Parunāsim par bilžu drukāšanu. Protams , visi nedara vienādi , daži uztic savas bildes drukāt pārbaudītiem saloniem , savukārt citi tās mēģina printēt mājās. Runāšu tieši par mājas printeriem, tieši par bilžu printēšanu (pieļauts , ka netiks printētas lielākas bildes par A3 formātu). Cik zinu daudzi neizmanto mājas printerus ,jo to "uzpildīšana" ir ļoti dārga. Tad nu tā, kādus jūs paši izmantojat printerus , un vai "aizraujieties" ar bilžu drukāšanu mājas apstākļos. Pašam ir jau kādus 4 gadus vecs Epson Stylus Photo r340 printeris , kur var arī drukāt uz diskiem. Ja pērk "legālās" krāsas , tad 6šas kartridžas ir ap 60ls , savukārt , ja "nelegālos" kartridžus , tad ap 20ls. Ja varat pasakiet lūdzu cik maksā jūsu printera "uzpildīšana" un cik bieži to veiciet? alatest.com...
Ja nedrukā aplam daudz, nopērc uzpildāmos kārtridžus, tinti 100ml/5Ls, un tas viss drīz atmaksāsies, ja daudz, tad pudeļsistēma, kas bik dārgāka, un padara printeri nevisai transportablu.
+eltoro. Pēdējā laikā printeriem, ploteriem, kādi nu saimniecībā gadījušies, viņu pudeļsistēmas piekārtas, lapas izmaksa praktiski tik, cik papīrs+mašīnas amortizācija. Tintes izdevumi nebūtiski.
Elmarss:Ja nedrukā aplam daudz, nopērc uzpildāmos kārtridžus, tinti 100ml/5Ls, un tas viss drīz atmaksāsies, ja daudz, tad pudeļsistēma, kas bik dārgāka, un padara printeri nevisai transportablu.
Nezinu kur nu jatransporte printeris, bet'ņemties ar pildāmajam kartridžam, nu baigi sarežģīti, labak tintes pudeles. Bet kja pa nopietno ta bildes BFSa jadruka.
Ja vaig vari pa 25Ls dabut uzpildamus kartridzjus un vel atlikusjas tintes prieksj Epson Stylus Photo r340 , mums visi 3 sis sitemas printeri jau izjukusji , sistemu atstaju "Ja nu kādam noder "
bildes drukaatas tiek kaa izstaadeem, taa arii klientiem (sieva shtancee zirgus uz nebeedu). es pats taas kraasas suudiigaak redzu, bet ja tiek manas sievietes kvalitaates standartiem cauri, tad man vairaak neko nevajag
seivings, attieciibaa pret vieteejaa tirgus cenu, = apm. uz 80-90%
Es to zināju! Kad izlasīju diskusijas nosauku uzreiz nodomāju - Janbo!!! Viņš laikam "neuzkrītoši" vāc informāciju zinātniskajam darbam, ja pareizi atceros tad visas diskusijas kas sākas ar "kāds Tev" vai "ar ko TU" ir Janbo roku darbs. Tagad viņš zinās ka tas kurš bildē ar kameru x, lieto statīvu y, skatās lapās z un printē ar printeri hvz.