Sveiki visiem! Interesētu varbūt kāds te pārdod printeriem krāsas? Man interesējošā printera krāsas www.epson.com... Pats printeris www.epson.com... Veikalā pa vienu kartridžu izdot 16ls (Elkor cena) , ja ņem kopā , ka kopā ir 6ši kartridži , ir žēl izdot naudu. Zinu , ka , laikam , uz lāčplēša ielas , ir kantorītis , kur visus 6šus kartridžus varēja nopirkt par nepilniem 22viem latiem. Bet varbūt kāds ar tiem kartridžiem tepat blogā ņemās ?
Jā, jā un printēsi apmēram tāpat, kā šie pareizrakstībā: [url=http://www.sublimacija.lv/shop59.html
]http://www.sublimacija.lv/shop59.html
[/url] Es saprotu tavu mīlestību uz krieviem... Būsi pārsteigts, bet izdrukas neatšķiras no angļu... Vispār jau fobijas, ja traucē, ir jāārstē.
Man negatīva pieredze ar pildītiem kārtridžiem, līdz ar to arī saskatu šā biznesa mentalitātes faktoru... Un tintes, kuras būs šķidrākas un ķepīgākas par oriģinālajām arī, kas raksturīgi, tirgos Tavi mīļie. Un varēs arī sarunāt lētāk, bez nodkļiem, vai ne?
Es saprotu tavu mīlestību uz krieviem... Būsi pārsteigts, bet izdrukas neatšķiras no angļu... Vispār jau fobijas, ja traucē, ir jāārstē.
Man negatīva pieredze ar pildītiem kārtridžiem, līdz ar to arī saskatu šā biznesa mentalitātes faktoru...
Blogā tas jautājums tik apspriests, ka pieminēt negribas. Lai neskartu rusofobu jūtas teikšu Gētes valodā, jedem das seine... un vēl, tie NTPS tirgotāji pat bez maksas piedāvā izmēģināt to sistēmu, patīk, ņem, nepatīk, neņem.
Eltons:Un varēs arī sarunāt lētāk, bez nodokļiem, vai ne?
Kā man supergodīgie nodokļumaksātāji patīk... Nevajag visus pēc savas frizūras cirpt... Tos NTPSus un tintes es tiešām pērku ar PPR un bezskaidras naudas norēķinu, sarunāt nav jēgas, tāpat lēti.
Viss jau likumsakarīgi... kravcovu bizness, serviss, attieksme, nodokļu nemaksāšana neabšaubāmā komplektā šajā valstī. Un jums, kalpa sindroma dvēselītēm tieši tas vajadzīgs, ka tik lētāk, silti un miers mājā...
Eltons:Viss jau likumsakarīgi... kravcovu bizness, serviss, attieksme, nodokļu nemaksāšana neabšaubāmā komplektā šajā valstī. Un jums, kalpa sindroma dvēselītēm tieši tas vajadzīgs, ka tik lētāk, silti un miers mājā...
Un 'īstie' latvieši ir balti un pūkaini - nekad nezog, dzīvo godīgi utt
leetie CIS gali sagaadaas galvassaapes ar profileeshanu kaa arii galvu var nojaat momentaali. ne leetos galus shaadam printerim, laikam, nerazho. man ir compatiblje kaartridzhi, viena kasete - 8 eur. njem vairumaa un pa 20 eur (tobish Tavu apmaksu ) varu noorganizeet piegaadi pie durviim. viena tanka tilpums = 18.2 (origjinaalajiem = 13ml) varu arii pastaastiit kaa taadus pasham uzpildiit (origjinaalos, protams), bet tad vajag ij kraasu sapirkties pa priekshu, ij veel visaadus shtruntus, plus paarpildiishana baigaakaa kjeepa
lkz:leetie CIS gali sagaadaas galvassaapes ar profileeshanu kaa arii galvu var nojaat momentaali. ne leetos galus shaadam printerim, laikam, nerazho. man ir compatiblje kaartridzhi, viena kasete - 8 eur. njem vairumaa un pa 20 eur (tobish Tavu apmaksu ) varu noorganizeet piegaadi pie durviim. viena tanka tilpums = 18.2 (origjinaalajiem = 13ml) varu arii pastaastiit kaa taadus pasham uzpildiit (origjinaalos, protams), bet tad vajag ij kraasu sapirkties pa priekshu, ij veel visaadus shtruntus, plus paarpildiishana baigaakaa kjeepa
Nu gan sasmīdināji. Pajāt, kā to tinti līdz galvai dabū. Profils atkarīgs no tintes sastāva, tātad - oriģinālā vai kreisā. Kreisajos kārtridžos tā pati tinte, kas CISos. Par pildīšanu vispār jautri, pasaki, ka ar CIS krāsas šķības, un nākošā teikumā, teksts - lej to šķībo zampu oriģinālajās bundžās, mož taisna paliks. Pēc fizikas likumiem CIS ir mazāk kait;igs galvai, vienreiz atgaiso, un viss, ja neizdrukā tukšu, nekādu gaisa burbuļu ne putekļu, tintes spiediens ar konstants.
esi informeets, ka tintes sataavs atkaraajas tikai un vieniigi no razhotaaja? kaa arii par to, ka tie sastaavi ir dazhaadi? kreisajos kaartridzhos, taa pat kaa cis'os tie atshkjiraas tik pat ljoti, arii profileeshana katram sava (neteicu, ne mirkli, ka profileeshana attiecas tikai uz cis. toties neorigjinaalos kaartridzhus (runaaju par konkreeto piedaavaajumu) esmu sviedis ieksh ne vienam vien klientam un kraasu korigjeeshana, ja ir bijusi nepiecieshama, tad tikai minimaala). nevajag mekleet manaa tekstaa to kaa tur nav. es piedaavaaju dazhaadus variantus kaa risinaajumus. Tu CIS esi lietojis? Par kaadu Tu spiedienu runaa? manam cis'am ik pa briidim iepeld kaadaa caurulee kaads gaisa burbulis, part to galvu nelauzu, pirmkaart jau taapeec, ka neviens cis, ne viens tanks taa pat nav hermeetiski nosleegts un gaisam nonaakot kasetee nekas nenotiek. vai origjinaalos tankus esi pildiijis? tad noteikti arii esi zinoshs par to, ka printeris nesver tanku peec svara, bet gan lasa informaaciju no chipa, kas burtiski izsleedz Tavu varbuutiibu par iedomaato gaisa burbulju nonaakshanu sisteemaa (galvaa utt), protams, arii atkaraajaas no taa vai jeedz to tanku uzpildiit... arii peec fizikas likumiem - skjidrums gaisu izspiezhj, secinaajumsus, noteikti, ka izvilkt speesi pats..
Kādus pāris spaiņus tintes būšu izlaistījis pa kārtridžiem... Cis arī lietoju kādu laiciņu... Gaisa burbuļi bīstami galvā esošajiem kapilāriem, hidrodinamiku skaidrot gudrīšiem pat nesākšu. Jauku visiem sestdienu.
Elmarss:Kādus pāris spaiņus tintes būšu izlaistījis pa kārtridžiem... Cis arī lietoju kādu laiciņu... Gaisa burbuļi bīstami galvā esošajiem kapilāriem, hidrodinamiku skaidrot gudrīšiem pat nesākšu. Jauku visiem sestdienu.
nu esmu izleejis, paarsimt litrinjus, pa dazh ne dazhaadiem arii arii cis lietoju kaadu laicinju, tik vott, ar gaisa burbulju probleemaam (tphu, tphu, tphu) veel neesmu saskaaries. arii jauku ..
Es jau divus gadus pasūtu Ebay.de no pārdevēja Tintenpool-de un problēmu nav. Tevis pieminētais komplekts izmaksā EUR 19.90 - komplektā ir 8gb. melnie kārtridži un krāsainie no katra pa 6gb.