forum.gif
No estrīsis uz četrsimtsD
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / No estrīsis uz četrsimtsD
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.04.07 23:44
 citēt
400D lietotājiem lūgums iepostēt par kameras plusiem un mīnusiem.
Vienkārši un saprotami, bez liekiem uzslavas vārdiem.
Var arī izteikties bijušie 400D kameras lietotāji... :)

PS. Briest pārmaiņas .. :)

PS2. Riktīgi briest... :)
Publicēts: 03.04.07 23:55
 citēt
Minējums:
1. Kartes informācijas apmaiņas ātrums lēnāks.
2. Vājāki aķīši.
Publicēts: 04.04.07 00:10
 citēt
Bildes lielums, bildes formāts un pārējie režīmi analoģiski? .. :)
Publicēts: 04.04.07 09:53
 citēt
It kā tādām atšķirībām nebūtu pamata, ja nu vienīgi ir būtiskas atšķirības faila izmēros(kā arī vajadztu būt, jo 8 pret 10 MPix) un karte nespēj ēst, lai gan buferim vajadzētu paņemt 3kadrus-ha!!! varbūt tikai 2, jo faili lielāki un tur varētu arī būt problēma.
PS.Bet nu vairāk par 3 kadriem sērijā ja vajag tad jāpērk filmēšanas kamera :) jeb arī 400 kā šķira neder, jo ļoti svarīgām reportāžāžām(valsts vadītāju vizītes utl, kur katru kadru nodublē n reizes -avosj nesanāca :) ) jau šitādu neņem.
Publicēts: 04.04.07 09:59
 citēt
Burst rezjiimaa ar zibspuldzi-2 kadri un apstaajas, 350D vareeja kaut 10 taadus kadrus uztaisiit. Pie kam-paarbaudiits uz 2 gab 400d aparaatiem...

nu tad pieskaiti trešo kam tā nav!
pašlasik mīnus ir viens priekš manis kad tas izvirzijums labajā pusē ir pārāk maziņš nav tik ērti bet nu ir ok...
Publicēts: 04.04.07 10:20
 citēt
Burstā prominentas personas ar zipeni pagaidām nebildēšu (izvairīšos no tā) .. :), tas ir pluss.
Par to mazo pipsīti nezinu, mosh netraucēs, tas ne pluss ne mīnuss.

Kopumā veidojas patīkams kopskats, pagaidām ... :)
Publicēts: 04.04.07 11:11
 citēt
Estrīs vai tad nav Canon S3 ???

Man jau liekas, ka te pāris useri kaut ko par 350D runā...

Karte viena un taa pati visos gadiijumos, akjis vienaa gadiijumaa tikko laadeets, otraa-taa ap pusi....

Burst rezjiimaa ar zibspuldzi-2 kadri un apstaajas, 350D vareeja kaut 10 taadus kadrus uztaisiit. Pie kam-paarbaudiits uz 2 gab 400d aparaatiem...

pašlasik mīnus ir viens priekš manis kad tas izvirzijums labajā pusē ir pārāk maziņš nav tik ērti bet nu ir ok...
Publicēts: 04.04.07 12:03
 citēt
Estrīs vai tad nav Canon S3 ???

Man jau liekas, ka te pāris useri kaut ko par 350D runā...

Karte viena un taa pati visos gadiijumos, akjis vienaa gadiijumaa tikko laadeets, otraa-taa ap pusi....

Pratams ka CANON S3 IS.. ;)

Pārlasīju vēlreiz, tiešam rodas iespaids, ka salīdzina ar 350D...

Eniveij - man galvenais uzzināt, vai 400D īpašnieki ir apmierināti... lai objektīvi apskatās uz savu pirkumu .. :)
Publicēts: 04.04.07 12:29
 citēt

un tad nevajag vipendroties un skaidri un gaishi uzrakstiit s3 un/vai 400d. vai esi daudz redzeejis ka jautaajumos par mashiinaam raksta beeemvee un tad veelaak uztraucaas ka paarprot un saak runaat par aitaam kas bleej. tbu :)
Publicēts: 04.04.07 12:35
 citēt

un tad nevajag vipendroties un skaidri un gaishi uzrakstiit s3 un/vai 400d. vai esi daudz redzeejis ka jautaajumos par mashiinaam raksta beeemvee un tad veelaak uztraucaas ka paarprot un saak runaat par aitaam kas bleej. tbu :)

Neesmu tramvajs, varu arī apstāties ceļa otrajā pusē... :)

Tādi mēs esam cilvēki, maucam pa sliedēm, un mēģinām tās saskatīt arī tur, kur tās nav ... :)

Bet redz ka daži pamana.. :)
Publicēts: 04.04.07 14:00
 citēt
Tātad runa iet par S3 un 400D un to salīdzinājumu... ?
Publicēts: 04.04.07 14:35
 citēt
400d plusi:
ātrs - gan ieslēdzoties, gan bildējot (burstā 50 JPG kadrus pēc kārtas izšāvu, apnika pogu turēt...)
matricas tīrītājs - daži putekļi no fabrikas bija, jauni klāt neķeras;
melns - nekrīt acīs;
prognozējami ekspomērījumi, ar tendenci neizdedzināt gaismas;
laba attēla kvalitāte pie augstiem ISO;
precīza krāsu attēlošana, ja neaizraujas ar Picture Styliem.

mīnusi:
korpusa izmēri mazi, īpaši tureklis - daļēji ārstējas ar Battery Grip;
nav virsējā LCD ekrāniņa;
Lielais LCd rāda melnu uz balta, kas tumsā žilbina aces un mulsina apkārtējos - labāk, piem., ir Sony Alfai, kas rāda baltu uz melna;

Kit objektīvs ir ciešams, bet labāk jau laikus ierēķināt pirkumā gaišu un ātru zūmstiklu - kādu Sigmas vai Tamron 18-50 tipa ar F2.8 cenā līdz 300 ls.

Kopā body+grips+gaišs stikls+rezerves baterijas uz 800 ls aizies, ja pirksi labās vietās.
Publicēts: 04.04.07 15:03
 citēt
Nu saprata ka noS3 uz 400 un Cirslītis uzrakstija savu vērtējumu 400 attiecībā pret 350 .Un.Kur te problēma.Kas tieši likās nesaprasts :).
Ps.Kā zināms viss ir relatīvs-ar kaut ko salīdzināms :)
Publicēts: 04.04.07 15:19
 citēt
Nu saprata ka noS3 uz 400 un Cirslītis uzrakstija savu vērtējumu 400 attiecībā pret 350 .Un.Kur te problēma.Kas tieši likās nesaprasts :).

Lai gan S3 salīdziniāt ar 400D :lol: Sāksim, jau ar to, ka S2 ir labāks par S3, un S2 ne tuvu nevar salīdzināt ar spoguļkameru...
Publicēts: 04.04.07 20:48
 citēt
Iebūvētais zibenis vispār ir gandrīz nelietojama lieta, it īpaši ja jābildē ātru kadru serija, tā ka šāds salīdzinājums ir diezgan bezjēdzīgs.
Publicēts: 04.04.07 21:56
 citēt
vot pilnīgs pilnmēnes :mrgreen:

viss tak normaali sarakstiits, neviens neprasa salidizinaat S3 ar 400 vienkārši ir doma pāriet uz 400 un vajag uzzināt tā plusus un mīnus nevis kurš krutāks zirgs vai mašiņa :)

par tēmu gan nevaru neko piebilst, jo 400 turējis rokā neesmu :wink:
Publicēts: 04.04.07 22:59
 citēt
Paldies par padomiem.
Tiešām, pareizāk būs ņemt bodīii ar papildus bateriju un kādu sakarīgu stiklu, un ārējo zibeni, nav jau kur steigties, paliek tačū S3 IS ... :) (ar megazuumu)
Domāju topiku var vērt ciet,

PS. Lieldienās būs jāpasūta bodīii
Publicēts: 04.04.07 23:08
 citēt

Lai gan S3 salīdziniāt ar 400D :lol: Sāksim, jau ar to, ka S2 ir labāks par S3, un S2 ne tuvu nevar salīdzināt ar spoguļkameru...

Klau REZ šķiet ka tu pats nesaprati :) -ja cilvēkam ir S3 un viņš grib dzirdēt kaut ko par 400 tad par S3 ,domāju, viņam stāstīt diez vai ir jēga, jeb ja viņam ir jāstāsta par viņam esošu tehniku kaut kas , nu sorry :)
Labots
PS.Kobi postu nebiju vēl izlasijis
Publicēts: 04.04.07 23:27
 citēt
Vēlreiz visiem paldies, kas nedaudz (pozitīvi) uzlādēja manas "baterijas" ... :)
Līdz pilnai uzlādei palicis nieks ... :)
Publicēts: 05.04.07 08:31
 citēt
Salīdzini 400D ar Nikon D80 - pēc tam pirmo vairs negribēsies :) Vismaz man tā sanāca ;)
Publicēts: 05.04.07 09:24
 citēt
Salīdzini 400D ar Nikon D80 - pēc tam pirmo vairs negribēsies :) Vismaz man tā sanāca ;)

lai kaa arii nesaaktos topiks tas tik un taa nonaak liidz "nikon vs canon", "bmw vs audi", "maate vs meita", ... :)
Publicēts: 05.04.07 10:08
 citēt

lai kaa arii nesaaktos topiks tas tik un taa nonaak liidz "nikon vs canon", "bmw vs audi", "maate vs meita", ... :)

Mans vienīgais mērķis bija tikai pateikt topika autoram ka ne jau Canons vienīgais kas māk ražot kameras :) Citādi šajā forumā rokas priekšstats ka Canon ir sinonīms vārdam fotokamera.
Publicēts: 07.04.07 03:23
 citēt
es ari panemu kompl. 400d. 18-55 tumsais, 55-200 tumsais, un grips veel.
bez ta bg-e3 butu struntigak a ta ok.
stiklus jkau toc prasas gaisakus. bet ar zibspuldzi areejo man probleemu nebija burstaa. shkjin kaa ka nelabais.
pagaidam gluku nav=)
salizdinot ar manu ieprieksejo(finepix 9500)sis ir krietni labaks.
Publicēts: 07.04.07 18:42
 citēt
atkariibaa jau no finansiala apstakla.
var jau panemt oly,tad,alfu tad vel kautko citu izmeginat.
canon latvietim labaks deelj servisa. taa ir visiem zinama patiesiiba. nikonam nav ne vainas,bet liidz 6 meen gaidiit kad salabos sleedzi...piedod man.plus ja atsuuta un ibio atkal sleedzis saluuzt pec kada laika!!!!(reals notikums).
tape canon buutu aukstasiniga,logiska,un pragmatiska izvele.
un ja nem 400 d.. tag nenem tumsos stiklus. pakr4aj kautvai,bet 2.8 f jaubut.
un tad vares radiit mums klasi!!!
Publicēts: 08.04.07 09:09
 citēt
atkariibaa jau no finansiala apstakla.
var jau panemt oly,tad,alfu tad vel kautko citu izmeginat.
canon latvietim labaks deelj servisa. taa ir visiem zinama patiesiiba. nikonam nav ne vainas,bet liidz 6 meen gaidiit kad salabos sleedzi...piedod man.plus ja atsuuta un ibio atkal sleedzis saluuzt pec kada laika!!!!(reals notikums).
tape canon buutu aukstasiniga,logiska,un pragmatiska izvele.
un ja nem 400 d.. tag nenem tumsos stiklus. pakr4aj kautvai,bet 2.8 f jaubut.
un tad vares radiit mums klasi!!!

pa lēto jau var paņemt 50mm f/1.8 :P
60ls maksā
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):