p.s Kondrašina variants mani šoreiz neintresē jo pasūtītājs to nebūs gatavs segt. Ja pareizi atceros tad viena izdruka viņam maksāja uz 200 ls. To tad arī varētu saukt par kvalitāti.
vinils:Esmu redzējis tādas uz putkatoniem 60X90. Kur tādas taisa?
Brieža ielā BFS uz EPSON viņi dragā , uz vietas 60x90 izdruka ~14Ls + putkartons +uzlīmēšana vēl kādi vismaz 10Ls varētu būt tātād bildes 60x90 gatava uzlīmēta ~25Ls kautkur , parasti vienkarši izprintejam un rāmjos tad vienkarši uz jaunā smalkā epsona 60x90 14Ls ieskaitot PVN. Piekam tur viss uz vietas jo AVOTIELĀ ir lielāis EPSON tas kas cik tur 2m laikam , bet 60x90 parasti uzlieku uz FTP un uzreiz braucu kamēr aizbraucu vairumā atgadījumu jau izdrukāts rullis stāv Drukājam arī JVK tikpat labi ka BFS vienīgi viniem nav tik ātri par cik Pārdaugava drukā lielās. Kvalitāte super , es te kādu čupu 60x90 visai niansētus faktūrīgus B/W plikucišus nesen klientēm drukāju , SUPER nodrukāja.
nav spiesta lieta to grūdjūs - velcmūs līmlentu pa visu laukumu. A3 uz lāzera varu zem 1 Ls/gab organizēt. parasti liek uz 180 dpi, kaut var arī 300 dpi.