forum.gif
A VOT organizēju kursus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / A VOT organizēju kursus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.11 02:02
 citēt
Šis topiks ir just aptauja ..... cik tādi gribētāji būtu un kādas zināšanas no manis vēlās saņemt? Galu galā tirgus arī jāapzin .... jo sāku par to nopietni domāt pēc daudziem samērā svešiem blogistu jautājumiem - kad, kur, ko ..... (savējos jau līdz šim esmu mācījusi par velti ij klātienē ij attālināti, tos, kuri nedzīvo Rīgā;-) ... )
Publicēts: 04.05.11 03:28
 citēt
a vot interese ir! par ko konkreeti - da neprasi pus4os naktii no manis neko sakariigu, kam nav sakara ar veeja energjiju - bet tikko izdomāšu, ierakstīšu :D
Publicēts: 04.05.11 03:41
 citēt
Pusčetri! Es čucet! Kāds piedāvājums , mož es ar gribu ?:)
Publicēts: 04.05.11 04:25
 citēt
to tik es gribētu redzēt :D hahahaa
Publicēts: 04.05.11 04:30
 citēt
Esmu vadijis kursus, pats sarežģītākais kas vispār var būt , jo normālas grupas salasīt pa līmeņiem ir ļoti sarežģīti, vajag vis maz 15 cilvēkus grupā no kuriem pa vienas dienas apmācību var iekasēt vis maz pa 10 ls no galvas. Citādāk neatmaksājas, jo telpu noma transporta izdevumi apēd vis maz 50ls. Ja sanāk grupa ar dažādu līmeņu zināšanām tad mācit nav iespējams, jo pamati vieniem zināmi citiem atkal kas gudrāks ir par sarežģītu līdz ar to kursi atkrīt kā tādi.
Iesaku prīvātstundas pasniegt kur programmu var pēc katra klausītāja sastādīt un ari ar katru individuāli nodarboties.
Ka ari organizēt meistarklases, jo uz meistarklasēm nāk cilvēli ar nopietnām foto zināšanām.Pēdējā laikā pasniedzu prīvātnodarbības 8 cilvēkiem, un ik pa laikam meistarklases organizēju.
Publicēts: 04.05.11 04:56 labots
 citēt
schukamsoff, labi - pierunaaji - GRBU organize meistarklasi......:-)

Luni, nāksi?;-)))

versatile, nūū - Tev jau būtu jānojauš ko es varu/nevaru ;_))) sčas beigsies magnētiksās vētras - vis pierimsies un gaidu Tavas idejas;-)
Publicēts: 04.05.11 05:26 labots
 citēt
nu ko, projekts nosūtīts, var pakomentēt.
nojaušu jau ta es tik mazu gabaliņu :)
redz, mani interesē, piemēram, Tava kluseņu gaismošana un apstrāde - cik gaismas ota un līdzīgas lietas provētas, nu nav sanācis pat ne tik labi lai blogā liktu - un ja manas bildes paskatās, kļūst skaidrs, ka sanācis noteikti ir gana sūdīgi :) bet interesē tādā kontekstā, ka pēc tam to tehniku pielietot citādākām bildēm, ne vairs klusenēm - un tur jau atkal interesē darbs ar cilvēkiem, kas man, atklāti sakot, kā kautrīgam lauku puikam, pieklibo.
vooot, ne kursi, bet meistarklase - tas jau skan feināk. Bet es jau pa lielam piekristu jebkam, jo uzskatu, ka jebkura komunikācija un pieredze attīsta. :)
par cik nekādās īsti meistarklasēs neesmu piedalījies - tik cik Kandavas plenērs, ArtCamp 2010 un Māra kursi - tad jau tā pagrūti arī pateikt, pieredzes pietrūkst.
tagad gan arlabunakti!
Publicēts: 04.05.11 09:28
 citēt
un ko Tu taisies mācīt?
Publicēts: 04.05.11 09:53
 citēt
Es varētu padalīties dažās tādās tīri filozofiskās atziņās saistībā ar kursu organizēšanu,jo esmu nodarbojies ar to kādus 20 gadus.Par foto specifiku gan nē,bet tā vispārīgi.Domāju,ka tur būtu šis tas kopējs jebkādiem kursiem.Bet tā tāda vispārīga tēma un ne gluži internetā publiski risināma.:face-smile:
Publicēts: 04.05.11 10:12
 citēt
cirks ....
Publicēts: 04.05.11 10:55
 citēt
dansiga:GRBU organize meistarklasi......:-)

Mani vienmēr ir priecējis fakts, ka tie kas domā ka ir meistari organizē meisterklasi :big_smile: :haha: :haha:
Publicēts: 04.05.11 11:24
 citēt
Jāpiekrīt,ka meistarklase ir nedaudz degradēts jēdziens,tāpat kā personālizstāde vai fotoizstāde vispār.Tomēr domāju,ka Dansigas prasmes foto jomā ir neapšaubāmas.:face-wink:
Publicēts: 04.05.11 13:04
 citēt
:money:
Publicēts: 04.05.11 13:26 labots
 citēt
par kluso dabu + taas kompoziicijaam, gaismas otu.. kaut ko taadu no Tevis vareetu panjemt :bad_smile:
kaut gan no iepriekshmineetaa iisti neaizraujos ne ar vienu, ne otru, bet tas ir viens no, par ko iedomaajos, kad lasu kaut ko sakaraa ar Tevi + meistarklaseem un foto :big_smile:
Publicēts: 04.05.11 13:52
 citēt
negatIvs:cirks ....

Riktīgs! Apskatot māsteres dansiga galeriju, redzams ka cilvēciņš bakstās foto lauciņā, kā maza bērna pirmie solīši, un še tev jau mācīs citus! :haha:
Publicēts: 04.05.11 14:25
 citēt
greenman:
negatIvs:cirks ....

Riktīgs! Apskatot māsteres dansiga galeriju, redzams ka cilvēciņš bakstās foto lauciņā, kā maza bērna pirmie solīši, un še tev jau mācīs citus! :haha:

Nu labi, tik traki ar dansigu jau nu ar nav :)
Ir lietas, ko viņa tiešām varētu pamācīt citiem cilvēkiem - kaut vai to pašu 'gaismas otas' tehniku. Bet nu manuprāt šāds topiks ir jāsāk nevis ar 'ko jūs no manis gribat iemācīties?', bet ar 'ko es varu jums iemācīt/piedāvāt'.
Publicēts: 04.05.11 15:09 labots
 citēt
vareetu veel pozitiivas attieksmes meistarklassi :bad_smile:
Publicēts: 04.05.11 15:12
 citēt
A VOT speciāli izgāju cauri galerijām un paskatijos, ne ko līdzīgu nopietnai gaismas otai neredzēju, ar kabatas batareju pagaismot var jebko, protams var būt es kļūdos, bet ja būtu strādāts ar nopietnu gaismas otu, vis maz kādos 10 izzīmējumos tad tas butu redzams. Gaismas otas tehnika nav nemaz tik sarežģīta un tas nav shopā ar gaismas otu makarēt.
Man šobrīd nav pieejami arhīvu diski, jo atrodas ne tur kur pašlaik dzīvojos, varētu parādīt kā tas izskatās.
Rezultāts parasti ir kas līdzīgs šitam

Publicēts: 04.05.11 15:21 labots
 citēt
vispār piekrītu biedram Ch, gaismas ota ir prakses jautājums un iemācīt var tikai tās darbības principus. Tālāk jau katrs rok vai nerok pats
Publicēts: 04.05.11 15:26
 citēt
Gaismas otai liela prakse nepieciešama, lai rezultāts būtu interesants.
Un liela pacietība.
Vienu gadu Masķerskajās bija īsais kurss.
Ja kaut ko tādu Dansiga varētu izrādīt, būtu gan jau kādam interesanti.
Publicēts: 04.05.11 21:01
 citēt
viecha, o - Tu man pasviedi labu domu - man ar Tevi jātiekas, bet gan citā jautājumā:-) Kad kur cikos varam?:-)

A par gaismas otu. Ja nopietni tad, jau tiešām intesentiem varu to parādīt un pastāstīt uz kuriem grābekļiem nekāpt ;-) Bet tālāk jau paša uzcītība;-) Man uz vienu kluseni no kompenes likšanas līdz pēdējam kadram vidēji aiziet stundas 3.

Chukmassoee, heh - gaismas ota ir ļoooti stiepts jēdziens. Tavs piemērs man liekas ļoti sintētisks!.

verstile - man ir doma ar gaismas otu pamēģināt portretus;-))) bet vot tik tur vajag vēl vienu cilvēku un PACIETĪGU ;-)))
Publicēts: 04.05.11 21:14
 citēt
chukmassoff, klau - a kur un kad Tu organizee kursus/meistarklases un kur tu to izzinjo!??!

greenman, he hee e- paldies par skarbo kritiku, bet esmu nedaudz augstākās domās par saviem darbiem un ir dzirdētas labas atsauksmes (dabiski arii kritika) no atzītiem LV un citu valstu fotogrāfiem:-) Bet - katrai drēbei savs pircējs;-))) P.S> jā - kukainīšu manā krājumā nav :-)))
Publicēts: 04.05.11 21:23
 citēt
dansiga: P.S> jā - kukainīšu manā krājumā nav :-)))

es arī vīlos. pēc tiem vārdiem gaidīju meistara cienīgas bildes profilā. vairāk par 3 kukaiņiem neatradu :cry:
Publicēts: 04.05.11 21:27
 citēt
lkz, ;-)))) bet visādi cilvēki, visādas gaumes un mani tādi teksti nemaz nekreņķē;-))) Kā Tu teici - pietiekami daudz mājo pozitīvisma ;-)
Publicēts: 04.05.11 21:28
 citēt
dansiga:chukmassoff, klau - a kur un kad Tu organizee kursus/meistarklases un kur tu to izzinjo!??!

greenman, he hee e- paldies par skarbo kritiku, bet esmu nedaudz augstākās domās par saviem darbiem un ir dzirdētas labas atsauksmes (dabiski arii kritika) no atzītiem LV un citu valstu fotogrāfiem:-) Bet - katrai drēbei savs pircējs;-))) P.S> jā - kukainīšu manā krājumā nav :-)))

...vai kukainīši krājumā par kaut ko liecina??
Publicēts: 04.05.11 21:30
 citēt
nū - es domāju, ka tad greenman būtu savādākās domās par manām spējām ;-)))
Publicēts: 04.05.11 21:32
 citēt
dansiga:chukmassoff, klau - a kur un kad Tu organizee kursus/meistarklases un kur tu to izzinjo!??!

Šogad vēl meistarklases nav bijušas, laika trūkuma dēļ, pagajušajā gadā bija 4 meistarklases divas LV bet divas arpus LV. Es pats neko neziņoju un neorganizēju, man ir cilvēks kurš ar to nodarbojas. Tuvākā meistarklase ieplānota jūlija otrajā pusē, datums vēl precizējams, jo taja laikā iekrīt čuguna lējēju simpozijs un Sabiles vīna svētki, kur man obligāti jabūt klāt pa darba lietām, līdz ar to paliek no 29-31 jūlijam.
Publicēts: 04.05.11 21:45
 citēt
chukmasoff, nu skaicc ....
Publicēts: 04.05.11 21:53
 citēt
dansiga:chukmasoff, nu skaicc ....

a vairāk par 4 gadā nevaru pavilkt laika dēļ, šogad vispār tikai vasarā un rudenī, var būt pirms jaungada vēl sanāks. Ir doma organizēt augustā 2 dienu pleneri Pedvālē, bet tas ir tikai idejas līmenī.
Publicēts: 04.05.11 22:02
 citēt
chukamsoff, buutu interesanti redzēt Tevi darbībā ;-) Bet tas plenērs ko tu te esi izsludinājis - tas gan mani ne īpaši saista
Publicēts: 04.05.11 22:18
 citēt
dansiga:chukamsoff, buutu interesanti redzēt Tevi darbībā ;-) Bet tas plenērs ko tu te esi izsludinājis - tas gan mani ne īpaši saista

Pilnīgi manas meistarklases būs tikai rudenī, tad it kā laika vairāk, tur ari cenas citas , vienas dienas meistarklase 30ls no dalībnieka.
Publicēts: 04.05.11 22:20
 citēt
nu ta pagaidīsim - steigties jau nav kur ;-)))
Publicēts: 04.05.11 22:20
 citēt
dansiga:viecha, o - Tu man pasviedi labu domu - man ar Tevi jātiekas, bet gan citā jautājumā:-) Kad kur cikos varam?:-)

A par gaismas otu. Ja nopietni tad, jau tiešām intesentiem varu to parādīt un pastāstīt uz kuriem grābekļiem nekāpt ;-) Bet tālāk jau paša uzcītība;-) Man uz vienu kluseni no kompenes likšanas līdz pēdējam kadram vidēji aiziet stundas 3.

Chukmassoee, heh - gaismas ota ir ļoooti stiepts jēdziens. Tavs piemērs man liekas ļoti sintētisks!.

verstile - man ir doma ar gaismas otu pamēģināt portretus;-))) bet vot tik tur vajag vēl vienu cilvēku un PACIETĪGU ;-)))

...kur varētu apskatīt kādu kluseni,lai saprastu par ko ir runa?
Publicēts: 04.05.11 23:57
 citēt
Jolan daudz dazhadas klusenes ir photodomaa .... Tevi interesee tieši klusenes ar gaismas otu saucamaas?
Publicēts: 05.05.11 00:15 labots
 citēt
Nu bet tā ar nesagaidīju pārdomas par to, kuras ir tās jomas/lietas, ko dansiga uzskata, ka pārzina pietiekami labi, lai to mācīti citiem cilvēkiem? To ka esi augstās domās par saviem darbiem to dzirdēju jā - bet konkrētāk? :) Neskaitot gaismas otu, kas izrādās nav nekas sarežģīts :D
Publicēts: 05.05.11 00:20
 citēt
Cerambyx, vot es pati neesmu tikusi skaidriibaa - taapec arii tautai jautaaju ;-ppp;-)))) P.S. Ar gaismas otu nemaz tik vienkaarshi nav, kaa te dazhi pilsonji raksta ;-) Ja peec vinju principa - tad VISS parejais arii ir vienkaarshi, kad ir apguuts;-)
Publicēts: 05.05.11 00:47
 citēt
A kā var mācīt, ja nemaz nezini ko pati zini? :D
Publicēts: 05.05.11 00:54
 citēt
Cerambyx, nu dura baba!! Dura baba!;-ppp;_)))
Publicēts: 05.05.11 01:01 labots
 citēt
dansiga:Cerambyx, vot es pati neesmu tikusi skaidriibaa - taapec arii tautai jautaaju ;-ppp;-)))) P.S. Ar gaismas otu nemaz tik vienkaarshi nav, kaa te dazhi pilsonji raksta ;-) Ja peec vinju principa - tad VISS parejais arii ir vienkaarshi, kad ir apguuts;-)

Protams ka vis ir vienkarši, un apgūstams ļoti ātri, un tas nav tehniskās zināšanas vai ilkgadējas prasmes slīpēšanas rezultāts, tā ir vienkarši iekšējā redze, dabas dota iztēle un spēja to realizēt dzīvē, un pats galvenais brīva domāšana brīva no kopēji pienemtajiem standartiem bet ar labu harmonijas izjutu. Man ir daži skolnieki kuriem tā ir un kuriem vajag parādīt tikai virzienu un vis notiekas...
Publicēts: 05.05.11 01:02
 citēt
ta jocigi vispar ir. jau gandriz 3 gadus es, sausinjsh, stradaju kopa ar radoshiem un talantigiem cilvekiem. domashana ir mainijusies ljoti.
blogaa ir daudzi ar kuriem gribetos vienkarshi pachillot, padalities pieredze, bez konkreta meerkja - jo attista jua katras zinashanas. mani neinterese iemacities kaa uztaisiit kaut ko esoshu, mani interese iemacities metodes, kuras kombinejot, var sanaakt kaut kas jauns...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas