Qualified applicants from outside Riga and applicants from diverse ethnic and social backgrounds are encouraged to apply
autsaidrīga - ok, saprotu daiveres etnik en soušel - votzeafak, vēl par daivers sekšal orjentejšen varēja pierakstīt. Kāds šim sakars ar foto, bildēšanu un vispār?
Kas ta tu nezini, ka daiversitī ir gana trendīgs vārdiņš? Vnk, viņi saka, ka grib redzēt raibu publiku. Un, ka lai lauku cilvēki arī nebaidās. Daudzveidīga pieredze, it īpaši komunikācijā, ir diezgan noderīga lieta. Es domāju, ka atslēgas vārds ir diverse experience.
Bariem Blogeru ir bijusi un ne tik blogeru , pasakums pedejos paris gadus pamatigi mainas , vinas no pozitiviem piemeriem ir Vietas nomainja un jau pirms pirms paris gadiem izimejusies diferenceta meistaru izvele , ir gan divainji "Konceptualisti" gan loti nopietni intresanti autori.
chukmasoff:es nebrauktu ja ari būtu jaunāks, ko tur darīt? da neko, tukšu filozofiju klausīties...
Labāk sēdēt savā sulā un vārīties?
kurš teica ka es savā sulā tikai sēžu un vāros, man ir kur braukt un ko darīt daudz lietderīgāk un interesantākās vietās.Un bez tam mani vairāl kā uz 1 dienu no darba neviens nepalaiž, ja tas nav darba norīkojumā.