lkz, tas mani tikai priecee;-)))) vispar shonakt tieshaam tikai pozitiivas emocijas! vai nu cilveeki ir sapratushi manu buutiibu vai nu es esmu iemaacijusies "smalkaak" izteikties - kaut gan iipashi nepiedomaaju par to un necenshos ;-) BET dziivee viss plust un mainaas ... mana ikdiena shobriid sastaav no ljooti lielas daljas [oedomaashanas, KAAA pareizaak sevi pasniegt, lai juutiigais pasuutiitaajs atkal hvz ko neiedomaatos ;-)
dansiga:KAAA pareizaak sevi pasniegt, lai juutiigais pasuutiitaajs atkal hvz ko neiedomaatos ;-)
nezinu, vai inteneta videe tam ir tik ljoti liela noziime. redz, blackness ar izsakaas, ljoti iisi un korekti - "del" un taa pat vinjam sanaak lielu dalju "del"bilzhu autoru izvest no pacietiibas
var jau meegjinaat pieklaajiigi un pat glaimojoshi, bet ja "pasuutitaajs" ir taads, vinjsh arii taads buus un Tavas balss toni, akcentus un visu paareejo, vinjsh taa pat nolasiis pa savam, kaut arii rakstiits buus ljoti pieklaajiigaa formaa.
Nu tāpēc jau saku, ka ar pasūtītāju "auklējos";-) Vakar pat - ieplānotās stundas vietā nosēdēju lidostā až 2 st ... tas nekas, ka man bija randiņš par foto lietām sarunāts (bet viņi saprata, kad peizvanījiu, izgājusi no lidostas). JO - vakar mainījās projekta vadītājs no pasūtītāja puses .... un viņam pēkšņi bija saradies čupa ar jautājumiem un es viņam nevarēju pateikt - sorrry - man jāskrien, mani gaida mani fotodraugi un Tavi jautājumi man ir pie kājas ;_)))) Patiesībā nemaz nav pie kājas - man ir būtiski labi saprast otru pusi un sadarboties ... un neuzskatu, ka pasūtītāji visi ir muļķi ..... muļķi ir abās vārtu pusēs ....