forum.gif
Ūdens dubļu izturīgs telefons
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ūdens dubļu izturīgs telefons
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.11 17:11
 citēt
Kāds var ieteikt kādu mobīlo, ko varētu gan dažreiz zemē nomest un kādā peļķē iemest. Prasu tāpēc, ka vienīgais, ko atradu ir Samsung B2710, kas būtu ūber kruts, bet tikai kamera švaka. Ja viņam būtu kādi 5Mpix, tad būtu ideāli. Moš kāds zin kādu citu modeli. Iegāju nokia mājas lapā un visā tajā burzmā neko nesapratu.

Davai bez spama lūdzu, cilvēkam dāvana jāatrod līdz sestdienai un vēl jānopērk:)
Publicēts: 20.04.11 17:21
 citēt
Publicēts: 20.04.11 17:22
 citēt
Es savulaik savam vecajam uzdāvāju vien Samsung , beigās šim vienreiz ievēlās no kabatas krāsas spainī kuru šis jauca ar mikseri , neko izķeksēja noskaloja un gāja vēl ilgi , fočiku šams gan neizmanto :):)
Publicēts: 20.04.11 17:47
 citēt
Vispaar jau neviens razjotaajs nav ieintereseets taadus aparaatus taisiit.
Reaali bija pirms kaadiem 7 gadiem viena nokjele, kas bija labi nokomplekteeta ar fiichaam un uudens/triecienu izturiiga. MAn braalis veljoprojaam to lieto. jau 7. gadu.... nu, knapi ko var redzeet ekraanaa, jo saskraapeejies pamatiigi, bet peljkjees padziivojies un kritis ljoti daudz. Nu ja... ar to es gribeeju teikt, ka taadi telefoni ir zelta veerti, bet neviens no razjotaajiem nav ieintereseets taadus feinos tasiit. Kas tad buus, ka visi nopirks pa trubai un lietos gadus 10.

Nopirku to samsung par ko te runaa. ljoti vienkarsh un bez visaadiem briinumiem. Lukturiits ir :)
Baterija neeeenormaali speeciiga. Pirms nedeeljas nopirku un pagaidaam 2 sviitrinjas nokritushas. Vel stock uzlaade...
gaidiishanas rezjiimaa baumo ka 2 meeneshus velk. ticu, ka taa vareetu buut.

kamera gan nekaada. vispaar par to var aizmirst. tad jau labaak kabataa neesaat liidzi mazo ziepi

kopeejais mans viedoklis. Ljoti labs telefons prieksh cilveekiem, kam vajag vienkaarshu trubu zvaniishanai un SMS. veca gada gaajuma cilveekiem un NE-tiinjiem
Publicēts: 20.04.11 17:53 labots
 citēt
Senders:ko atradu ir Samsung B2710, kas būtu ūber kruts, bet tikai kamera švaka. Ja viņam būtu kādi 5Mpix, tad būtu ideāli.

A kam Tev tam samsungam kameru lielāku, bildes taču nedrukāsi, un baigo apstrādi ar lielu kropošanu tak arī netaisīsi. Bet tie samsunga 2Mpix ir 1600x1200 pix (3:4 formāts), bet Full HD monitora/TV rezolūcija ir 1920x1080 pix (16:9). Tā kā tās bildes pat pilnā izmērā (dēļ augstuma 1200pix) ne uz FullHD monitora, ne uz FullHD TV neielīdīs, kur nu vēl uz mazākas rezolūcijas monitoriem/TV.

Un pat ja drukāsi 10x15, tad tādam izmēram rezolūcija ap 250dpi ir pilnībā pietiekama.
Publicēts: 20.04.11 18:03
 citēt
Dambis:Vispaar jau neviens razjotaajs nav ieintereseets taadus aparaatus taisiit.
Reaali bija pirms kaadiem 7 gadiem viena nokjele, kas bija labi nokomplekteeta ar fiichaam un uudens/triecienu izturiiga. MAn braalis veljoprojaam to lieto. jau 7. gadu.... nu, knapi ko var redzeet ekraanaa, jo saskraapeejies pamatiigi, bet peljkjees padziivojies un kritis ljoti daudz. Nu ja... ar to es gribeeju teikt, ka taadi telefoni ir zelta veerti, bet neviens no razjotaajiem nav ieintereseets taadus feinos tasiit. Kas tad buus, ka visi nopirks pa trubai un lietos gadus 10.

Nopirku to samsung par ko te runaa. ljoti vienkarsh un bez visaadiem briinumiem. Lukturiits ir :)
Baterija neeeenormaali speeciiga. Pirms nedeeljas nopirku un pagaidaam 2 sviitrinjas nokritushas. Vel stock uzlaade...
gaidiishanas rezjiimaa baumo ka 2 meeneshus velk. ticu, ka taa vareetu buut.

kamera gan nekaada. vispaar par to var aizmirst. tad jau labaak kabataa neesaat liidzi mazo ziepi

kopeejais mans viedoklis. Ljoti labs telefons prieksh cilveekiem, kam vajag vienkaarshu trubu zvaniishanai un SMS. veca gada gaajuma cilveekiem un NE-tiinjiem

Bet vispār Samsung ir kā fotoaparātu Sony, varbūt viņi beidzot ir uzkāpuši stikla kalnā un izveidojuši normālu trubu.. Jo viņi defaultā ir mēsli.
Publicēts: 20.04.11 18:05
 citēt
betas-apsargs:

Bet vispār Samsung ir kā fotoaparātu Sony, varbūt viņi beidzot ir uzkāpuši stikla kalnā un izveidojuši normālu trubu.. Jo viņi defaultā ir mēsli.

Sen tā vairs nav. Pirms gadiem 10 man fāterim samsungs bija - sūds bija pēdējais, bet tagad sieva jau divus gadus lieto, problēmu nekādu, meita pusgadu lieto - arī nekādu problēmu. Pats gan līdz samsungam vēl neesmu ticis :)
Publicēts: 20.04.11 18:10
 citēt
RobertsJ:
betas-apsargs:

Sen tā vairs nav. Pirms gadiem 10 man fāterim samsungs bija - sūds bija pēdējais, bet tagad sieva jau divus gadus lieto, problēmu nekādu, meita pusgadu lieto - arī nekādu problēmu. Pats gan līdz samsungam vēl neesmu ticis :)

Nu labi, ja runājam par"bar" telefoniem, tad teorētiski jā, bet kad vēl modē bija atveramie, tad gan.. nujā. Tie samsungi bija katastrofa, visi pēc kārtas.
Viņiem interfeiss arī nav laps. Neredzu tomēr iemeslu kāpēc viņi būtu jāpērk, ne cena, ne kvalitāte nav pārāka par to pašu prasto Nokiju.
Publicēts: 20.04.11 18:14
 citēt
betas-apsargs:
Nu labi, ja runājam par"bar" telefoniem, tad teorētiski jā, bet kad vēl modē bija atveramie, tad gan.. nujā. Tie samsungi bija katastrofa, visi pēc kārtas.
Viņiem interfeiss arī nav laps. Neredzu tomēr iemeslu kāpēc viņi būtu jāpērk, ne cena, ne kvalitāte nav pārāka par to pašu prasto Nokiju.

Man sievai ir tieši atveramais Samsungs. Un man ar pēdējām trijām E nokiām gan ir problēmas bijušas pietiekami.
Publicēts: 20.04.11 18:18
 citēt
RobertsJ:
betas-apsargs:

Man sievai ir tieši atveramais Samsungs. Un man ar pēdējām trijām E nokiām gan ir problēmas bijušas pietiekami.

ūja, ūja.. sīvi, sīvi. Nu labi, laikam jau samsungs ir labojies šajā ziņā un ir iemīdijies telefonu tirgū.
Publicēts: 20.04.11 18:44
 citēt
Nokia 5110 :big_smile: :grimace:
Publicēts: 20.04.11 18:51
 citēt
Oliss:Nokia 5110 :big_smile: :grimace:

Man tieši viens plauktā mētājas. Vienīgi būtu jānopulē pirms dāvināt:)
Publicēts: 20.04.11 19:05
 citēt

par dubljiem un uudeni shaubos, bet riekstus gan var skaldiit :bad_smile:
Publicēts: 20.04.11 19:49
 citēt

šitam aparātam respect!
Publicēts: 20.04.11 20:30
 citēt
Tas samsung arī būs vienīgais reāli atrodamais izturīgais telefons.
Sonim ir pēc velna dārgi un izturības ziņā palieli brāķi,pārējais ir gana liela eksotika lai nebūtu vērts iespringt.
Publicēts: 20.04.11 20:59
 citēt
tāds diezgan ūdensdrošs bija kādreiz viens ericcsons, modeli neatceros, bet, tam bija antena tāda kā bebra aste.. Bet, foto funkcijas gan vēl tajā laikā telefonos nebija, toreiz ar tiem tikai zvanīja un ar jaunākajiem sūtija sms.. :D
Publicēts: 20.04.11 21:01
 citēt
bet, tagad paskatījos netā, uzgāju šādu: www.clove.co.uk...
tīri vai pašam ieinteresēja.. :)
Publicēts: 20.04.11 21:09
 citēt
ā,jā,šīgada sākumā JCB savu līniju prezentēja... bet nu tas pagaidām eksotikas plauktiņā noliekams.
Publicēts: 20.04.11 21:20
 citēt
pavecs, bet izturīgs modelis

NOKIA 5140i
Publicēts: 20.04.11 21:25
 citēt
Varbūt šitādu www.mobius.lv... :what:
Publicēts: 20.04.11 21:28
 citēt
negativs,5140 ir pavisam cita izturības klase...
Publicēts: 20.04.11 21:32
 citēt
negatIvs:pavecs, bet izturīgs modelis

NOKIA 5140i

Un kuros kapos to meklēt?
Publicēts: 20.04.11 21:36
 citēt
Kaut kas no sonim, pašam xp2 patīk, tikai naudu žēl, copei noderētu.
Publicēts: 20.04.11 21:39 labots
 citēt
vai motorala defy IP67 klase + androids un ala iphone izskats

Publicēts: 20.04.11 21:41
 citēt
Senders:
negatIvs:pavecs, bet izturīgs modelis

NOKIA 5140i

Un kuros kapos to meklēt?
telefons jau ir zvanīšanai .... :bad_smile: , gan jau, ka atrast varētu, es kaut kad veikalā nopirku, darbojās vēl tagad, redzējis velnu, baterija, vēl tagad tur nedēļu ...... :big_smile:
Publicēts: 20.04.11 22:24
 citēt
Galvenais ir rūpēties par to, lai telefons vienmēr ir tīrs. :)
youtu.be...
Publicēts: 20.04.11 22:34
 citēt
nokia 3720 sevi labi parāda
Publicēts: 20.04.11 22:44
 citēt
sonim xp3
Publicēts: 21.04.11 00:26
 citēt
Ja maks atļauj - Sonim
Bet tā - Samsugs B2100 vai kkas tāds. Man tāds ir - esmu peldinājis un viss rullē. Protams telefonā nav nekādas ekstras, bet nu ja meklē izturību un lai vari slīkstot piezvanīt glābējiem, tad ekstras nevajag.
Publicēts: 21.04.11 00:31
 citēt
Diemžēl mobilo telefonu ēra uz šīs pasaules beidzās ar Nokia 6310i... (5110 arī protams) Pēc tam jau visi ir tikai gadžeti ar dažādiem pribambasiem, starp kuriem ir arī fīča piezvanīt :)
Baidos, ka pat nebūs ko tev ieteikt :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):