forum.gif
Canon Kiss x4 raw + cs3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon Kiss x4 raw + cs3
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.11 22:23
 citēt
Lieta tada, ka photoshop CS3 never vala Canon Kiss x4, jeb 550D raw failus ... Raada, ka nav atbalstiiti ..
Ko dariit ? Kads risinajums ?

Sis itka butu risinajums, bet nesanak uzlikt ...

www.adobe.com...

Paldies jau ieprieks.
Publicēts: 22.04.11 22:31
 citēt
vajag tik Camera RAW pluginu, itka pietiek ja palaiz update, tad viš atnāk. Pēcākam CS versijām jau ir defolta iekšā Camera RAW
Publicēts: 22.04.11 22:36
 citēt
CS5 ar nevar vala tos failus ...

Meginot ieinstalet to adobe brinumu uzmet :

www.bildites.lv...
Publicēts: 22.04.11 22:40
 citēt
figova.. reiz pat uz portable CS izdevās dabūt...

www.adobe.com...
Publicēts: 22.04.11 22:49
 citēt
Uz mana CS5 ver valja mana olympusa orf* formata failus, bet otram citam cilvekam uz CS3 pat tos orf* failus never vala .. VInam nevar ne tos ne tos ... Man tikai vina kaut pasam ir Camera Raw
Publicēts: 22.04.11 23:50
 citēt
Ver ar Lightroome un nebūs problēmu, pec tam pec primārās korekcias sūti uz PS PDF formātā.
Publicēts: 23.04.11 09:13
 citēt
chukmasoff:Ver ar Lightroome un nebūs problēmu, pec tam pec primārās korekcias sūti uz PS PDF formātā.

šausmīgi vienkārši izklausās!!! :amazing: Uzinstalē normālu CS5. Sazogās sazin kur un tagad te bļauj. :face-grin: Patiesībā šādas problēmas jāprasa izstrādātājam adobe.
Publicēts: 23.04.11 10:23 labots
 citēt
Patiesībā šādas problēmas jāprasa izstrādātājam adobe.

ar nosaciijumu ja neesi nozadzis, a taa jau bishk neērti buus
Publicēts: 23.04.11 10:51
 citēt
šādas lietas saprātīgi un loģiski domājoši cilvēki risina ar meklētāja palīdzību, tajā pašā google .
www.google.lv...
Publicēts: 23.04.11 19:26
 citēt
Laumonis:
chukmasoff:Ver ar Lightroome un nebūs problēmu, pec tam pec primārās korekcias sūti uz PS PDF formātā.

šausmīgi vienkārši izklausās!!! :amazing: Uzinstalē normālu CS5. Sazogās sazin kur un tagad te bļauj. :face-grin: Patiesībā šādas problēmas jāprasa izstrādātājam adobe.

kapec sazogas, man ir ari legalais
Publicēts: 23.04.11 20:22
 citēt
martc:šādas lietas saprātīgi un loģiski domājoši cilvēki risina ar meklētāja palīdzību, tajā pašā google .
http://www.google.lv/#hl=lv&source=hp&biw=1280&bih=896&q=cs3+canon+550d+raw&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=9ed6f36e0d5e0c87

Tas biaj pirmais, kas tika darīts.
Visur tiek minēts, ka jāuzstāda Cavera raw, bet to nesanāk izdarī jo parādās jau augstāk parādītais errors.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):