forum.gif
Portatīvā taustiņi VAJAG !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Portatīvā taustiņi VAJAG !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.11 23:24 labots
 citēt
Šodien tā pastrādāju ar pāris zosīm ka lupatās 2 DELL portatīvā taustiņi , garie nagi un vēlmes uzreiz redzēt uzbildēto dara savu , vienkārši salūza gabalos:face-wink::face-sad: Tačka paveca bet "Bildējamā krātuves" funkcijas pilda labi , tātad kur raut Dell Latitude D 811 taustiņus F6 un B ?:)

Istās šitā

Publicēts: 23.04.11 23:34
 citēt
www.laptopkey.com

P.S. Kā salūza gabalos? Tās bija kaut kādas harpijas?
Publicēts: 23.04.11 23:42 labots
 citēt
RudeWolf:www.laptopkey.com

Ne vienkārši blondīnes ar gariem nagiem , izrādījās plānas plastmasas plāksnītes skuķi sjomkas starplaikā uz celma bišļi intensīvāk pabakstījās, trapija starp taustiņiem un vienam nolūza mala "B" un F6 sabira druskās:):) Tā jau netraucē it kā bet aiz asas malas B pirksti ķeras:)
Publicēts: 23.04.11 23:43
 citēt
A kas tas par brīnumu: D811 Latitūde? Ieliec bildi :) Man puika nesen pamanījās E4300 klavieri sagāzt, vienkāršāk bija mainīt visu, bet ar tavu brīnumu varētu būt problēmas.
Publicēts: 23.04.11 23:48
 citēt
Tās tāds centralizēti no USA savulaik ar "Papīriem" ka netirgos "Sliktajiem" izdalīts daikts ar 17 ekrānu un lielu baču, jau ~6-7 gadi liekas.
Publicēts: 23.04.11 23:59
 citēt
:
[cie] Lunis:
RudeWolf:www.laptopkey.com

Ne vienkārši blondīnes ar gariem nagiem , izrādījās plānas plastmasas plāksnītes skuķi sjomkas starplaikā uz celma bišļi intensīvāk pabakstījās, trapija starp taustiņiem un vienam nolūza mala "B" un F6 sabira druskās:):) Tā jau netraucē it kā bet aiz asas malas B pirksti ķeras:)

Izturīgi nadziņi..:face-grin:
Publicēts: 24.04.11 00:03
 citēt
Nez kas viņām tos nagus gatavoja... Viecha?
Publicēts: 24.04.11 00:15 labots
 citēt
RudeWolf:Nez kas viņām tos nagus gatavoja... Viecha?

Oi nezinu bet bija baigi sarkani :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 24.04.11 08:23
 citēt
Anu vaita traucē?
Ir sēdēts pie portatīvā kuram trūkst šādā veidā taustiņu 7. Ja iemanās var bliezt, ka nu!:D
Publicēts: 24.04.11 15:35
 citēt
betas-apsargs:Anu vaita traucē?
Ir sēdēts pie portatīvā kuram trūkst šādā veidā taustiņu 7. Ja iemanās var bliezt, ka nu!:D

Itkā jau strādat netraucē bet kautkā besī ka pirksti taga reizēm ķeras aiz aplauztām malām :):)
Publicēts: 24.04.11 15:58
 citēt
Tur visa klaviere jamaina, es apjautāšos pēc svētkiem džekiem pāri ielai, var gadīties ka ir uz vietas , vai pasūtīt vajadzēs, tad ari par cenu pateikt varēšu.

A ta var ari piespraust arejo klavieri, reizēm ta daru.
Publicēts: 24.04.11 16:04
 citēt
Lunis:
betas-apsargs:Anu vaita traucē?

Itkā jau strādat netraucē bet kautkā besī ka pirksti taga reizēm ķeras aiz aplauztām malām :):)

azin, tagad paņem stingru, plānu matreālu un izgriez tā podziņas formā, ar flomi uzraksti attiecīgo pogu un kidrikš, uzlīmē. Getto, bet savu darbu darīs!
Publicēts: 24.04.11 17:37
 citēt
Hmmm , baig sarežģiti m būs laikam jāpaliek gribot :)
Publicēts: 24.04.11 17:41 labots
 citēt
var nomainīt to iztrūkstošo ar kādu, kuru pavisam neizmanto :bad_smile:
ka tik funkcionē :big_smile:
Publicēts: 24.04.11 19:13
 citēt
www.interfeis.lv...
Kādreiz šitajā kantorī taustiņus mainīja...
Publicēts: 24.04.11 19:27
 citēt
Elmarss:www.interfeis.lv...

Oooo , tas jau izklausās cerīgāk:) Poldīs
Publicēts: 24.04.11 19:45
 citēt
Elmarss:www.interfeis.lv...

Pa vienam nemaina tausti;nus , maina visu klavieri un to nomainīt var pat blondīne tur nav nekā sarežģīta, problēma ir pašā klavierē, vai viņu var dabūt uz vietas vai japasūtu, jo vienam un tam pašam brendam viena gada izlaiduma tjapļapiem ar vienādu colu izmēru var būt vaitrākas klavieres jo katram modelim ir cits dizains.
Publicēts: 24.04.11 19:53
 citēt
virtualhouse.lv...

vai nosaukums tiešam D811?
Publicēts: 24.04.11 22:23 labots
 citēt
chukmasoff:virtualhouse.lv...

vai nosaukums tiešam D811?

Neticēsi TIEŠĀM :face-wink::face-grin:
Publicēts: 24.04.11 22:28
 citēt
Klau, a cik tad tādam 7 gadīgam Latitūdem ir diska lielums? Man 5 gadīgam HP, kuru turu tikai tāpēc, ka tam ir COM ports ir 20 Gb disks... 100 bildes un disks pilns... :) Nemaz nerunājot par atmiņu, proci, USB 1, utt. Tu tiešām tādus antikvārus vēl lieto fotolietām? ;)
Publicēts: 24.04.11 22:35
 citēt
Šitam ir 80Gb un 2gb operatīvā , vienīgi iebūvētais Bluetooth tika izpreparēts tehiiskajā dienestā ar attiecīgu papīru ka "Nedrošs" tapēc demontēts , nācās nopirkt ārējo pipstiķi :D :D Es viņu izmantoju kā staciju uz kuru bildēt un pie kuras sēž asistents bildēšanas laikā rediģē bildes taisa korekcijas kameras parametros nu un "Pasūtītāji" uzreiz skatās bildes no malas :):)
Publicēts: 24.04.11 22:49
 citēt
UldisS:Klau, a cik tad tādam 7 gadīgam Latitūdem ir diska lielums? Man 5 gadīgam HP, kuru turu tikai tāpēc, ka tam ir COM ports ir 20 Gb disks... 100 bildes un disks pilns... :) Nemaz nerunājot par atmiņu, proci, USB 1, utt. Tu tiešām tādus antikvārus vēl lieto fotolietām? ;)

Ja kompis funkcionāli der... diska nomaiņa uz lielāku ir pietiekoši lēta... staipīt nederīgu kompi tikai COM porta dēļ??? Ir taču USB2COM...:face-smile:
Publicēts: 24.04.11 22:50
 citēt
Jā... , šitie Deli ir no tiem laikiem, kad Deli vēl bija Deli, un tie kuri šodienas Delus sauc par Deliem, tie nezin, kas tad ir īsti Deli. :D

P.S. Mans HPešņiks nesen atvērtā veidā nomaucās no ~1,5 m augstuma ar displeja stūri pret flīzēm... Barošanas vada štekers salocījās, displeja ārējais korpuss mazliet iesprēgāja, par pārējo nekādu problēmu... :)
Publicēts: 24.04.11 22:52
 citēt
Elmarss:
UldisS:Klau, a cik tad tādam 7 gadīgam Latitūdem ir diska lielums? Man 5 gadīgam HP, kuru turu tikai tāpēc, ka tam ir COM ports ir 20 Gb disks... 100 bildes un disks pilns... :) Nemaz nerunājot par atmiņu, proci, USB 1, utt. Tu tiešām tādus antikvārus vēl lieto fotolietām? ;)

Ja kompis funkcionāli der... diska nomaiņa uz lielāku ir pietiekoši lēta... staipīt nederīgu kompi tikai COM porta dēļ??? Ir taču USB2COM...:face-smile:
Ir darbošanās ar iekārtām, kuras ar virtuālajiem USB neapmānīsi, vajag riktīgo COM portu :) Un tur diska lielumam nav nozīmes :)
Publicēts: 02.05.11 13:27
 citēt
Uldis, kas tās par iekārtām? Mitsu programmējamie kontrolleri-man par brīnumu-arī strādā-programmējās, monitorējās utt.
Arī frq inverters sadzīvo... Kamēr šito nejauši pamēģināju-staipīju līdzi lielo kompi ar monitoru un visiem pričendāļiem... :D
Publicēts: 02.05.11 14:32
 citēt
RudeWolf:Nez kas viņām tos nagus gatavoja... Viecha?

Kas es vai?Ņehrena ņepoņal...:face-sad:kāds man kad bijis kāds sakars ar modelēm?
Publicēts: 02.05.11 14:39
 citēt
UldisS:P.S. Mans HPešņiks nesen atvērtā veidā nomaucās no ~1,5 m augstuma ar displeja stūri pret flīzēm... Barošanas vada štekers salocījās, displeja ārējais korpuss mazliet iesprēgāja, par pārējo nekādu problēmu... :)

jā, jā. Piemirsi minēt iespējamās mikroplaisas komponentēs, kas var novest pie to mūža beigām kaut vai rīt vai pēc 3 mēnešiem - labākajā gad. ekrāns, bet iespējams ka mātesplate utt... Cik nav dzirdēts, ka pat nepareizi proci uzliekot mātenei, tb, par daudz izliecot māteni, kad maic virsū dzesi, rodas plaisiņas un pēc laika - kirdikt...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):