Ar mazo lenspenu (ota+švamme) un viss čiki bumbās. Investīcija ~8 Ls Tas ir mīts par matricas aizsargstikliņa vārīgumu, lai nokāstu nu pacientiem naudu....
imgfoto:Ar mazo lenspenu (ota+švamme) un viss čiki bumbās. Investīcija ~8 Ls Tas ir mīts par matricas aizsargstikliņa vārīgumu, lai nokāstu nu pacientiem naudu....
Protams ka tā ir pilsētas leģenda jo aizsargslānis ir karbona stikls.
Bļāviens, nu ar kādu ķēpu vajag nosmērēt matricu, lai pēc tam vajadzētu ar slapjo tīrīt? + varbūt vajag nedaudz apdomāties par vielu nezūdamības likumu Regulāri smērējot virsū, it kā bez pēdām iztavaikojošu ķīniešu šķīdumu, nevajag brīnīties, ka pēc tam arvien vairak viss kas līp klāt...
Bet tas tā...tikai manas personīgās domas un katra paša matricas sajāšana ir viņa paša ziņā
Neder, ir speciāls attīrīts saspiests gais KIT komplekts ar visu pūšamo snīpi maxā kaut kur ap 25ls, pats balons 12ls. To izmanto canon servisa centrā, es ari pūšu ar to gaisu un izmantoju mitrās un sausās lāpstiņas.
imgfoto:Bļāviens, nu ar kādu ķēpu vajag nosmērēt matricu, lai pēc tam vajadzētu ar slapjo tīrīt? + varbūt vajag nedaudz apdomāties par vielu nezūdamības likumu Regulāri smērējot virsū, it kā bez pēdām iztavaikojošu ķīniešu šķīdumu, nevajag brīnīties, ka pēc tam arvien vairak viss kas līp klāt...
Bet tas tā...tikai manas personīgās domas un katra paša matricas sajāšana ir viņa paša ziņā
Nu ar kādu ķepu vajag noķēpāt es nezinu bet esmu tīrijis matricas kur pirms tīrīšanas izskatijās ka blura filtrs bildei uzlikts, gadās brīnumi tak Kas attiecas uz slapjo tīrīšanu, reizēm nākas tīrīt kā tik putekļus ar speciālo šķidrumu un lāpstiņām, jo piecep klāt putekļi, it īpaši aukstā laikā kad matrica uzsilst uz tās rodas mikrokondensāts.
chukmasoff:
Filtrēts gais bez kādiem piemaisijumiem, parasti visi baloni kuri domāti klaviaturu un līdzigu lietu tīrīšanai satur ļoti mazu kondensāta daudzumu.
Tu pats saprati, ko uzrakstiji? gais bez piemaisījumiem filtrēts gais gaisu bez kondensāta uz mūsu planētas iegūt NAV iespējams
' Neesmu latvietis tapec var būt nepareizi izteicos, , nu parastajos balonos tas gais nav filtrets.
Oliss: Tu pats saprati, ko uzrakstiji? gais bez piemaisījumiem filtrēts gais gaisu bez kondensāta uz mūsu planētas iegūt NAV iespējams
' Neesmu latvietis tapec var būt nepareizi izteicos, , nu parastajos balonos tas gais nav filtrets.
Nelatvieti, pieliec sērkociņu tam "gaisam" parastajos balonos... Tik vispirms uzgriez 112... "ir speciāls attīrīts saspiests gais KIT komplekts ar visu pūšamo snīpi maxā kaut kur ap 25ls, pats balons 12ls" www.mdfoto.lv... nepamanīji, ka tas "snīpis" IESŪC gaisu?? Tas saucas ežektors. un laukos ar to, tik lielāku, un pie traktora liktu, sū--s tai mucā sūcccc
Tīrīju tikai atsūcot, pūšot neviens nezin, kur to putekli aizpūtīs un pielipinst.Eksperimentējot izdevās atstrādāt tīrīšanas procesu ar standarta putekļsūcēju. Kā darba elementu izmantoju caurspīdīgas, elastīgas šļūtenītes fragmentu (medicīniskās sistēmas elements). Jaunākajam Nikon modelim ir iebūvēta lieliski funkcionējoša putekļu tīrīšanas programma, vēl nav bijusi vajadzība pēc papildus apstrādes.
chukmasoff:
Nelatvieti, pieliec sērkociņu tam "gaisam" parastajos balonos... Tik vispirms uzgriez 112... "ir speciāls attīrīts saspiests gais KIT komplekts ar visu pūšamo snīpi maxā kaut kur ap 25ls, pats balons 12ls" www.mdfoto.lv... nepamanīji, ka tas "snīpis" IESŪC gaisu?? Tas saucas ežektors. un laukos ar to, tik lielāku, un pie traktora liktu, sū--s tai mucā sūcccc
www.mdfoto.lv... Tieši šitais 100% pārbaudīts, nekur neder neko nenosūc. Vispār es tīru tā pat klā servis centrā , sen atpakaļ sanāca stāvet blakus un skatīties kā to dara, nu tas bija gadus 5 atpakaļ, metodes nav mainijušās.
A tas kuru linku es biju ielicis ir tieši pūšanai, tads pats kā serviscentrā izmanto.