forum.gif
Canon EOS 5D Mark III
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 5D Mark III
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.11 10:19
 citēt
www.cameragearguide.com...

26.4 million effective pixels
ISO expandable to 102,400
19 point AF system, 3 cross-type points
DIGIC 5
4.9 fps continuous shooting
63-zone iFCL metering
1.04 million dot LCD
Improved camera grip
Improved pentaprism, approximately 100% frame coverage
released mid-year
Publicēts: 18.04.11 10:31
 citēt
kruta, ISO sasniedzis beidzot nikon D5100 līmeni! :bad_smile:
Publicēts: 18.04.11 10:36
 citēt
High speed filmēšana nava? būtu tākā laiks...
Publicēts: 18.04.11 11:01
 citēt
Vilks:www.cameragearguide.com...

DIGIC 5
63-zone iFCL metering
1.04 million dot LCD
Improved camera grip
released mid-year

Tu zinu cik daudz tādu 5d mark III jau ir bijuši... simtiem... pagaidīšu kamēr pats Canons kaut ko pateiks. Kaut gan man vairāk interesē, ko viņi par 1Ds ir izdomājuši.
Publicēts: 18.04.11 11:14 labots
 citēt
Senders:
Vilks:www.cameragearguide.com...

DIGIC 5
63-zone iFCL metering
1.04 million dot LCD
Improved camera grip
released mid-year

Tu zinu cik daudz tādu 5d mark III jau ir bijuši... simtiem... pagaidīšu kamēr pats Canons kaut ko pateiks. Kaut gan man vairāk interesē, ko viņi par 1Ds ir izdomājuši.
Visus canonikonus pārkals par sony:face-glasses:
Publicēts: 18.04.11 12:17
 citēt

www.canonrumors.com...

1Ds varetu vilkt 37 megapixeliem
Publicēts: 18.04.11 12:43 labots
 citēt
Vilks:

www.canonrumors.com...

1Ds varetu vilkt 37 megapixeliem

Jebkura gadijuma CENA vinjam bus nenkonkuretspejiga visdrizak:) Piemarm 40 miljonigas videjais formats kautkads PENTAX KIT maksa ~8t Ls :) Ja 1Ds MARK IV bus kaut 5-6 verts vins vair nebus konkurentspejigs :) Ne velti loti daudz ir Ds MARK II tecju Ds MARK III ir jau ieverojami mazakk domaju ka Ds MARK IV bus vel mazak. Vienkarsji Ds MARK III bilde izradijas pec savam asuma un kontrsata utt ipasjibam atpaliek no 3x letaka 5D MARK II un daudzi kas bildeja ar Ds MARK II tapec vienkarsji nenam vairs Ds MARK III bet gan 5D MARK II :):) Kautgan DARBA Ds MARK III un 5D MARK II nevar salidzinat ne pec esrtuma ne pec precizitates ne pec iespejam kur nu vel izturibas tad BILDE attels ka tads 5D MARK II ir labaku asumu un mazaku kontrastu lielaku dinamisko diapazonu neka Ds MARK III :):) PIRMIE kas to uzkera tie kas Kazas bilde.
Publicēts: 18.04.11 14:10
 citēt
Publicēts: 18.04.11 14:50
 citēt
Vot kas man nepatīk šajās brendu gonkās ir tas,ka nopietnās FOTOkamerās bāž iekšā to video filmēšanu.Nu labi,lai jau būtu telefonos priekš dundukiem,lai jau būtu sākuma līmeņa aparātos iesācējiem-universāļiem,kuri vēl nav izdomājuši ko tad īsti darīs.Te takš runa par dārgām kamerām priekš nopietniem cilvēkiem.Ja gribēs nopietni filmēt,tad arī skatīsies pēc attiecīgas tehnikas.Un ja grib nopietni fočēt,tad pērk nopietnu fočiku.Manuprāt tās ir ļoti atšķirīgas lietas,lai gan ir jau kas kopējs.Īsāk sakot-ja kaut kas der visam,tad tas īsti neder nekam.:face-glasses:Skaneris,printeris,kopētājs un fakss ar kafijas vārītāju vienā kastē un neviens visā ofisā nemāk ar to rīkoties!:face-grin:
Publicēts: 18.04.11 15:15
 citēt
viecha:Vot kas man nepatīk šajās brendu gonkās ir tas,ka nopietnās FOTOkamerās bāž iekšā to video filmēšanu.Nu labi,lai jau būtu telefonos priekš dundukiem,lai jau būtu sākuma līmeņa aparātos iesācējiem-universāļiem,kuri vēl nav izdomājuši ko tad īsti darīs.Te takš runa par dārgām kamerām priekš nopietniem cilvēkiem.Ja gribēs nopietni filmēt,tad arī skatīsies pēc attiecīgas tehnikas.Un ja grib nopietni fočēt,tad pērk nopietnu fočiku.Manuprāt tās ir ļoti atšķirīgas lietas,lai gan ir jau kas kopējs.Īsāk sakot-ja kaut kas der visam,tad tas īsti neder nekam.:face-glasses:Skaneris,printeris,kopētājs un fakss ar kafijas vārītāju vienā kastē un neviens visā ofisā nemāk ar to rīkoties!:face-grin:

Nu te gan es tev nepiekritisu un pat atlausos pateikt, ka esi ljoti talu no patiesibas. Dazi 5d 7d perk tikai ka video kameras un tas ari ta lieto. Tagad ir vesela indrustija izveidojusies, ka uz to vien strada. Lai saliktu normalu komplektu kopa 5d, objektivi, pricendali stabilitatei, monitori, sliedes, blendes, utt utjp ir jaatdod stipri mazak, neka tadu pasu komplektu no tevis pieminetajam videokameram. Tapec viss nav tik vienkarsi
Publicēts: 18.04.11 15:15
 citēt
viecha - bshit. Shobrīd lētākā iespēja NORMĀLI filmēt ir tieši ar dSLR. Tas ka Tev, kā fotogrāfam, tā video fīča nav vjadzīga ir viens - tikpat labi varētu klausīties no gana nopietniem video večiem ka da nu nah tos 20+mpix, ja pietiek ar 1920x1080, labāk būtu 100fps iebāzuši...
Publicēts: 18.04.11 16:04
 citēt
Bet es šeit viecham piekritīšu. Nez kādēļ man jāmaksā par to, ko nelietoju un lai man nemēģina iestāstīt, ka tā videopribluda, kas tur iekšā, maksā 1,20 Ls. Un vēl tie, kuri grib TIKAI filmēt, arī papildus maksā par augstas klases fotokameru.
Kaut kas līdzīgs, ja visa autorūpniecība pārietu tikai uz amfībijām.
Publicēts: 18.04.11 16:15
 citēt
Bet paga. Video fīča jau nav kā papildus kaut kādas detaļas. Ir tā, ka esošā fototehnika izaugusi tik tālu, ka tikai ar softa papildinājumu var veikt filmēšanu. Ja noņems video fīču, no tā tev foto kamera nepaliks krutāka un netaisīs labākas bildes. Ja nepatīk video fīča, tad vienkārši neizmanto!
Ja ražotājs noņems video fīču, foto kamera tāpat maksās tieši tikpat, tikai būs photo edition un video edition, ar vienādām cenām, vienādām iekšām, bet dažādiem softiem, kurus tāpat crackeri paņems un apčakarēs.

Ja tehnoloģijas ļauj, tad lai taču ir!

Es arī nenēsāju vairs telefonu, mūzikas atskaņotāju, gps iekārtu, modinātāju un datoru (priekš interneta) visur, kur dodos, tas viss man ir mobilajā telefonā. Un tas taču ir ērti!
Publicēts: 18.04.11 16:18
 citēt
UG-photo:Bet paga. Video fīča jau nav kā papildus kaut kādas detaļas. Ir tā, ka esošā fototehnika izaugusi tik tālu, ka tikai ar softa papildinājumu var veikt filmēšanu. Ja noņems video fīču, no tā tev foto kamera nepaliks krutāka un netaisīs labākas bildes. Ja nepatīk video fīča, tad vienkārši neizmanto!
Ja ražotājs noņems video fīču, foto kamera tāpat maksās tieši tikpat, tikai būs photo edition un video edition, ar vienādām cenām, vienādām iekšām, bet dažādiem softiem, kurus tāpat crackeri paņems un apčakarēs.

Ja tehnoloģijas ļauj, tad lai taču ir!

Es arī nenēsāju vairs telefonu, mūzikas atskaņotāju, gps iekārtu, modinātāju un datoru (priekš interneta) visur, kur dodos, tas viss man ir mobilajā telefonā. Un tas taču ir ērti!

Nu tagad tevi noēdīs bez kauliem...:)
Publicēts: 18.04.11 16:20 labots
 citēt
A lai ēd, man bieza āda un uz neargumentētiem bla bla bla tikai pasmaidu! :)

Un diez vai vispār tas, ka kāds fotoblogā negrib kaut ko, ietekmēs gigantiskos ražotājus savos ražošanas plānos. Domājams, ka viņu pētījumi ir daudz spēcīgāks arguments. Manuprāt, lielākā daļa jauno pircēju tikai priecāsies, ka ir papildus fīča.
Publicēts: 18.04.11 16:57
 citēt
Man par to video vairāk pofig. Galvenais, lai tas nesāk no kameras korpusa noēst fotogrāfijai domātās pogas. Bet to visu var novērst pogas pārprogrammējot. Un izskatās, ka Canon ar savu 60D ir izlēmis atsevišķas kameras vairāk pielāgot video. Tā, ka fotokameras nekur nepazudīs.

Man drīzāk forši liekas, ka tagad visādi kinoamatieri var uzņemt savas filmas ļoti augstā tehniskajā kvalitātē. Tas veicina radošumu un inovācijas.
Publicēts: 18.04.11 17:03
 citēt
Video fīča ir ļoti laba lieta iekš spoguļkamerām. Piemēram, man tagad, kad braucu kādā ekspedīcijā, nevajag līdzi gan fotoaparātu, gan video kameru, ir divi vienā un kvalitāte atbilst gan priekš laba foto, gan labam video. Tā pat ja sēžu slēpnī, es varu gan nobildēt, gan nofilmēt un uz muguras nav līdzi jāvazā nezin cik daudz tehnikas. Protams tiem, kas studijās strādā, tiem cits storijs.
Publicēts: 18.04.11 18:25
 citēt
Piekrītu,ka līdz ar jūtūbi video ir baisi populārs.Tomēr jautājums paliek-cik tas ir vai nav tālu no fotografēšanas.Bendiks teica savā laikā,ka jau bildēt uz m/b negatīva un ņemt otru kameru ar krāsu dipiņu līdz ir samērā bezcerīgi.Vai nu viens,vai otrs.Bet ne abi reizē.Bet te vēl statisks un kustīgs...?Vai tik nebūs krasi atšķirīgas lietas?Bet patiešām no filmēšanas ne h nejēdzu un iespējams iebraucu auzās....:face-sad:
Publicēts: 18.04.11 18:32
 citēt
Šim viechas punktam gan var piekrist. Tiesa tā jau ir katra paša spēja vai nespēja apvienot abas lietas - foto un video. Es personīgi nespēju - tāpēc, lai arī man tā videofīča aparātā ir, es nemaz neslēdzu iekšā, jo labāk tad darīt vienu lietu kārtīgi (foto) nekā divas lietas štruntīgi. Bet tas es tik tāds (un viecha :D) - noteikti ir cilvēki, kam sanāk gan labas fotogrāfijas, gan labus 'viģikus' cepj augšā ;)
Publicēts: 18.04.11 18:45
 citēt
es ar savu 40D arī mierrīgi varu filmēt, vajaga tikvien kā garu vadu līdz kompim... :)
Publicēts: 18.04.11 18:56
 citēt
RudeWolf:Tas veicina radošumu...

Novecojis esi, pareizi būs kratīkl... krītamo... kretīn... ak pareizi - kreativitāti!
Publicēts: 19.04.11 10:59
 citēt
Interesanta reklāma:

www.youtube.com...

Pēc noskatīšanās iesaku attīt atpakaļ un kārtīgi apskatīties ko rāda 21 sekundē...
Publicēts: 19.04.11 11:28
 citēt
Senders:Interesanta reklāma:

www.youtube.com...

Pēc noskatīšanās iesaku attīt atpakaļ un kārtīgi apskatīties ko rāda 21 sekundē...

Vadu mudzeklī iepiņķerēts Canon spriežot pēc štekera vietas , NIKON ir priekšā:)
Publicēts: 28.04.11 11:44
 citēt

www.youtube.com...

Tieši tā. HDDSLR dod iespēju talantīgiem džekiem ar mazākiem ieguldījumiem sasniegt lielas lietas un radīt kvalitatīvu rezultātu! Mūsu pašu studenti, režisori un operatori. Jūs domājīet, ka pirms 5 gadiem viņi gandrīz katrs varēja savus kursa darbus safilmēt tik baudāmā FullHD kvalitātē? Nemaz nerunājot par Dof iespējām, filmēšanu ar dabīgo gaismu tur kur tas pirms tam bija iespējams tikai ar ļoti daŗgu tehniku...

Paskatieties vairāk Vimeo puikas nevis Youtube.
Publicēts: 28.04.11 12:19 labots
 citēt
Billy:filmēšanu ar dabīgo gaismu tur kur tas pirms tam bija iespējams tikai ar ļoti daŗgu tehniku...

Ja prasmīgs un intresants filmējums un kas ļōti būtiski MONTĀŽA tad tiēšām SUPER vimeo.com... , bet vairumā gadījumu tāpat pelēka garlaicība prastu lomogrāfu stilā:)
Publicēts: 28.04.11 12:29
 citēt
Rekur pašmāju darbs: vimeo.com...
Publicēts: 28.04.11 12:32
 citēt
Rekur ļoti labs piemērs par to ko var izdarīt: vimeo.com...
Publicēts: 28.04.11 13:59 labots
 citēt
Billy:Rekur pašmāju darbs: vimeo.com...

Jā Reinis tas ir forši protams , dies do katram tādu sagatavotību un skolu kā viņam no Foto un Kino video puses. Man joprojām smieklīgākais un interesantākais nosacīti "Latvijas" video škiet tā viņa filmiņa par Truša tērpu vimeo.com... :face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.04.11 14:10 labots
 citēt
Billy:Rekur ļoti labs piemērs par to ko var izdarīt: vimeo.com...

Ja ja jaa , tas ko teicu vēl pirms pāris gadiem Portretu Jurim "Sliedes , krāni , stedicami" taga būs galvenie lameru iesācēju interešu objekts tuvākos gadus , KĀDS FOTO ! Gadžu cena un līmenis AUG nu tik visi būs American cinema @ Beeest offffffff Wedding video :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 28.04.11 16:09 labots
 citēt
Billy:

www.youtube.com...

Tieši tā. HDDSLR dod iespēju talantīgiem džekiem ar mazākiem ieguldījumiem sasniegt lielas lietas un radīt kvalitatīvu rezultātu! Mūsu pašu studenti, režisori un operatori. Jūs domājīet, ka pirms 5 gadiem viņi gandrīz katrs varēja savus kursa darbus safilmēt tik baudāmā FullHD kvalitātē? Nemaz nerunājot par Dof iespējām, filmēšanu ar dabīgo gaismu tur kur tas pirms tam bija iespējams tikai ar ļoti daŗgu tehniku...

Tā kā nākas bieži saskarties un darboties ar un ap filmēšanu , varu pateikt vienu, ka HDDSLR ir protams OK it īpaši platlenķu ziņā, bet tajā poašā laikā ir ļoti daudz mīnusu, un galvenais ir strobēšana. Visos šajos klipos vuis ir uzņemams lēnos apgriezienos, lai strobēšana nelektu ara, pēdejais frīmwars protams ir labāks bet tas nav virsotne. Un visas sliedes gaismas krāni un papildierīces izmaxā tādas summas, ka tā kamera salidzinoši nemaxā vairs neko. Līdz ar to nav jēgas ieguldīt baigo naudu visā aprīkojumā lai uz to parikti sēdinātu virsū kaut kādu sūdainu amatierisku HDDSLR, bet izmantot profesionālās sistēmas, tici man rezultāts ir nesalīdzināms.

Kas attiecas uz to ko pašmāju "talanti" filmē HD vai ne HD kīno pasaule no tā neko neiegūst, tā ir tikai un vien spēlēšanās. Neviens LV serials vai kāda tvfilma nav nekas fenomenāls, un kīnofilmas kuras vairāk vai mazāk ir skatāmas pateicoties operātora darbam par saturu es labāk protams paklusēšu, filmē ne jav vietējie "talanti".
Publicēts: 30.04.11 10:04 labots
 citēt
Ģitārspēle nesalīdzināmi labāka kā tas vido.
Šķiet vairāk par nekontrolētu fokušēšanos, mani "amatnieku" video kaitina krāsu un baltā nebalanss... Konkrētais video, piem., kad filmēts pa gabalu no cilvēka, ir katastrofāli zili-magnētisks un sejas čaļiem varētu iet Krēslas filmā... bet tas nav tāds stils, jo tuvplāni, kur daudz ādas pa kadru pēkšņi gluži norbāli nobalansējušies.
Gaismu spēle un kontrasti epizodiski gan šķiet pievilcīgi. Fonā esošie old school radiatori un krēsli no kinoteātra Avangards, protams, arī iespārda...:face-grin:
Publicēts: 30.04.11 12:20
 citēt
chukmasoff: Un visas sliedes gaismas krāni un papildierīces izmaxā tādas summas, ka tā kamera salidzinoši nemaxā vairs neko.

Tieši tā , un to jau es Jurim biju domājis ka INDUSTRIJA ne velti tik vien kā uzrakstīja softu "Filmēšanai" tas ir pavisam citss piķa kāšanas līmenis uz GRABUĻIEM nekā daži objektīviņi un štrunta grabulīši , sliedes stedicami visiespējamākais un visneiedomājamākās FILMĒŠANAS pataises kas maksā fantastiku piķi un ko taga masveidā pērk "Jaunizceptie Vidioti" ot tas tik būs kāsiens uz kāpostu citā līmenī:)
Publicēts: 30.04.11 12:32
 citēt
Lunis:
chukmasoff: Un visas sliedes gaismas krāni un papildierīces izmaxā tādas summas, ka tā kamera salidzinoši nemaxā vairs neko.

Tieši tā , un to jau es Jurim biju domājis ka INDUSTRIJA ne velti tik vien kā uzrakstīja softu "Filmēšanai" tas ir pavisam citss piķa kāšanas līmenis uz GRABUĻIEM nekā daži objektīviņi un štrunta grabulīši , sliedes stedicami visiespējamākais un visneiedomājamākās FILMĒŠANAS pataises kas maksā fantastiku piķi un ko taga masveidā pērk "Jaunizceptie Vidioti" ot tas tik būs kāsiens uz kāpostu citā līmenī:)

Protams runājošo galvu serialus var filmēt ar piecīti, to ari dara gan krievijā gan rietumos, visādus tur sitkomus un ko līdzīgu cep, bet normālai kīno uzņemšanai sākumkomplekts sanāk ap pusmiljonu eiru, un tas ir tikai pieticīgs sākumkomplekts, nerunājot par uzņemšanu ar filmu tas ir vispār tādās venās ka to pavelk tikai lielas kompānijas. A ar HDDSLR nu priekš vidiotiem ir ok, bet tā nav ne kāda jaunā talanta atīstība, vairāk vai mazāk degradācija, jo atšķirība filmēšanā ar fočiku un pro kameru ir nesalīdzināma, un ar HDDSLR var filmēt kāzu klipiņus bildēšana starplaikos un neko vairāk, jo klients tā pat īpaši neatšķir kvalitātes līmeni, bet kad strādā ar nopietniem pro filmētājiem ikdienā tad atšķirība ir redzama pat ļoti.
Publicēts: 05.05.11 18:13
 citēt
Publicēts: 05.05.11 18:29
 citēt
rrreinisss:http://www.alexandrosmaragos.com/2010/12/black-swan-canon-7d.html

Es jau šo brīdi gaidīju..
Bet smieklīgi biku, attesās kanons ar savām dslr un 2 gadu laikā piesmēja visu pro kameru namiņu kas tika būvēts droši gadu desmitus.
Publicēts: 05.05.11 18:51
 citēt
Nu muļķibas tak , tas ka canon kameras tika izmantotas filmas uzņemšanā nenozīmē ka visa filma ar to ir uzņemta ja vismaz kāds no šejienes esošajiem būtu kaut cik zinoš kīno uzņemšanas jomā ta saprastu, ka ir back kameras un front kameras, un tās nav galvenās kameras, visu uzņem ar REDiem vai ar ko līdzīgu ja tā ir digitālā sjomka, visādus papildgadžetus tadus kā canon 5DmkII liek uz backplan vai front plan filmēšanai, tad no visa digitāl„a materiāla ir paķerami kaut kādi kadri montažas laikā kuti nav garāki par 2-3 sekundēm.
Publicēts: 05.05.11 18:57
 citēt
chukmasoff: kaut kādi kadri montažas laikā kuti nav garāki par 2-3 sekundēm.

atslēgas vārds, TOMĒR izmanto.
Publicēts: 05.05.11 19:12
 citēt
betas-apsargs:
chukmasoff: kaut kādi kadri montažas laikā kuti nav garāki par 2-3 sekundēm.

atslēgas vārds, TOMĒR izmanto.

Jā bet ne jav kā te daž labs domā ka nu nopirks HDDSLR un tad nu vares filmēt, lai filmētu ar to pašu 5 piecīti, neskatoties uz strobēšanu, vēl ir vajadzīgs aprīkojums, ar vienu kameru vispār neko jēdzīgu nofilmēt nevar vajag vis maz trīs lai no dažādiem rakursiem paņemtui ainu, bez tam katrai no šīm kamerām nāk aprīkojums kaut kas līdzīgs šim store.zacuto.com... , normālai filmēšamnai vienai kamerai sanāk uzkabinēt visādus pribambasus aptuveni pa pa kādiem 5-7000ls, neskaitot objektīvu.
Publicēts: 05.05.11 19:23
 citēt
chukmasoff:
betas-apsargs: atslēgas vārds, TOMĒR izmanto.

Jā bet ne jav kā te daž labs domā ka nu nopirks HDDSLR un tad nu vares filmēt, lai filmētu ar to pašu 5 piecīti, neskatoties uz strobēšanu, vēl ir vajadzīgs aprīkojums, ar vienu kameru vispār neko jēdzīgu nofilmēt nevar vajag vis maz trīs lai no dažādiem rakursiem paņemtui ainu, bez tam katrai no šīm kamerām nāk aprīkojums kaut kas līdzīgs šim store.zacuto.com... , normālai filmēšamnai vienai kamerai sanāk uzkabinēt visādus pribambasus aptuveni pa pa kādiem 5-7000ls, neskaitot objektīvu.

Nēnu par tiem pričendāļiem es zinu, vairāk es smejos par to pašu elektroniku, ka tam salīdzinoši maz piepūles(laika ziņā) vajadzēja un lielumā ziņā tā ir 5x mazāka.
Publicēts: 05.05.11 19:47
 citēt
nu tas nav tā, REDam piemēram galva ari nav nemaz tik liela, tur visio pričendāļi apkārti apkārt tad tas izskatās monstrīgi, bet pats par sevi nedaudz lielāks tikai par DSLR
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):