chukmasoff:a kam tas vajadzīgs?
zombycop: chukmasoff:a kam tas vajadzīgs?'Izaicinājums sev- cik pareizi redz krāsas/pustoņus.
briedis:Es ar savu lēto nekalibrēto moni ar random uzstādījumiem - You have perfect color vision!:p Pierādās, ka hujņa tā kalibrēšana vari arī man izcils monis? http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2343T-PF.jsp
dolldia::amazing:?? 981.... tas ir slikti vai labi...?
Voldemorts:Atbildu no sirds. Mana drudzene - LMA. keramiķe - atgriezās no Japānas. Tur - pirmskolas tests - 300( trīssimt) plēko toņu gradāciju jāatšķir pamatskolniekiam. Atšķīru ~125-us,,,
chukmasoff: Voldemorts:Atbildu no sirds. Mana drudzene - LMA. keramiķe - atgriezās no Japānas. Tur - pirmskolas tests - 300( trīssimt) plēko toņu gradāciju jāatšķir pamatskolniekiam. Atšķīru ~125-us,,,es labi ja 30 atšķirtu, kur tad nu 300
chukmasoff:ta es nesapratu tas ir uz laiku vai kā, es tur saliku visu bija vis pareizas vietās un 12 sanāca,...
briedis: chukmasoff:ta es nesapratu tas ir uz laiku vai kā, es tur saliku visu bija vis pareizas vietās un 12 sanāca,...Uz laiku nav, visdrīzāk nebija gan viss pareizi...
chukmasoff: briedis: Uz laiku nav, visdrīzāk nebija gan viss pareizi...it ka tur rādija ka vis pareizi, bet es kadu pusstundu liku
briedis: Uz laiku nav, visdrīzāk nebija gan viss pareizi...
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?