Tik viens jautājums rodas,par foniņiem.Pats zīmējis/bildējis to visu,vai kā.Baigais "montāžnieks",man droši vien gribētos tā smalkāk pagatavotas ,reālistiskākas S.T.A.L.K.E.R. stila bildes.Bet nu darbs ir ieguldīts,ko nu tur nopelt.
Tik vai noiets (naudiskā atdeve) šīm bildēm nav daudz lielāks, kā fotogrāfētām uz reālām lokalizācijām? Ir taču pasaulē tik daudz īpatņu, kas dzīvo šādās virtuālajās vidēs un ja vēl sexīgas beibes tur ielik, tad kāpēc gan neizmest dažus dolārus un nenopirkt tādu plakātiņu, lai karājas pie sienas un skumjos brīžos "uzmundrina".
Manuprāt dikti tā slapjā studija tiek uzsvērta! Bildes ir gana ok, bet gribētos redzēt dažādību, savādāk taisot nākamo bildi vaļā jau zināms ka beibe sēdēs peļķē.
eltoro:Manuprāt dikti tā slapjā studija tiek uzsvērta! Bildes ir gana ok, bet gribētos redzēt dažādību, savādāk taisot nākamo bildi vaļā jau zināms ka beibe sēdēs peļķē.
Nūū,ieraugot kā uziet gaisā atomstacija un vēl tos monstrus,jebkurš sēdētu peļķītē un ne tikai peļķītē
man labāk ja būtu kautkā tā: www.magnumphotos.com... vismaz ar jūtām, nevis ņečital no mņeņije imeju + centieni iegūt popularitāti izmantojot populāru traģēdiju.
kasparsf:man labāk ja būtu kautkā tā: www.magnumphotos.com... vismaz ar jūtām, nevis ņečital no mņeņije imeju + centieni iegūt popularitāti izmantojot populāru traģēdiju.