forum.gif
Noma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Noma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.11 23:41
 citēt
Hei Hei labs vakars visiem :)
Varētu padalīties ar iespējam foto aparatūras nomā ( body & lēca ) :face-wink:
Tiek rīkots šis tas nopietns un gala rezultātam vajag lielus foto printus A1 , A2 un lidz ar to mana kamera vairs nespej konkurēt :shame:
Publicēts: 06.05.11 23:42
 citēt
Ak jā un vēlams Rīgā :face-wink:
Publicēts: 07.05.11 00:16
 citēt
[url=www.fotonoma.lv]www.fotonoma.lv[/url]
Publicēts: 07.05.11 00:42
 citēt
chukmasoff:www.fotonoma.lv

Incanti, kas no viņu piedāvātajiem ķermeņiem derēs A1? eos400d vai Nikon D50 : :D :D
Publicēts: 07.05.11 09:20
 citēt
Sapper:
chukmasoff:www.fotonoma.lv

Incanti, kas no viņu piedāvātajiem ķermeņiem derēs A1? eos400d vai Nikon D50 : :D :D

Da priekš A1 var drukāt no jebkura šamā rumpja, tur tak nevajag 300 DPI, A1 ir drukājams ar 180 DPI izšķirtspēju, savā laikā no 300D ir drukāti A1 foemāti. FF ir vajadzīgs visādiem brendmaueriam un līdzīgām fīčām. A1 formātu neviens neskatās piebāzis degunu klāt. 300DPI ir glancēto žurn''alu standarts A4 formātam. Un bez tam ja bildējams ir RAWa tad konvertējot DPI var gan pacelt gan pazemināt. Tā ir tikai pilsētas leģenda ka crop neder lieliem formātiem. FF galvenā priekšrovība ir platā gala L stiklu uzmantošana.
Publicēts: 07.05.11 14:44
 citēt
[url=www.mdfoto.lv]www.mdfoto.lv[/url]
Publicēts: 07.05.11 14:55
 citēt
Da priekš A1 var drukāt no jebkura šamā rumpja, tur tak nevajag 300 DPI

Tu mani iepriecini un skumdini vienlaiciigi.
ar 10dpi arii var drukaat kaut 5mx5m, dpi NEKO nenoziimee, ja tos DPI teoreetiski nevar izpeetiit. te nu vajag papeetiit cik liinijas uz mm kamera ar konkreetu objektiivu speej izpildiit. cik lielu failu kamera izdod, tik arii vinjsh ir, lielaaku vinju nevar dabuut (ja, protams, neesi Gudris, kas no sava Oljimpusa rawus no 10mpix uz 30mpix paarveidoja ''bez'' kvalitaates zudumiem).
Publicēts: 07.05.11 15:09
 citēt
martins_goncars:
Da priekš A1 var drukāt no jebkura šamā rumpja, tur tak nevajag 300 DPI

Tu mani iepriecini un skumdini vienlaiciigi.
ar 10dpi arii var drukaat kaut 5mx5m, dpi NEKO nenoziimee, ja tos DPI teoreetiski nevar izpeetiit. te nu vajag papeetiit cik liinijas uz mm kamera ar konkreetu objektiivu speej izpildiit. cik lielu failu kamera izdod, tik arii vinjsh ir, lielaaku vinju nevar dabuut (ja, protams, neesi Gudris, kas no sava Oljimpusa rawus no 10mpix uz 30mpix paarveidoja ''bez'' kvalitaates zudumiem).

Nevajag ne ko pārveidot, priekš A1 nav vajadzības 300DPI , gadus 10 atpakaļ kad pirmās 4 Mpixelīgās digas parādijās no tām drukājām to pašu A1 formātu un kvalitāte bija laba. Tiko drukāju vienu bildi kur a redzama tepat galerijā www.fotoblog.lv... priekš izstādes Pērnavā, izmērs bija 120x82 cm ar 170 DPI vis redzams ideāli un drukāts uz auduma.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):