forum.gif
Jauns veids kā rakstīt vēstuli - Gmail motion!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jauns veids kā rakstīt vēstuli - Gmail motion!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.11 14:43 labots
 citēt
Vai tu šādi gribētu rakstīt vēstuli draugam ? :D
www.youtube.com...
Publicēts: 15.04.11 14:45
 citēt
hmm...interesanti, bet nē :face-grin:
Publicēts: 15.04.11 14:45
 citēt
Nav tā kā divas nedēļas nokavēts?
Publicēts: 15.04.11 14:49
 citēt
RudeWolf:Nav tā kā divas nedēļas nokavēts?

Tas tev sagādā kaut kādas problēmas?
Publicēts: 15.04.11 14:57
 citēt
Janbo:

nē, nu vispār jau nē, bet tad jau varēji līdz 1. aprīlim nākamgad pacensties... joks tas ir :D
Publicēts: 15.04.11 15:00
 citēt
versatile:
Janbo: Tas tev sagādā kaut kādas problēmas?

nē, nu vispār jau nē, bet tad jau varēji līdz 1. aprīlim nākamgad pacensties... joks tas ir :D

Nu to es sapratu , ka tas nav nopietni domāts , bet , ja šādu lietu reāli izdomātu , tu būtu gatavas tā rakstīt ?
Publicēts: 15.04.11 15:01
 citēt
Janbo:

Jā. Man humora izjūta aktivizējas tikai vienreiz gadā.
Publicēts: 15.04.11 15:04
 citēt
Es esmu spēlējis visādus Wii un citus motion sensor brīnumus- galvenais trūkums ir feedback neesamība. Plus vēl vicināšanās gaisā ir nogurdinoša.
Publicēts: 15.04.11 18:00
 citēt
RudeWolf:Plus vēl vicināšanās gaisā ir nogurdinoša.

Nu pag, tā jau man šķiet ir galvenā priekšrocība - ir tomēr starpība vai sīcis rukā datorspēles caurām dienām nekustīgi sēžot krēslā, vai uzspēlē to wii un kaut vai nedaudz, bet tomēr izkustās ;)
Publicēts: 15.04.11 18:09
 citēt
CerambyX:
RudeWolf:Plus vēl vicināšanās gaisā ir nogurdinoša.

Nu pag, tā jau man šķiet ir galvenā priekšrocība - ir tomēr starpība vai sīcis rukā datorspēles caurām dienām nekustīgi sēžot krēslā, vai uzspēlē to wii un kaut vai nedaudz, bet tomēr izkustās ;)

Vai nu es svaigā gaisā ar draugiem voļļuku vai badmintonu spēlēju... Vai arī piesmakušajā istabā stundām vien jau piekto reizi izeju Fallout 2, Baldurs Gate un Planescape Torment.
Publicēts: 15.04.11 18:16 labots
 citēt
Bet nu ja ir sīči, kam nav draugi ar ko voļļuku vai badmintonu uzspēlēt, tad labāk lai šis kapā wii nevis Fallout 2 uz pc :D
Publicēts: 15.04.11 18:20
 citēt
ne ko no tā nesapratu, un vispār nezinu ka ir pareizi raxtit vbai nepareizi, manas vēstules nepārsniedz 2-3 teikumu līmeni, un bieži tur ar linkiem piemetats. a ar draugiem vispār nesaraxtos, bet sazvanos vai pa skype catoju, a epasts tas ir vairāk darba vajadzībām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):