Tas jau nav dokumentālais foto- galvenais čtoby smuky bylo. Pofig- var kaut šopā trīs kājas vai krūšas uzklonēt. Cita lieta, ka desmitgadīgā Anniņa pēc tam skatīsies spīģelī un brēks- "ES ESMU PRETĪGA!" Un Jānītis, kad būs ticis pie Anniņas jaukumiem pāris gadus vēlāk nodomās- "LOL, bet žurnālos tak ir savādāk!"
RudeWolf:Tas jau nav dokumentālais foto- galvenais čtoby smuky bylo. Pofig- var kaut šopā trīs kājas vai krūšas uzklonēt. Cita lieta, ka desmitgadīgā Anniņa pēc tam skatīsies spīģelī un brēks- "ES ESMU PRETĪGA!" Un Jānītis, kad būs ticis pie Anniņas jaukumiem pāris gadus vēlāk nodomās- "LOL, bet žurnālos tak ir savādāk!"
Tā ir vecākiem atrisināma ķeza. Pašam vairs nav aktuāli, bet pēdējā laikā divām paziņu meitām esmu uz datora rādījis, kā taisa skaistules. Tādu kā te un līdzīgu paraugu netā pietiek. Senāk vienu mammu pac izdaiļoju, lai meitai skaidrība. Spriežot pēc vecāku atsauksmēm, darbojas, pašapziņa kāpjot. Vēl jāpieskaita, ka katra tīne ar jauniegūto gudrību izlielīsies bariņam draudzeņu. Kirdik žurnaļnomu fotoisskustvu.