Lūdzu, paskaidrojiet, ko fotogrāfijā nozīmē termins "pasažieris"? Vairākkārt esmu sastapusies ar šo apzīmējumu pie bildēm, kurās nav nekāda sakara ar satiksmes līdzekļiem, pat ne ar ceļiem... Arī attiecībā uz mani tas ticis lietots, taču neesmu varējusi to atšifrēt. Paldies!
termins pasažieris tikai plaši lietots ieslodzīto vidē, blogā šo terminu ja nemaldos ievazāja portreti.lv apzīmē vienkārši cilvēku, tādu pašu kā visi pārējie ..
pasažieris ir nepietiekoši pašpietiekams fotoamatieris, kurš, līdzīgi kā neprofessionāls noziedznieks, agri vai vēlu nonāk cietumā = cietumā/zonā, lasi - kādā fotosaitā... un po-etapna ceļo no viena saita uz otru, līdzi ņemot ieradumus un slavu. Purvciema Juris kā tipisks pasažieris ir manīts fotosienā ar identiskām izpausmēm. Tāpat kā citi Vaiduki un Baiduki.
Paldies pasažierim martc (kas vienkārši cilvēks, tāds pats kā visi pārējie) par izsmeļošo skaidrojumu!
Paldies, Eliza_Lace! Tavs skaidrojumus krasi atšķiras no martc skaidrojuma un uzprasās uz papildus jautājumu: vai līdzdarbošanās vairākos saitos tiek uzskatīta par kaut ko nepieklājīgu vai nosodāmu? Paldies! P.S. Sevi nekādā gadījumā neuzskatu par fotoamatieri (pārāk liels gods), esmu vienkārši cilvēks, tāds pats kā visi pārējie, kura rīcībā nonācis fotoaparāts...
Paldies! Tātad palama, pie tam nievājoša... Tādā gadījumā atvainojos martc. Nekādā gadījumā negribēju Tevi aizvainot vai nonievāt, vien atsaucos uz Tavu skaidrojumu... Lūdzu, piedod!
Paldies pārējiem, nu jau viss skaidrāks par skaidru...
Tomēr - kā tad īsti palika ar to darbošanos vairākos saitos...
alvils:Annirs (kas te tagad raksta no Elīzas profila) jau arī pats ir ilggadējs pasažieris, ja kas.
Nu ja kā savādāk var vislabāk "Pārzinat problēmu no iekšpuses" lai zinatu no kā brīdināt Jeb kā kadreiz 80/90 mijā teica kads Ancāna spelets čekists "Nebrauciet uz Zviedriju neka laba tur nav , es katru gadu braucu tapec varu apgalvot"
Atkal "cepiens" ne par ko... un nedomāju, ka tā ir nievājoša palama, drīzāk žargons... Mixphoto kārtējo reizi sarunu ievirza komunikācijas ētikas virzienā...