forum.gif
Kurzemniekiem jautājums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kurzemniekiem jautājums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.11 14:12
 citēt
uzticēja sameklēt līdzīgu skatu (pļava ar ceļu, mok viensēta (bet nav obligāti) un vēlams pienenes

pēc iespējas tuvāk Jūrkalnei

content22-foto.inbox.lv...

mok kāds zin vietu ko ieteikt?
Publicēts: 22.04.11 16:32
 citēt
Starp Jurkalni un Sarnati tur ne viens viens šitāds skats ar "Jūru tālumā" tiesa jau pēc Alsungas ar tām pienenēm tā ir kā ir baigā smilte un zāle kur pienenes tā ka ne pārak:)
Publicēts: 22.04.11 18:07
 citēt
Nācies būt tikai vasarās (par pienenēm neko nevaru teikt) zinu gandrīz no galvas gablau Ventspils - Užava - Pāvilosta - Liepāja paris reizes ar velosipēdu ir braukts un n-tās ar auto ;)
.
Papēti karti, tur būs grūti tādu plašumu atrast, atālums no jūras līdz mežam ir gaužām neliels + būs līdzens kā dēlis (pie Alsungas būs paugurains) + ik pa laikam jaunlaiku "arhitektūras" brīnumi + pa vidu asvaltētais ceļš u.t.t.

Zaķu krogs - apkātrt ir paliels līdzens plašums, bet ceļš pa vidu, (var papusdienot - garšigi un padārgi :) )
www.viss.lv...
Publicēts: 22.04.11 19:01
 citēt
nē man tās plakanās pļavas pie pašas jūras neder... tur koķeļi mazi, viss nopūsts un ar puķēm sūdīgi - šķiet jāmeklē dziļāk iekšzemē ap Alsungu vai Gudeniekos

Google rāda, ka tur ir plankumi :/
Publicēts: 23.04.11 12:38
 citēt
Koķeļi - gan tur nav (pārāk) mazi, ir pat milzīgi :), pareti - tas gan.
Vari pačolēt arī Edoles apkārtni, smuka, (turpat blakus)
Vienīgi gan Alsungas, gan Ēdoles ĪPATNĪBA UN SKAISTUMS - VISS IR NELIELS/MAZIŅŠ, arī pauguri, bet gan jau ko var sakombinēt.
Publicēts: 23.04.11 20:39 labots
 citēt
Ta tepat ap Kuldīgu tādus skatus var atrast tik uz pienenēm gan jāpagaida, ap Jūrkalni ir kalnaināka vieta IMHO. Ja baigā vajadzība uzzvani. Ā" nu man te vietējā ieteica, ka no "Zaķu" kroga uz austrumu pusi ir tādi plašumi, vispār jau ir ar. :face-smile:
Publicēts: 24.04.11 12:59
 citēt
viss super paldies - biju atradu veselu kaudzi - gabalu aiz Užavas brūža (no Jūrkalnes skatoties) veselu čupu tādus pagarlaicīgus ceļus ar pļavām pa malām un trīsstūrī Gudenieku muiža, Jaunmuiža, Gudenieki veselu lērumu lielas pļavas + arī reljefs pa daiļo
Publicēts: 25.04.11 11:39
 citēt
Maris:viss super paldies - biju atradu veselu kaudzi - gabalu aiz Užavas brūža (no Jūrkalnes skatoties) veselu čupu tādus pagarlaicīgus ceļus ar pļavām pa malām un trīsstūrī Gudenieku muiža, Jaunmuiža, Gudenieki veselu lērumu lielas pļavas + arī reljefs pa daiļo

Brauksi bildēt paķer mani līdz! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):