Vispār ir tāda lieta kāds budžets? ja atļauj tad var vuisu kautko, jahtklubā var noīrēt jahtu esam īrējuši filmēšanai 400 eiri diennaktī, ir ari dargākas.
Jahtu piestātne jau tiek apsvērta, bet par cik jābildē arī bērni uz balta fona, tad vieglāk to visu sabildēt vienā studijā. Arī budžets ir ļoti pieticīgs
nu ja studijā tad jaliek vairogi ar dažādām dekorācijām un n mēbeles, nu tas ari nab lēts prieks. Parasti kad ko tādu bildējam sanāk vismaz ap 2-3K latos kopsummā izmaxas,reizem budžets iegriežas ddaudz lielākās summās un . Jo turizma aģentūras parasti grib par lēto dabūt lau konfekti, bet nu tas nekad nav sanācis.
ja jahtas ir uzdrukātas uz fona, tad vismaz var no tās bildes nošpikot gaismas kritumu un priekšā stāvošos pozerus attiecīgi piegaismot, lai kaut cik ticami izskatās. ja bildē jahtas atsevišķi, piestātnē, var normāli iebersties ar gaismu abosolūtu nesakritību, sanāks ļoti ģešovā motāža. ja tomēr tā nolem darīt, vispirms sabildē laivas un studijā pacientus gaismojot, lūri laivu bildē, kā krīt gaisma!
Man liekas nepieņemami un tizli tas izskatīsies samontēti, pieliktas jahtas utt. pie tam iedomājoties vien jau to čakaru
nav nekas sarezgits, pastāvīgi ir kas montejams un liekams kopa un neko nevar pat pamanīt, vis maz mēs montejam uz nebēdu, un tas ir daudz lētāk ne ka īrēt attiecīgas telpas vai vietu. Vēl ir variants kad bildējam uz projecētu fonu, sanāk ari neslikti.
Par tēmu kruīzs - pats dješovākais variants: biļetes uz prāmja Rīga-Stokholma, ja jau budžets mazs, tas vairāk par vienu medeli nevajag... tātat 3 biļetes uz prāmja(modele, fotogrāfs, fotogrāfa draugs/draudzene, kas paturēs reflektoru rietošās saules zeltainajos staros) un viss čiki bumbās
Vispār neredzu loģiku visā tajā, ja mazs budžets, tad Ntās stundas bilžu pēcapstrādē(fonu griezšana, iekšā likšana utt.utjp. neko nemaksā) Cmoon fotogrāf, TAVS DARBS NEMAKSĀ NEKO????????
imgfoto:Par tēmu kruīzs - pats dješovākais variants: biļetes uz prāmja Rīga-Stokholma, ja jau budžets mazs, tas vairāk par vienu medeli nevajag... tātat 3 biļetes uz prāmja(modele, fotogrāfs, fotogrāfa draugs/draudzene, kas paturēs reflektoru rietošās saules zeltainajos staros) un viss čiki bumbās
Vispār neredzu loģiku visā tajā, ja mazs budžets, tad Ntās stundas bilžu pēcapstrādē(fonu griezšana, iekšā likšana utt.utjp. neko nemaksā) Cmoon fotogrāf, TAVS DARBS NEMAKSĀ NEKO????????
Paši fotogrāfi to ir radijuši ka piekrīt uz mazajiem budžetiem, un tā nav krīzes problēma, tā ir vietējās mentalitātes tendence, ka tikai darbiņš būtu, un neviens necenšās paraudzināt klientu. Man zvana vis masz 5 reizes ned„eļa ar visādiem lētajiem galiem , kur piedāvā kaut ko bildēt pa 20-30 Ls, bet ja piedāvā vairākus simtus tad tur jabildē vairākas dienas un prasības ir ļotio augstas, es tādus pasūtu uzreiz pat neiedziļinoties. bija gadijums par plakāta maketu, zvana džeks un stāsta ka vi''nam vajag tādu un tādu plakātu, naudas neesot daudz bet prasības esot viņam ļoti augstas jo esot pabeidzis Amatniecības Vidusskolu un redzējis ļoti daudz , ko es pat sapņos nevarot iztēloties
Nu nevaig tak strādāt uz tik sviestainiem pasūtitājiem , kāda problēma pabildet jahtklubā vai uz kādas jahtas , būtu maksātāji paši būtu atraduši Rozenfeldu tam pašam jahtas pieder Man gan ar , bet tās nav jūras
Leetam projektam leeti risinaajumi - ja peecaak pasuutiitaajs saka ka suudiigi, tad atbildi tieshi un godiigi - ja maksaa suudiigi, arii rezultaats buus suudiigs.
Nekad nesapratīšu - dod man jahtu.. viens apšūvuma dēlis/Kanska - seniora laivā ir dārgāks par tiem Canoniem/ Nikoniem,tad ar visiem stikliem, pat Carl Zeiss Ir - Juris Balodis. Jūras jahtu federācija.lv Privāti. Tikai - sarunas tiešā kontatā. Brīnišķīgs cilvēks...
Voldemorts:Nekad nesapratīšu - dod man jahtu.. viens apšūvuma dēlis/Kanska - seniora laivā ir dārgāks par tiem Canoniem/ Nikoniem,tad ar visiem stikliem, pat Carl Zeiss Ir - Juris Balodis. Jūras jahtu federācija.lv Privāti. Tikai - sarunas tiešā kontatā. Brīnišķīgs cilvēks...
klau, cilvēkam vajag fonus, nevis brist ar špiļkām pa klāju
Voldemorts:Nekad nesapratīšu - dod man jahtu.. viens apšūvuma dēlis/Kanska - seniora laivā ir dārgāks par tiem Canoniem/ Nikoniem,tad ar visiem stikliem, pat Carl Zeiss Ir - Juris Balodis. Jūras jahtu federācija.lv Privāti. Tikai - sarunas tiešā kontatā. Brīnišķīgs cilvēks...
klau, cilvēkam vajag fonus, nevis brist ar špiļkām pa klāju
Tad der mana garāža Ogrē. Koka grīda/ priede. Mākslinieki... Nu, Luni - saki kaautko.. Ēteā dzirdu - mazā Lulū..