasi - kādā fotosaitā... un po-etapna ceļo no viena saita uz otru, līdzi ņemot ieradumus un slavu. Purvciema Juris kā tipisks pasažieris ir manīts fotosienā ar identiskām izpausmēm. Tāpat kā citi Vaiduki un Baiduki. :D :D :D
Publicēts: 14.04.11 11:57
 citēt
vo! to jau es saucu par skaidrojumu. k-gan liidz shim nebiju veel ar taadu blogaa saticies. :big_smile:
Publicēts: 14.04.11 12:00
 citēt
Annirs jau sen ir ticis pie Elīzas akounta? :)
Publicēts: 14.04.11 12:04
 citēt
alvils:Annirs jau sen ir ticis pie Elīzas akounta? :)
nē, mani tikai reizi mēnesī ielaiž... :(
Publicēts: 14.04.11 12:04
 citēt
alvils:Annirs jau sen ir ticis pie Elīzas akounta? :)

gan jau ka pasen :bad_smile:
Publicēts: 14.04.11 12:51
 citēt
Paldies pasažierim martc (kas vienkārši cilvēks, tāds pats kā visi pārējie) par izsmeļošo skaidrojumu!

Paldies, Eliza_Lace! Tavs skaidrojumus krasi atšķiras no martc skaidrojuma un uzprasās uz papildus jautājumu: vai līdzdarbošanās vairākos saitos tiek uzskatīta par kaut ko nepieklājīgu vai nosodāmu? Paldies!
P.S. Sevi nekādā gadījumā neuzskatu par fotoamatieri (pārāk liels gods), esmu vienkārši cilvēks, tāds pats kā visi pārējie, kura rīcībā nonācis fotoaparāts...
Publicēts: 14.04.11 12:57
 citēt
enivej - palama pasažieris ir nievājoša. kāda jēga kaut ko skaidrot...
Publicēts: 14.04.11 13:01
 citēt
Eliza_Lace:enivej - palama pasažieris ir nievājoša. kāda jēga kaut ko skaidrot...

Dzive pati par sevi esot bezjēdziga , ta vai ta galā nāve :D
Publicēts: 14.04.11 13:03
 citēt
Eliza_Lace:enivej - palama pasažieris ir nievājoša. kāda jēga kaut ko skaidrot...

tāpat kā datoriķiem pacients. Un killeriem klients.
Publicēts: 14.04.11 13:29
 citēt
Eliza_Lace:

Paldies! Tātad palama, pie tam nievājoša... Tādā gadījumā atvainojos martc. Nekādā gadījumā negribēju Tevi aizvainot vai nonievāt, vien atsaucos uz Tavu skaidrojumu... Lūdzu, piedod!

Paldies pārējiem, nu jau viss skaidrāks par skaidru...

Tomēr - kā tad īsti palika ar to darbošanos vairākos saitos... :)
Publicēts: 14.04.11 13:37
 citēt
Annirs (kas te tagad raksta no Elīzas profila) jau arī pats ir ilggadējs pasažieris, ja kas. ;)
Publicēts: 14.04.11 14:22
 citēt
alvils:Annirs (kas te tagad raksta no Elīzas profila) jau arī pats ir ilggadējs pasažieris, ja kas. ;)

Nu ja kā savādāk var vislabāk "Pārzinat problēmu no iekšpuses" lai zinatu no kā brīdināt:):) Jeb kā kadreiz 80/90 mijā teica kads Ancāna spelets čekists "Nebrauciet uz Zviedriju neka laba tur nav , es katru gadu braucu tapec varu apgalvot" :D
Publicēts: 14.04.11 15:13
 citēt
Atkal "cepiens" ne par ko... un nedomāju, ka tā ir nievājoša palama, drīzāk žargons... Mixphoto kārtējo reizi sarunu ievirza komunikācijas ētikas virzienā... :face-smile:
Publicēts: 14.04.11 15:52
 citēt
bet pacepties tach vienmeer var :bad_smile:
Publicēts: 14.04.11 15:55
 citēt
labāk ir uzvārīties, nevis cepties!:bad_smile:
Publicēts: 14.04.11 16:01
 citēt
No šitā secinu, ka visi kas ir vairākos fotosaitos-blogos ir pasažieri :D :D :D
Publicēts: 14.04.11 21:00
 citēt
atljaavos pasmaidiit ;-)))))
Publicēts: 14.04.11 21:33
 citēt
cienīpjamie pasažieri un bezbiļetnieki,nālūšā pītura-slapanā raķešu bāze!
Publicēts: 14.04.11 21:42
 citēt
mums studiju gados naakama apietura bija Oshkalni ;-)
Publicēts: 14.04.11 21:52
 citēt
Oskalnos vilcienaa kaapa iekshaa Kaltenbrunners
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):