forum.gif
izbaudi, un atbalsti brīnišķīgu mākslas video
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / izbaudi, un atbalsti brīnišķīgu mākslas video
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.11 20:16
 citēt
apskatamies video. autorizējamies (augšā labajā stūrītī) un visi jauki nobalsojam

www.draugiem.lv...

un sakam lai tā dara mūsu kaķi zaķi mammas brāļi māsas tēti kaimiņi.

liels paldies jau iepriekš visiem.
jūsu atbalsts ir visnozīmīgākais
Publicēts: 30.04.11 20:20
 citēt
Publicēts: 30.04.11 20:55
 citēt
Es no šamās mākslas neko nesapratu, idejas ta nav...
Publicēts: 30.04.11 21:51
 citēt
ui, šitas ir kaut kas vēl dziļāks par Žaka Iva Kusto filmām. :D
Publicēts: 30.04.11 22:22
 citēt
Видео не читал,но осуждаю!
Nu nesaprotu kādēļ FOTOforumā ir jārada trīs tēmas par video.

P.S. izturēju 1 minūti tā video,nesapratu aizvēru - huiņa.
Publicēts: 01.05.11 00:58 labots
 citēt
Kaitinošs murgs ar nosliecēm uz sekvencionāliem efektiem. Daži plāni nav slikti bet kopumā mēsls pirmkārt jau skaņa un atels ar nelieliem izņēmumiem.
Publicēts: 01.05.11 18:03
 citēt
Publicēts: 01.05.11 18:30
 citēt
RudeWolf:http://www.youtube.com/watch?v=Q4G856L2GfY&feature=player_embedded

Nu šitais ir super!!!
Publicēts: 01.05.11 18:35 labots
 citēt
www.youtube.com... ka ne kā oficeālais video!!
Publicēts: 01.05.11 18:43
 citēt
Tik brīnišķīgs, ka līdz beigām neskatījos, pietika ar pāris sekundēm :big_smile:
Publicēts: 01.05.11 18:59
 citēt
Tas mans klasesbiedrs bijušais. Norm čalis, viņa iespaidā arī tā nopietni pievērsos akadēmiskajām lietām.
Publicēts: 01.05.11 19:01
 citēt
RudeWolf:Tas mans klasesbiedrs bijušais. Norm čalis, viņa iespaidā arī tā nopietni pievērsos akadēmiskajām lietām.

Nu tur tas klipiņš ir konkreti akadēmisks :D
Publicēts: 02.05.11 12:02
 citēt
kas ir mākslas video?
Publicēts: 02.05.11 12:04
 citēt
RudeWolf:Tas mans klasesbiedrs bijušais. Norm čalis, viņa iespaidā arī tā nopietni pievērsos akadēmiskajām lietām.

zrja
Publicēts: 02.05.11 12:06 labots
 citēt
haralds:kas ir mākslas video?

Varētu būt tādas darbības dokumentējums, kur viss, arī kustība ir mākslīgs.:face-grin:
Tā akamediski domājot...:face-grin:
Publicēts: 02.05.11 14:09
 citēt

tas ir tāds video, kuru taisa īpašie makslinieki
Publicēts: 02.05.11 14:26
 citēt
Oliss:tas ir tāds video, kuru taisa īpašie makslinieki
impressionisti, eXpressionisti un depressionisti?:amazing:
Publicēts: 02.05.11 14:29
 citēt

Tas ir apmēram tas pats kas mākslas foto.Tikai kustīgs.:face-smile:
Publicēts: 02.05.11 15:27
 citēt
viecha:... apmēram tas pats kas mākslas foto. Tikai kustīgs.:face-smile:

nu, 25 fps vai 30, ja US'Ā vai Džapanā! bet paceļas ?-ms, kas ir "mēkslas" fotō.:grimace:
Publicēts: 02.05.11 16:11
 citēt
Mākslas foto ir tad,kad ir māxla tobiš pliki pupi vai kaut kas šķībs un neass!:face-glasses:
Publicēts: 02.05.11 17:22
 citēt
viecha:Mākslas foto ir tad,kad ir māxla tobiš pliki pupi vai kaut kas šķībs un neass!:face-glasses:
ā. paldies! a es domāju, ka tad, kad nedadjors un 2/3 - 5/6 bildes laukuma melns!:exciting:
Publicēts: 02.05.11 17:42
 citēt
vēl vēlams, lai bilde ir nedaexponēta. :D
Publicēts: 02.05.11 19:06 labots
 citēt
Sapper:vēl vēlams, lai bilde ir nedaexponēta. :D

tikpat obligāti ir izsmērēt šotu un bliezt ar max troxni, par + tiks uzskatītas saplēstas zeķubikses da cīga
Publicēts: 03.05.11 09:15
 citēt
..aarts, nenoliedzami...:face-crying:
Publicēts: 03.05.11 12:10
 citēt
NilsS:

zrja

Kāpēc? Neesmu jau galīgi miris visam pasaulīgajam. Un pilnīgi akadēmiska karjera mani neinteresē. Jo bieži vien tas ir šaurs cilvēku loks, kas viens otram sacer krustvārdu mīklas un paši tās arī risina.

Un māksla ir melnbalti nofotografēta sieviete ar kailām krūtīm un cigareti. Ja sieviete pie rokas nav, tad riskējot ar homoseksualitātes implikācijām var ķert saulrietu (jo uz lēktu agri jāceļas) ar atspulgu kādā ūdenstilpnē. Papildus punkti par pienūdeni ilgajā ekspo un vecu laivu kadra kreisajā pusē.
Publicēts: 03.05.11 14:57
 citēt
RudeWolf:
NilsS:
zrja

Kāpēc? Neesmu jau galīgi miris visam pasaulīgajam. Un pilnīgi akadēmiska karjera mani neinteresē. Jo bieži vien tas ir šaurs cilvēku loks, kas viens otram sacer krustvārdu mīklas un paši tās arī risina.

Un māksla ir melnbalti nofotografēta sieviete ar kailām krūtīm un cigareti. Ja sieviete pie rokas nav, tad riskējot ar homoseksualitātes implikācijām var ķert saulrietu (jo uz lēktu agri jāceļas) ar atspulgu kādā ūdenstilpnē. Papildus punkti par pienūdeni ilgajā ekspo un vecu laivu kadra kreisajā pusē.

Atpalicis esi, pēc jaunajiem māxlas kritērijiem laivai labajā pusē jābūt. Vot tā.:face-smile:
Publicēts: 03.05.11 16:16
 citēt
Šopā uzliec "flip" un laiva pārvietosies, kur meistaram labpatīkas.
Publicēts: 03.05.11 20:19
 citēt
Elmarss:
RudeWolf:

Atpalicis esi, pēc jaunajiem māxlas kritērijiem laivai labajā pusē jābūt. Vot tā.:face-smile:

ar kadrējumu 50/50 !
Publicēts: 06.05.11 03:12 labots
 citēt
kā krievu montāžas skolas tēvs Ļevs Kuļešovs teica? снимаете монтажно, ибио мать!:grimace: skat. arī iekškadra montāžu! :exciting:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):