forum.gif
jautajums par slave mode
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / jautajums par slave mode
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.11 22:55
 citēt
Kadi iestatijumi(shutter speed, tie curtaini utt) kameraa (1000d) jasaliek lai mana zibspuldze slave rezimaa nostradatu laiciigi, darbinot to ar iebuveto zibspuldzi, jo savadak bildee vinju neredz , dazreiz ar full auto iestatijumiem bildee redz ka slave blice nostradaa :face-smile:
Publicēts: 24.04.11 22:56
 citēt
Izlasīju divas reizes, man jautājums nepieleca... :(
Publicēts: 24.04.11 22:57 labots
 citēt
Zem 1/200 droši vien.
Bet vispār laikam jāpiekrīt UldisS :D
Publicēts: 24.04.11 23:02 labots
 citēt
Domāju vaina tajā apstāklī, ka blice(iebūvētā) ir atstāta TTL, attiecīgi "slave" nostrādā no pirmā(mērošā) zibsņa . Slēdzi Canon ja nekļūdos 1/160.
Publicēts: 24.04.11 23:16
 citēt
fukss:Domāju vaina tajā apstāklī, ka blice(iebūvētā) ir atstāta TTL, attiecīgi "slave" nostrādā no pirmā(mērošā) zibsņa . Slēdzi Canon ja nekļūdos 1/160.

a ka var izsleegt TTL iebuvetajai zipenei ? jo kad ieeju "built in flash settingos" izvelni "Flash mode - E-TTL II" nevar redigjeet.
Publicēts: 24.04.11 23:40 labots
 citēt
Sapratu kas jaadara, pirms foceet, janospiezh FEL poga, tad viss stradaa.
Publicēts: 25.04.11 02:01 labots
 citēt
pipec... a zibene ko lecini ta kāda? Šām mēdz būt dažādi settingi priekš optiksā slave. Un iebūvēto centies nomīnusot, vismaz kompensāciju - dēļ šitā marazma es arī Nikon pa lielam nopirku, apnika kursos skaust nikonistiem un rindā uz trigeri sēdēt...

Bet vispār - sāc ar iepirktās tehnikas instrukcijas izlasīšanu.
Publicēts: 26.04.11 21:57
 citēt
uz slēdzi 1-mēr paspēs, pat, ja palaišanas shēmā herkons piedalās. ja blicei preflash, saprotams, uz to nostrādās.:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):