Domājams, ka nekur. Un arī ja būtu, tad vēl vajadzētu iemanīties tulkot no tās mūsu ākstu valodnieku jaunizgudrotās īīīslandiešu viedvalodas. Kas nav skaidrs, jautā, es to blici jau 4 gadus lietoju, atbildēšu bez instrukcijām. Nu vispār jau instrukcijas un meņū apjomu par mēnesi var iezubrīties kaut papuasu valodā.
Schneider: Kas nav skaidrs, jautā, es to blici jau 4 gadus lietoju, atbildēšu bez instrukcijām.
Urbjos cauri angļu valodas instrukcijai, bet neko negibu salaist dēli dēļ tā ka šo to varbūt nesaprotu. Pašlaik pirmais jautājums ir par baterijām, tur bija minetas kaut kādas baterijas, kuras var likt iekšā, vai parastās veikala der?
Schneider: Kas nav skaidrs, jautā, es to blici jau 4 gadus lietoju, atbildēšu bez instrukcijām.
Urbjos cauri angļu valodas instrukcijai, bet neko negibu salaist dēli dēļ tā ka šo to varbūt nesaprotu. Pašlaik pirmais jautājums ir par baterijām, tur bija minetas kaut kādas baterijas, kuras var likt iekšā, vai parastās veikala der?
Der AA tipa baterijas vai akumulatori. Ja rodas šādi jautājumi... Var jau būt, ka kāds tās bačas puķpodā audzē...
Da nē, viņi tur baigi gudri raksta litija,niķeļa alkalina-magnesia, nicad(nezinu kas šitās). Nopirku duracell, bet tās cinkaoksīda, tas radīja šaubas, vai tādas varu stūķēt iekšā
forshais:Da nē, viņi tur baigi gudri raksta litija,niķeļa alkalina-magnesia, nicad(nezinu kas šitās). Nopirku duracell, bet tās cinkaoksīda, tas radīja šaubas, vai tādas varu stūķēt iekšā
Duraceļus pavisam droši... Bet ja aķus, tad reti lietojot Eneloop vai Camelion AlwaysReady kuriem maza pašizlāde. Lai nav tā. ka ar uzlādētiem aķiem paglabāta zipene vien pāris zibšņus izdveš. UN bačas glabājot labāk izņem, iztecēs elektrolīts, neviens šamanis to Metzu neglābs. Lai veicas.
Tagad jau drīkst arī nezināt, tie bija niķeļa-kadmija NiCd akumulatori, tagad, liekas, vairāk neražo, jo ir "atmiņas efekts". Vietā tiek ražoti niķeļa-metalhidrīda NiMH, kuriem tāds trūkums nepiemīt. Tam, ko stūķē iekšā, galvenais ir spriegums (ap 1,5V), izmērs AA, markai un tehnoloģijai nozīmes nav. Labas baterijas, tur tāpat kā Duraseļi, bet ir lētākas, ir BLAQ. Ja tomēr elektrolīts iekšā iztek (tfu-tfu-ftu, protams!), tad Metzus remontējošie šamaņi jāmeklē MD-foto.
forshais:Da nē, viņi tur baigi gudri raksta litija,niķeļa alkalina-magnesia, nicad(nezinu kas šitās). Nopirku duracell, bet tās cinkaoksīda, tas radīja šaubas, vai tādas varu stūķēt iekšā
Ja pērc baterijas, tad galvenais, lai būtu uzraksts ALKALINE... šamās tok netecēs. Bet ja nopietni, tad baterijas pirkt zibspuldzei ir galīgi nerentabli. Labāk nopērc kādu 4xAA akumulatoru komplektu ar lādētāju... tici man - tas atmaksājas ļoti.
RaitisSF: Ja pērc baterijas, tad galvenais, lai būtu uzraksts ALKALINE... šamās tok netecēs. Bet ja nopietni, tad baterijas pirkt zibspuldzei ir galīgi nerentabli. Labāk nopērc kādu 4xAA akumulatoru komplektu ar lādētāju... tici man - tas atmaksājas ļoti.
Tāda arī ir doma Citādāk katru reizi pirkt baterijas varētu būt stipri neekanomiski