forum.gif
A VOT organizēju kursus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / A VOT organizēju kursus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.05.11 01:09
 citēt
versatile:ta jocigi vispar ir. jau gandriz 3 gadus es, sausinjsh, stradaju kopa ar radoshiem un talantigiem cilvekiem. domashana ir mainijusies ljoti.
blogaa ir daudzi ar kuriem gribetos vienkarshi pachillot, padalities pieredze, bez konkreta meerkja - jo attista jua katras zinashanas. mani neinterese iemacities kaa uztaisiit kaut ko esoshu, mani interese iemacities metodes, kuras kombinejot, var sanaakt kaut kas jauns...

Tev vajag ne tehniskās zināšanas mācīties bet atīstīt domāšanas filosofiju, protams ko jaunu izgudrot būtu fenomenāli, bet reizēm pietiek ar to pašu esošo neizgudrojot velosipēdu , radīt jaunu skatijumu uz jav zināmām tēmām un zanriem.
Foto vai gleznošana neatšķiras ne ar ko pārāk no prozas un dzejas, un starp citu pamata žanru gan prpzā gan dzejā nav nemaz tik daudz, cik atceros poēzijā ir kādi pieci, bet prozā ir ap 10. Protams ir ari arpus tā visa rakstāms vis kaut kas , bet tie ir vai nu neatkartojami šedevri, kuri sanāk ļoti reti kādam, vai nu grafomāniski MPS kurus saprot tikai pats autors un šaurs izredzēto loks.
Publicēts: 05.05.11 01:23
 citēt
chukamssof, bet ne katram taa "redze" iedalīita pietiekamaa daudzumaa un TAD ir jaapieliek puules, gadiem to sliipeejot ...

versatile, LUKK - tas ir arii mans princips. chukmasoff ieprieksh teica, ka manas KD nav riktiiga gaismas ota .... PIRMKAART nav definiicjas iista gaismas otai - tas ko dazhi aktiivie krievi ir uzrakstiijushi - taa ir vinju dariishana. OTRAAKRT - vinja paraadiitais piemeers man ir garlaiciigs un liekaas sinteetisks (maaku maaku, protu protu ari sho metodi) ... taapeec mekleeju savus celjus ;-) Taa ka - brauc ciemaa;-)
Publicēts: 05.05.11 01:30
 citēt
Es izmantoju līdzīgas konstrukcijas gaismas otu, izmeģināts ir vis kaut kas bet pec visa izmeģinātā nonācu vairākus gadus atpakaļ pie šī varianta.

Publicēts: 05.05.11 01:37
 citēt
chukmasoff:Tev vajag ne tehniskās zināšanas mācīties

kas teica, ka es to nezinu? :) kgan ir ari tehniskas nianses, kas klibo konstanti.
Publicēts: 05.05.11 01:37
 citēt
Juhuu - baigi labaa ideja ;-)))) Bet man personiigi tomeer patiik plataaks kuulis tb dabiskaas .... bet nu tas arii atkariigs no kompenes....
Publicēts: 05.05.11 01:42
 citēt
dansiga: Taa ka - brauc ciemaa;-)

a ko, aiz kam gan ne? :) ja sanaks velo beidzot noprikt, tad bez probl :)
Publicēts: 05.05.11 01:44
 citēt
tad tik dod zinju :-)
Publicēts: 05.05.11 01:45
 citēt
dansiga:Juhuu - baigi labaa ideja ;-)))) Bet man personiigi tomeer patiik plataaks kuulis tb dabiskaas .... bet nu tas arii atkariigs no kompenes....

Ar šo parikti kūli vari dab''ut kādu vajag lidz 10cm diametrā, ja vajag platāku tad tā vairs nav gaismas ota bet lukturis un tur vairs nav ne kādas gaismas otas tehnikas. Ar 10 cm diametru parasti kailfoto izgaismo.
Publicēts: 05.05.11 02:04
 citēt
ej ej - azh 10 cm? tad es naaku pie tevis ciemaa!;-))) saktiit kaa tas izskatas dabaa!
Publicēts: 05.05.11 09:50
 citēt
dansiga:ej ej - azh 10 cm? tad es naaku pie tevis ciemaa!;-))) saktiit kaa tas izskatas dabaa!

Nu ciemā nesanāks mājās es ar to nedarbojos tagad jo nav vietas, bet uz prīvātnodarbību vai meistarklasi vari pieteikties.
Publicēts: 05.05.11 10:15
 citēt
dansiga:ej ej - azh 10 cm? tad es naaku pie tevis ciemaa!;-))) saktiit kaa tas izskatas dabaa!

~ 60mm caurule, ~ 500mm gara, halogēna lampiņa, vadi, barošanas boks + kāds, kuram rokas daudz maz pareizā vietā izaugušas .... :big_smile:
Publicēts: 05.05.11 10:30
 citēt
negatIvs:

~ 60mm caurule, ~ 500mm gara, halogēna lampiņa, vadi, barošanas boks + kāds, kuram rokas daudz maz pareizā vietā izaugušas .... :big_smile:

Vispār t\a or modificēta kabatas batareja ar zoomu un objektīvu galā.
Publicēts: 05.05.11 10:51
 citēt
chukmassoff un meistarklase tu raadiisi shaadu baterijas konstrukciju?!?!?!?!

negativs, da esmu visaadas "otas" meistarojusi - atkarībā no iecerēm ;-) bet par chukmassoffa variantu nebiju ne idemojaausies, ne kur redzeejusi
Publicēts: 05.05.11 10:58
 citēt
dansiga:chukmassoff un meistarklase tu raadiisi shaadu baterijas konstrukciju?!?!?!?!

negativs, da esmu visaadas "otas" meistarojusi - atkarībā no iecerēm ;-) bet par chukmassoffa variantu nebiju ne idemojaausies, ne kur redzeejusi

Protams ka parādīšu, es to pirms dažiem gadiem biju uzprojektējis , bet sarezgitakais bija ar detaļam un pašu gaismas avotu, vispār vis labāk ir izmantot ASV policijas kabattas lukturīti, jo jauda ir ļoti spēcīga, kaut cits variants ar LED , kur var jaudu regulēt tad rezistoru nevajag. Ne jav es to visu pirmais un vienīgais izgudroju, pec necik ilga laika es netā līdzīgas konstrukcijas redzēju.
Publicēts: 05.05.11 11:35
 citēt
Jā amīšu mentu fanariki pēc daudzu pro ieteikuma esot tie labākie. www.maglite.com
Ir vēl ar sarkano filtru virsū, un ar tādu varot pat darkroomā strādāt.
Publicēts: 05.05.11 11:52 labots
 citēt
dansiga:Juhuu - baigi labaa ideja ;-)))) Bet man personiigi tomeer patiik plataaks kuulis tb dabiskaas .... bet nu tas arii atkariigs no kompenes....

Ir tāda kruts duets Krievijā saucas ХориМа www.horyma.ru kuri 100% tik ar Gaismas otām strādā taisa baigo kombinēto mākslu šai tehnikā + grafikā:)

Publicēts: 05.05.11 12:16
 citēt
Lunis, ļoti labi zinu Horimu, un no viņa arī saķu mācīties, bet pēdējos 2 gadus viņš ir aizgājis man nesaprotamā mākslas lauciņā. Man daudz labāk patīk beibes O'Nil darbi :)
Publicēts: 11.05.11 20:19
 citēt
Jā, gribu!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 11.05.11 20:52
 citēt
Pa blatam esmu gatavs kursants.. man tikai jātiek ar "visrsstundām" galā, tādēļ ļoti atkarīgs no vietas un laika.
Publicēts: 12.05.11 10:37
 citēt
Hmmm, vispār arī es būtu ieinteresēts. :)
Publicēts: 12.05.11 10:46
 citēt
būtu forši uzzināt tēmas un cenu??
Publicēts: 12.05.11 11:50
 citēt
Tēma .... , kurš gan nezin Dansigas daiļradi, cena nenovērtējama .... :bad_smile:
Publicēts: 12.05.11 14:32
 citēt
Ja tā padomā..a, kāpēc ne? Iespējams, es arī ietu... :face-glasses::face-smile:
Publicēts: 12.05.11 14:37
 citēt
vecums nenāk viens :bad_smile: viņš nāk kopā ar vēlmi rīkot kursus... :face-grin:
Publicēts: 12.05.11 17:01
 citēt
Vieslektoru pirmās palīdzības sniegšanā nevajag?:)
Publicēts: 12.05.11 18:37
 citēt
Droperidol, a ko maciisi?;-)))
Publicēts: 12.05.11 18:41
 citēt
Droperidol:Vieslektoru pirmās palīdzības sniegšanā nevajag?:)

tas ir kā atdzīvināt fotogrāfu pēc bilžu ieraudzīšanas monitorā? :amazing: :face-grin: :big_smile:
Publicēts: 12.05.11 22:15
 citēt
Oliss:
Droperidol:Vieslektoru pirmās palīdzības sniegšanā nevajag?:)

tas ir kā atdzīvināt fotogrāfu pēc bilžu ieraudzīšanas monitorā? :amazing: :face-grin: :big_smile:

`Precīzi:)
Publicēts: 19.10.12 19:26
 citēt
nez, vai vēl var pieteikties
Publicēts: 19.10.12 19:37
 citēt
negatIvs:nez, vai vēl var pieteikties

Sacenties ar F-Foto, kurš vecāku topiku izraks?
Publicēts: 19.10.12 19:38 labots
 citēt
greenman:
negatIvs:cirks ....

Riktīgs! Apskatot māsteres dansiga galeriju, redzams ka cilvēciņš bakstās foto lauciņā, kā maza bērna pirmie solīši, un še tev jau mācīs citus! :haha:

Kā man patīk šie anonīmie "Meistari" (kurpnieki bez zābakiem). Mute liela- jēga maza...:face-wink:
Publicēts: 20.10.12 01:08
 citēt
Sommelier kursi vēsajos rudens vakaros būtu pašā laikā.... :)
Publicēts: 20.10.12 11:12
 citēt
Eltons:
negatIvs:nez, vai vēl var pieteikties

Sacenties ar F-Foto, kurš vecāku topiku izraks?

šitam , nav noilguma ..... laba anekdote nenoveco .... :bad_smile:
Publicēts: 20.10.12 11:45
 citēt
Moška man arī kādu kursus sarīkot???? :what::big_smile:
Publicēts: 20.10.12 12:12
 citēt
Gaismas otas man arii patiik. Labpraat pierakstiitos shaados kursos.
Publicēts: 20.10.12 20:38
 citēt
pēc megaslavas......, tik tālu nu esam .... :bad_smile:
Publicēts: 20.10.12 21:39
 citēt
Mums uz dzelzceļa tā ir iegājies,ka pieredzējušākie jaunākajiem vienmēr piepalīdz un visādas lietas pastāsta knifus,gadījumus,pazīmes pēc kurām var atklāt vainas. Arī foto lietās,ja varu ko kādam pateikt priekšā ,piepalīdzēt,vienmēr laipni. Bet kursus pa naudu?? Kāds pasniedzējam ir diploms,grāds un sasniegumi šajā jomā? Kāda pedagoģiskā izglītība?
Publicēts: 20.10.12 21:51
 citēt
Rolands66:Mums uz dzelzceļa tā ir iegājies,ka pieredzējušākie jaunākajiem vienmēr piepalīdz un visādas lietas pastāsta knifus,gadījumus,pazīmes pēc kurām var atklāt vainas. Arī foto lietās,ja varu ko kādam pateikt priekšā ,piepalīdzēt,vienmēr laipni. Bet kursus pa naudu?? Kāds pasniedzējam ir diploms,grāds un sasniegumi šajā jomā? Kāda pedagoģiskā izglītība?

Bērnudārza auklītei, lai podu sīcim paliktu vajag Pedagoģisko, BET, kursus pasniedz kā zirgābolu, visi, kam nav slinkums no lohiem naudu kāst. VOT tā, biedri.:face-devil-grin:
Publicēts: 20.10.12 23:27
 citēt
Elmarss:
Rolands66:Mums uz dzelzceļa tā ir iegājies,ka pieredzējušākie jaunākajiem vienmēr piepalīdz un visādas lietas pastāsta knifus,gadījumus,pazīmes pēc kurām var atklāt vainas. Arī foto lietās,ja varu ko kādam pateikt priekšā ,piepalīdzēt,vienmēr laipni. Bet kursus pa naudu?? Kāds pasniedzējam ir diploms,grāds un sasniegumi šajā jomā? Kāda pedagoģiskā izglītība?

Bērnudārza auklītei, lai podu sīcim paliktu vajag Pedagoģisko, BET, kursus pasniedz kā zirgābolu, visi, kam nav slinkums no lohiem naudu kāst. VOT tā, biedri.:face-devil-grin:

Kaut kā vairākos foruma topikos temati līdzīgi... eee auklītes darba komplicētība neaprobežojas ar *robota-rokas* funkciju, bet Elmāram taisnība - izlobot šo toleranto tekstu varam noapaļot rezultātu uz to, ka *fotomīļi* ir viena no vistrulākajām pašdarbības šlakām.

Pat salīdzinot ar raķešpulciņiem vai propellerlidmodelistiem, knipsētāji ir pilnīgi absurds tuvredzīgo spiets kas *mīl skaisto*, *gaida iedvesmas mūzu* un saldkaismīgi *dzen* līdzīgu šļuru.

Tam nav nekāda sakara ar darbietilpīgo, metodisko un nebūt ne saldo, ierindas skunstnieka mācību ceļu, kas nepieciešams, lai par savām kartiņām nebūtu jāsarkst.

A ierindas skunstnieks izstādes nerīko - izstādes jēga ir rīkot nevis, lai parādītu, ka es reku +/- varu uzgrabināt ko līdzīgu kā kādreiz veči blieza, bet izstādes rīko ja ir KO TEIKT - parādīt ko jaunu.
Publicēts: 20.10.12 23:41 labots
 citēt
Maris: izstādes rīko ja ir KO TEIKT - parādīt ko jaunu.

VOOO!!! Tapēc i nerīkoju , kam baig vajag rīko manā vietā dažādi menedzeri un kurātori un klienti , man sen nav vēlmes gribas JAUNRADEI , man patīk tā kā IRAID un patīk bliezt KĀ PATĪK :D :D MANS standarta texsts modelim klientei uz "A ko tagad darit ?" ir divi vārdi PĀRSTEIDZ MANI ! Ja jautā A KĀ ? Tad sapritu BŪS GRŪTS DARBS :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas