chukmasoff:
Nu nevajag tak uz to FF iespringt, nepietiks ilgam laikam, jo FF nav ne kāda sapņu kamera, bildēju gan ar FF gan ar crop, un crops reizēm ir daudz labāk par FF, tā ir tikai pilsētas leģenda un zīmēšanās ka FF ir super, pie tā FF vel ari labi stikli vajadzīgi lai visui no tā izspiestu ārā. Es ar pēdējo FF canona brīnumu neesmu visai apmierināts.
vispār jau jebkuru stiklu uzliekot uz FF asums uzlabojas...tas tā novērojums no photozone.de testiņiem
Testi testiem, bet bildēju gan ar crop gan ar FF gadus 5-6 , no laikiem kad filmu nometu malā, un crop ir asāks tomēr.
24mm-840mm zūms 14 Mpx Video ....un vēl un vēl un vēl
Lai pārliecinātos: vajag ieiet dienas foto topā un godīgi atbildēt uz jautājumu - kuru fotogrāfiju nebūtu iespējams uzņemt ar šo kameru? Man šķiet, ka tādas nav
šamais mav nemaz slikts, viemn mīnus ka nav RAW ja būtu es pat nopirktu.
Oj, nepamanīju, ka nav rawu, tas mīnuss...bet ir jau arī advancētie ziepji ar rawiem...
Ja nu kas, tad arī domāju kaut ko tādu iegādāties...zvēriņus pabildēt( lapsas, caunas, briežus...) mežā būs ideāli...500-600mm stiklu priekš izklaidēm tak nepirkšu
24mm-840mm zūms 14 Mpx Video ....un vēl un vēl un vēl
Lai pārliecinātos: vajag ieiet dienas foto topā un godīgi atbildēt uz jautājumu - kuru fotogrāfiju nebūtu iespējams uzņemt ar šo kameru? Man šķiet, ka tādas nav
Sev darbam šito superkameru jau nopirki?
Darbam, kur pasūtītājs neredz bildēšanas procesu, ideāls verķis: pašizmaksa vienam kadram uzreiz no 1.5 Ls uz 0.5 Ls nokrīt....